Προς το περιεχόμενο

Κατάχρηση bandwidth...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

στην αρχή λές πως κάποιοι κάφροι στενόμυαλοι κατεβάζουν όλη μέρα... Μετά λες ότι είναι δημοκρατικό δικαίωμα του καθενός να κατεβάζει ότι θέλει... Μετά μου λες ότι μόνος μου απάντησα για ποιόν λόγο είμαι κάφρος και στενόμυαλος... Μετά λες ότι δεν μου απέδωσες προσωπικά τον χαρακτηρισμό... Και τέλος λές ότι δεν πέφτεις σε αντιφάσεις...

Το πως χαρακτηρίζω τον τύπο που κατεβάζει τα κέρατά του από το net δεν έχει καμία σημασία... Μπορεί κι εγώ να το θεωρώ χαζομάρα, αλλά περι ορέξεως κολοκυθόπιτα. Ο καθένας μπορεί να ξοδεύει τα λεφτά, τον χρόνο και τα MB του σκληρού του δίσκου όπως ακριβώς του λέει η κούτρα του, εφόσον δεν με ενοχλεί.

Όσο για το αν πέσω σε dslam με 100 κατεβαστήρια και δεν μπορώ να αναπνεύσω, σαφώς και θα με ενοχλήσει. Δεν θα μου φταίνε όμως τα 100 κατεβαστήρια. Δεν κλέβουν bandwidth, το πληρώνουν και το χρησιμοποιούν, το ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ, γιατί κάποιος καριόλης τους πούλησε "απεριόριστη πρόσβαση στο internet με υψηλή ταχύτητα". Δεν θα βγώ να τους πω κάφρους και στενόμυαλους. Οι πραγματικοί κάφροι είναι αυτοί που μου πουλάν σύνδεση με Χ ταχύτητα, και μου δίνουν σύνδεση με.. ότι ταχύτητα περισσέψει. Αυτούς πάνε να κράξεις.

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Οι πραγματικοί κάφροι είναι αυτοί που μου πουλάν σύνδεση με Χ ταχύτητα, και μου δίνουν σύνδεση με.. ότι ταχύτητα περισσέψει. Αυτούς πάνε να κράξεις.

Σωστός ο leftermann!

Δημοσ.

Ok leechers....αν μενετε σε κεντρικη περιοχη....ΜΗΝ ΞΑΝΑΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΕΙΤΕ οταν η θερμοκρασια εξω απο το σπιτι σας φτανει 50 C υπο σκιαν ,ο αερας εχει 90% διοξειδιο του ανθρακα,....Γιατι ο καθενας που πληρωνει κι αγοραζει το μαμημενο το αυτοκινητο και την βενζινη και τους φορους για τον δρομο εχει δικαιωμα να το χρησιμοποιει 24 /7 και να μην δινει λογαριασμο σε κανεναν,αντε μη σας πλακωσει ολους....

(αφιερωμενο φιλικα στο παιδι με το αβαταρ του batman)

Κι ας μην ξεχναμε πως διπλα απο την εννοια του δικαιωματος υπαρχει και η εννοια "καταχρηση δικαιωματος"(νομιμοφανης πλην ομως υπερβολικη και για αυτο μη ανεκτη απο το δικαιο ασκηση του δικαιωματος) που απαγορευεται απο το νομο...

Και σε οσους λενε να μην υποσχονταν οι mo....f... ISPS τετοιες ταχυτητες αν δεν μπορουν να σηκωσουν το 100% ταυτοχρονα>ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ οτι και αυτοι ειναι επιχειρησεις που θελουν κερδος....κανεις δεν παει με τον σταυρο στο χερι....

Δημοσ.

είναι ανάλογα πως το βλέπει ο καθένας..το αν θα το έχεις 24/7 σου δίνει τη δυνατότητα ο πάροχος. Ο καθένας διαλέγει αν θα το τηρήσει...και εγώ στην αρχή έλεγα να κατεβάζω συνέχεια..τώρα βαριέμαι..δεν ξέρω τι να κατεβάσω γιατι πολύ απλά δεν έχω χρόνο καν να το δω.όταν παλιά μου το έλεγαν αυτό εγώ έλεγα πως δεν είναι δυνατόν να μην έχουν χρόνο..τώρα καταλαβαίνω..

