jtsc21 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Θέλω να αγοράσω ένα λάπτοπ για παιχνίδια.Σκέφτομαι να πάρω ένα macbook ή macbook pro.Παρακαλώ όποιος έχει έναν από τους 2 αυτούς υπολογιστές να μου απαντήσει στα εξής ερωτήματα(γιατί δεν είμαι πολύ σχετικός στα mac) 1.Οι υπολογιστές αυτοί ,τι λειτουργικό σύστημα παίρνουν?(vista?) 2.Θα μπορώ να παίζω οποιοδίποτε παιχνίδι κυκλοφορεί στην αγορα?(πχ pro6, tomb raider anniversary,...,κτλ) 3.Είσαι ευχαριστημένος από τον υπολογιστή σου?
tasosvel Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 file mou autoi oi upologistes den exoun vista mesa !! oute kan windows !! exoun to ekastote leitourgiko ths apple !! den tha mporeis na trexeis kanena ap ta paixnidia pou kukloforoun gia win !! kalutera na epilexeis kapoio allo opos hp , asus ,toshiba me mia kah karta grefikon oste na mporeis na trexeis games!!
kirileman Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Νομίζω ότι τώρα πια παίρνουν κ windows. Είναι πάντως πιο ακριβοί από τα αντίστοιχα pc κατα 500 euros περίπου.
thanocaster Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Τα μακ πλέον έχουν ιντελ επεξεργαστές και μπορούν ανετότατα να τρέξουν τα βιστα, αν και δεν είναι προεγκατεστημένα. Παιχνίδια θα μπορείς να παίζεις, αλλά πάντα η καλύτερη αγορά για παιχνίδια είναι ντέσκτοπ υπολογιστής και όχι λάπτοπ. Όσον αφορά το λειτουργικό του μακ, είναι το MacOSX προς το παρόν, αν και τον Οκτώβριο βγαίνει το Leopard, το οποίο έχει αρκετές βελτιώσεις. Αν θες οπωσδήποτε λοιπόν λάπτοπ, ψηφίζω υπέρ του μακ, και πιο συγκεκριμένα του μάκμπουκ προ.
lefi Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δεν ξέρω λεπτομέρειες αν βρω και ενδιαφέρετε ο jtsc21 θα της ανεβάσω, οι Aple υπολογιστές τρέχουν XP SP2 με την εγκατάσταση κάποιου εργαλείου.
basilis5 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 γιατι να παρεις μακ αν ειναι να του βαλεις πανω γουιν;
21century Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δεν υπαρχει λογος, καλυτερα να παρεις ενα hp.toshiba με καρτα γραφικων να κανεις δουλεια σου...
thanocaster Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Βoot camp λέγεται το εργαλείο αυτό και δίνεται δωρεάν από την apple. Με το boot camp μπορείς να βάλεις ότι λειτουργικό θέλεις. Κάποιοι έχουν κάνει ακόμα και triple boot (osx - linux - windows). Πάντως υπάρχει και το parallels, εμπορικό πρόγραμμα που κάνει γύρω στα 60 ευρώ και σου δίνει τη δυνατότητα να τρέξεις μεμονωμένα παράθυρα από windows μέσα από το osx. Γενικότερα το μακ δεν είναι τίποτα άλλο από ένα κανονικότατο λάπτοπ, μόνο που έχουν φορμάρει τον δίσκο του σε διαφορετικού είδους partition. Το μόνο που μπορεί να ξενίσει κάποιον pc user είναι το ότι δεν υπάρχει το κλασσικό BIOS κατά το ξεκίνημα του υπολογιστή.