*** βέβαια όσο περισσότερο έχουμε ανοιχτό το pc χαλάμε τη ζωή του pc παρά το bandwidth ..

Δημοσ.

diladi emeis oi stenomiali den prepei na agorasoume ama3i pou kaiei 100 litra to xiliometro....giati o alos mporei na min exei venzini na valei mias kai tin kaime emeis?re kairo eixa na akouso teties lamakies.... diladi pare ena mixanaki plirose gia 100 aloga kai na sou vgazei ston dromo 20 aloga.... e den 8a pas ekei pou 8eleis se mia mera 8a pas se 20 .... exw gonatisi apo tin tosi kafrila.... plirosa ena mb kai katevazo me 512,,,, klini o gitonas to adls kai paw me 1024,,,, ante ,,, min pw kiala

Δημοσ.
diladi emeis oi stenomiali den prepei na agorasoume ama3i pou kaiei 100 litra to xiliometro....giati o alos mporei na min exei venzini na valei mias kai tin kaime emeis?re kairo eixa na akouso teties lamakies.... diladi pare ena mixanaki plirose gia 100 aloga kai na sou vgazei ston dromo 20 aloga.... e den 8a pas ekei pou 8eleis se mia mera 8a pas se 20 .... exw gonatisi apo tin tosi kafrila.... plirosa ena mb kai katevazo me 512,,,, klini o gitonas to adls kai paw me 1024,,,, ante ,,, min pw kiala

καιρο ειχες να ακουσεις τοσες "λαμακιες"????ισως αν διαβαζες προσεκτικοτερα να καταλαβαινες...ελα να σε βοηθησω λιγο βρε Αινσταιν

κανεις δεν ειπε μην αγορασεις αμαξι που καιει πολυ...απλα δεν ειναι αναγκη να το κανεις Κ-Α-Τ-Α-Χ-Ρ-Η-Σ-Η ....γιατι αυτο θα φερει αλλες συνεπειες...περιβαλλοντικες/κυκλοφορικες κλπ το καταλαβες αυτο Pinky?ειναι εντελως ακυρο το παραδειγμα με τη βενζινη...η βενζινη ειναι αναλωσιμο αγαθο....οπως και το παραδειγμα του μηχανακιου....αν δεν αποδιδει στο 100% αυτο που αγοραζεις φταει ΚΑΙ η καταχρηση μερικων ειναι το ποιντ....ζεις και αν εχεις τα τορρεντς στο κατεβαστηρι 5 ωρες την ημερα αντι για 24...

ακομα πιο απλα να στο κανω]

ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΖΙΖ ΚΑΑΑΚΟ

ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΖΙΖ ΚΑΑΑΚΟ

ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΖΙΖ ΚΑΑΑΚΟ

θελω να πιστευω πως καταλαβες

Δημοσ.

katse katse,,,isos an to pw etsi na to katalavis... pws einai otan sou leei o 8eios sou : paidi mou pare ena glifitzouri ala na to glifis ligo ligo.... den kanei na to glifis sinexia giati 8a teliosi.... isos tora na katalaves ti 8elo na pw kai esy

kai oso gia to perivalon ase... eisai entelos ektos xronou kai xorou,,, an itane 8a to ekova entelos to internet!!!

Δημοσ.
Ok leechers....αν μενετε σε κεντρικη περιοχη....ΜΗΝ ΞΑΝΑΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΕΙΤΕ οταν η θερμοκρασια εξω απο το σπιτι σας φτανει 50 C υπο σκιαν ,ο αερας εχει 90% διοξειδιο του ανθρακα,....Γιατι ο καθενας που πληρωνει κι αγοραζει το μαμημενο το αυτοκινητο και την βενζινη και τους φορους για τον δρομο εχει δικαιωμα να το χρησιμοποιει 24 /7 και να μην δινει λογαριασμο σε κανεναν,αντε μη σας πλακωσει ολους....

(αφιερωμενο φιλικα στο παιδι με το αβαταρ του batman)

Κι ας μην ξεχναμε πως διπλα απο την εννοια του δικαιωματος υπαρχει και η εννοια "καταχρηση δικαιωματος"(νομιμοφανης πλην ομως υπερβολικη και για αυτο μη ανεκτη απο το δικαιο ασκηση του δικαιωματος) που απαγορευεται απο το νομο...

Και σε οσους λενε να μην υποσχονταν οι mo....f... ISPS τετοιες ταχυτητες αν δεν μπορουν να σηκωσουν το 100% ταυτοχρονα>ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ οτι και αυτοι ειναι επιχειρησεις που θελουν κερδος....κανεις δεν παει με τον σταυρο στο χερι....

αυτά που αναφέρεις έχουν επιπτώσεις στην υγεία. δεν νομιζω ότι είναι το ίδιο με την κατάχρηση μπάντγουιθ. το παιδί που άνοιξε το θέμα ξεκινησε ως εξής: σχεδόν ολοι ειναι δυσαρεστημένοι λόγω του ότι δεν παίρνουν αυτο που πληρώνου. ποιός φταίει για αυτό; α) οι χρήστες (δεν το αναλύω διότι σε αυτό αναφερεται το θέμα) ή β) οι εταιρείες που δεν έχουν την δυνατοτητα να καλύψουν τις απαιτήσεις που οι ίδιες διαφημίζουν(παράνομο δεν είναι αυτο;) και που στο κάτω κατω πληρώνονται.

γιατι να "κόψω" εγω το κατεβασμά μου και να μην συμορφωθούν οι εταιρείες; ουτε θα κάνω έλεγχο τι κατεβάζει ο καθένας και αν του χρειάζετε πολυ ή λίγο και αν θα έπρεπε να το κατεβάζει κτλ.

Δημοσ.
katse katse,,,isos an to pw etsi na to katalavis... pws einai otan sou leei o 8eios sou :paidi mou pare ena glifitzouri ala na to glifis ligo ligo.... den kanei na to glifis sinexia giati 8a teliosi.... isos tora na katalaves ti 8elo na pw kai esy

σειρα μου...ξερεις τι σημαινει Α-Ν-Α-Λ-Ω-Σ-Ι-Μ-Ο-Σ ?θελεις να στο εξηγησω η το βρισκεις δυσκολη λεξη????κι ομως δεν ειναι.Λοιπον αναλωσιμος ειναι αυτος που αν τον χρησιμοποιησεις παυει να υφισταται (δηλαδη δεν υπαρχει πια,ειδες σου εξηγησα και αυτη τη λεξη).Συγκρινεις το γλυφιτζουρι και τη βενζινη που ειναι αναλωσιμα....με το bandwidth που ΔΕΝ ειναι....αν δωσεις λεφτα και αγορασεις συνδεση δεν εισαι ΚΥΡΙΟΣ του bandwidth (νομικη ορολογια,συγχωρεσε με ,δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως),εχεις ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΧΡΗΣΗΣ και οχι ΚΑΤΑΧΡΗΣΗΣ.Διαβασε και την συμβαση που εχεις υπογραψει....αντιθετα το γλυφιτζουρι με το που το αγορασες εχεις κυριοτητα...δηλ το κανεις οτι θελεις και κανενας δεν σου λεει τιποτα....

με πιανεις η σου αφησα παλι σκοτεινα σημεια????

Δημοσ.

δίσκου όπως ακριβώς του λέει η κούτρα του, εφόσον δεν με ενοχλεί.

Όσο για το αν πέσω σε dslam με 100 κατεβαστήρια και δεν μπορώ να αναπνεύσω, σαφώς και θα με ενοχλήσει. Δεν θα μου φταίνε όμως τα 100 κατεβαστήρια. Δεν κλέβουν bandwidth, το πληρώνουν και το χρησιμοποιούν, το ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ, γιατί κάποιος καριόλης τους πούλησε "απεριόριστη πρόσβαση στο internet με υψηλή ταχύτητα". Δεν θα βγώ να τους πω κάφρους και στενόμυαλους. Οι πραγματικοί κάφροι είναι αυτοί που μου πουλάν σύνδεση με Χ ταχύτητα, και μου δίνουν σύνδεση με.. ότι ταχύτητα περισσέψει. Αυτούς πάνε να κράξεις.