Kagkouros Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Καλωσόρισες στο forum καταρχήν...η άποψή μου είναι να μην πάρεις mac και τέτοια αλλά όπως σου προτείνουν τα παιδιά κάποιο hp κ.α. Δεν γνωρίζω το κόστος ενός mac laptop αλλά ακόμα και το Toshiba Qosmio G30-10B που κάνει 4000? έχει κάρτα γραφικών nVidia GeForce 7600 256MB. Εάν θες laptop για παιχνίδια και διαθέτεις και αρκετά χρήματα δες εδώ και συγκεκριμένα το 3ο μοντέλο που η τιμή του είναι μικρότερη των 1500? και φοράει NVIDIA® SLI Dual 7900 GS κάρτα γραφικών...
kirileman Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δεν είναι κ τόσο φθηνά τελικά. Βασικά του προτείνεις αυτό που έχω, που με τη συγκεκριμένη σύνθεση ανεβαίνει το κόστος αρκετά, στα $3.258 (2.396,29 ?). Ας κοιτάξει καλύτερα τι έχει μείνει στο πλαίσιο. http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=5&category=69975832&product=907278 Στην τιμή της ιστοσελίδας (1.260,09 ?) παίρνεις το λάπτοπ με μια κάρτα (κ όχι δυο), 1.8 GHz επεξεργαστή κ 1 GB RAM.
mikaha Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Toshiba Satellite X205-S9349 και Toshiba Satellite X205-S9359 Είναι τα πρώτα laptop στον κόσμο που φοράνε την GeForce 8700M GT, την ναυρχίδα της Nvidia. Περίπου 1488e και 1860e αντίστοιχα.
kirileman Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Αυτά θα λένε. Άντε να δούμε κ κάνα benchmark. edit: Να ένα: http://www.ultrasharpware.com/index.php?id=66 Μάλλον την περίμενα γρηγορότερη. Πιστεύω σύντομα θα δούμε ακόμα πιο γρήγορες κάρτες για λάπτοπς. X205 with 8700M GT(Memory 800Mhz)--- 3dmark06:4729
doc1000 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 kirileman το laptop made in Πλαίσιο που προτείνεις μπορεί να έχει την GF7900GS αλλά έχει και ΑMD turion που δε νομίζω να είναι τόσο δυνατός όσο ένας core2DUO. Έχει επίσης μόλις 1GB μνήμης που δε φτάνει καλά καλά για τα Vista, όχι να φορτώσεις και παιχνίδια... Εγώ σήμερα παρήγγειλα τη HP9362 με 1350euro, αλλα την ποιότητα των HP, 2GB μνήμης, 1000αρι lan, Core2duo kai GF7600. Εκπληκτική ποιότητα κατασκευής, απολαυστική οθόνη17'' και γενικά πολύ δυνατό μηχάνημα. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.900229 Βέβαια ένας που το θέλει μόνο και μόνο για παιχνίδια (τύπου Dirt) καλύτερα να πάρει ένα desktop με μια GF8800.
kirileman Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Εννοείται ότι είναι αργός ο turion σε σχέση με τους νέους core2duo. Έχουν διαφορά ένα χρόνο! Αλλά στα παιχνίδια δεν έχει πρόβλημα το συγκεκριμένο μηχάνημα με sli. Τα υπόλοιπα έχουν πρόβλημα Επίσης δεν είναι made in plaisiο, ούτε αυτά της alienware είναι made in alienware. Arima είναι κ είναι άψογα ποιοτικά, σε καμία περίπτωση χειρότερα από τα ακριβότερα sony,toshiba που έχουμε δει (για να μην πω ότι είναι κ ανώτερο, όποιος έχει ασχοληθεί γνωρίζει). Αυτό που ξέχασα να πω κ είναι το σημαντικότερο, είναι πως το συγκεκριμένο μηχάνημα είναι πλήρως παραμετροποιήσιμο, μπορεί δηλαδή να σκάσει ο υποψήφιος αγοραστής παραπάνω χρήματα και να το πάρει με sli, τον πιο γρήγορο turion αλλά κ 2 GB rom, όπως δηλαδή έκανα κ γω εξ'αρχής. Α, καλορίζικο το εργαλείο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.