Να το πώ για 30η φορά πως το Adsl το μοιραζόμαστε και πως ακόμα και όροι του συμβολαίου το μόνο πράγμα που σου εγγυώνται είναι να συγχρονίσει το ρούτερ σου με το DSLAM στην ταχύτητα που αγόρασες απο κεί και πέρα ο κόσμος να καίγεται ο ISP έχει πάντα το πάνω χέρι και κοινώς χέστηκε αν εσύ κατεβάζεις με 5 η με 6 KB/s

Τώρα ότι αλλο και να σου πώ δέν πρόκειται να καταλάβεις.

Δείχνεις να βρίσκεσαι στον δικό σου κόσμο.

Δημοσ.
σειρα μου...ξερεις τι σημαινει Α-Ν-Α-Λ-Ω-Σ-Ι-Μ-Ο-Σ ?θελεις να στο εξηγησω η το βρισκεις δυσκολη λεξη????κι ομως δεν ειναι.Λοιπον αναλωσιμος ειναι αυτος που αν τον χρησιμοποιησεις παυει να υφισταται (δηλαδη δεν υπαρχει πια,ειδες σου εξηγησα και αυτη τη λεξη).Συγκρινεις το γλυφιτζουρι και τη βενζινη που ειναι αναλωσιμα....με το bandwidth που ΔΕΝ ειναι....αν δωσεις λεφτα και αγορασεις συνδεση δεν εισαι ΚΥΡΙΟΣ του bandwidth (νομικη ορολογια,συγχωρεσε με ,δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως),εχεις ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΧΡΗΣΗΣ και οχι ΚΑΤΑΧΡΗΣΗΣ.Διαβασε και την συμβαση που εχεις υπογραψει....αντιθετα το γλυφιτζουρι με το που το αγορασες εχεις κυριοτητα...δηλ το κανεις οτι θελεις και κανενας δεν σου λεει τιποτα....

με πιανεις η σου αφησα παλι σκοτεινα σημεια????

Επιτέλους εκτός απο στόκοι υπάρχουν και άνθρωποι που έχουν μυαλό εδώ μέσα!!!!

+10 στον TNT1982

Δημοσ.

exete dikaio gia to thema giati kai ego fullarei to pc idrojikta kai sklirous gia na douleuei 24/24 kai na katevazi oli mera tainies kai mp3 (to 80% ton arxeion pou exo katevazei den ta exo dei akoma) kai otan mou argei mou tin spaei kiolas....

Δημοσ.
Επιτέλους εκτός απο στόκοι υπάρχουν και άνθρωποι που έχουν μυαλό εδώ μέσα!!!!

+10 στον TNT1982

Ωραίος εισαι οποιος δεν συμφωνεί με την αποψή σου είναι στόκος. Σε πάω. :-D

Δηλαδή αν κατάλαβα καλά δεν σας πειράζει που σας κλέβουν αλλα το θέμα είναι να κλέψουν το 55% απο τον διπλανό ωστε εσάς να σας κλέψουν μονο το 45%. :confused:

Δημοσ.

mipws mporei kapios na mou metafrasi ta legomena tou tnt?eimai se netcafe kai exoume kl@si sto gelio me tis apantisis! exeis kiales 8avmastries!!!opws... o mastoras pou 3erei apo stokous !!! :)

kai to kalitero einai pou vazei kai va8mologia.... hahahahaha

tnt panta exeis dikio? i mono simera simvenei?

aaaa molis mou eir8e mia idea! na valoume ton tnt kai tin 8avmastria tou na kanoun mia protasi stous isp.... na kanoun 3ana tis sindesis me xreosi,,, diladi oso eisai mesa na plironis,,, kai an exeis pc pou kaiei( san to diko mou 1kw per hour) na exei to dikeoma o gitonas na kanei minisi ,,, kai akoma i greenpeace na exei to dikeoma aferesis tou ipologisti xoris paremvasi isagelea

osoi simfonoun na sikosoun ta keyboard

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...