iced Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δεν υπαρχει 1 χρονος εγγυηση οτι και να λενε... 2 χρονια υποχρεωτικα
sarisn Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 και για ακομα καλυτερη ταχυτητα μπορεις να παρεις την ES edition που εχει συνδεση eSATA Πώς ακριβώς λειτουργεί το eSATA? Χρειάζεται κάποιον εξωτερικό controller? για μένα μετά την πρόσφατη εμπειρία με mybook θα έλεγα σίγουρα icy box+σκληρό Τί ακριβώς εννοείς λέγοντας icy box + σκληρό? Ευχαριστώ.
damiano Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 εννοώ πάρε ξεχωριστά ένα κουτί και έναν σκληρό
babisAOK Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Ότι χειρότερο φίλε Διπλά λεφτά μια για αγορά σκληρού και μία για το κουτί συν υπερθέρμανση λόγω κακής κατασκευής.
depoina Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Να κάνω και εγώ μια ερώτηση, εφόσον είμαι άσχετη... 'Εχει γιορτή ο φίλος μου και σκέφτομαι να του πάρω έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο που θα του είναι και χρήσιμος. Έχει ένα λαπτοπ τοσίμπα. Ο συγκεκριμένος σκληρός για τον οποίο μιλάτε σε αυτό το τόπικ, μου κάνει ;;
bluesattack Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 giati na mhn kanei gia to laptop ?an exei usb...
depoina Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Και βέβαια έχει usb, απλά αναρωτιόμουν εάν χρειάζεται και κάποιο άλλο specification για να δουλεύει σε λαπ τοπ ή ντεσκ τοπ.
lethes7 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 exo ena 160gb premium kai prosfata enan 320gb essential kai eimai poli eyxaristimenos. na rotiso kai kati asxeto gt eno o skliros einai 320gb moli ton pira egrafe xoritikotita 298 gb ? pou pigan ta alla 22 gb kserei kaneis? kai kati allo mporo na ton metarepso apo fat32 se ntfs xoris na xreiazetai format kai na xaso dedomena?
poihths Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Πώς ακριβώς λειτουργεί το eSATA? Χρειάζεται κάποιον εξωτερικό controller? Ευχαριστώ. oi kainouries mobo exun ton controler ayton an den ton exeis logika agorazeis pci thira pou na exei..
Sant Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Γιατί αγαπητέ μου οι κατασκευαστές σκληρών συνήθως χρησιμοποιούν το δεκαδικό σύστημα για μέτρηση χωρητικότητας των προιόντων τους, δηλαδή το 1KB=1000Bytes. Αντίθετα τα λειτουργικά συστήματα χρησιμοποιούν το δεκαεξαδικό σύστημα δηλαδή 1ΚΒ=1024Bytes.. Θέμα marketing είναι, δεν έχει πρόβλημα ο δίσκος σου.
damiano Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Ότι χειρότερο φίλε Διπλά λεφτά μια για αγορά σκληρού και μία για το κουτί συν υπερθέρμανση λόγω κακής κατασκευής. βγαίνει λίγο πιο ακριβά, αλλά αν μιλάς για κακή κατασκευή, πρώτα ψάξε στο νετ πόσα προβλήματα έχουν βγάλει οι mybook ESSENTIAL edition. Με ένα ποιοτικό κουτί δεν έχεις κανένα πρόβλημα.
neroxiths Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Να κάνω και εγώ μια ερώτηση, εφόσον είμαι άσχετη... 'Εχει γιορτή ο φίλος μου και σκέφτομαι να του πάρω έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο που θα του είναι και χρήσιμος. Έχει ένα λαπτοπ τοσίμπα. Ο συγκεκριμένος σκληρός για τον οποίο μιλάτε σε αυτό το τόπικ, μου κάνει ;; apla xriazete kai mia mpriza gia na pernei reuma. en antihtesi me tous passport ths wd pou douleuoun mono me usb
orck Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 φιλε δεν νομιζω οτι βοηθαμε την κοπελα με τετοια απαντηση υπαρχουν δυο βασικες κατηγοριες εξωτερικων δισκων οι 2,5" (αυτοι που ειναι για φορητα και λειτουργουν αποκλειστικα με μια usb θυρα χωρις επιπλεον τροφοδοσια, μειονεκτημα η χωρητικοτητα τους, οι επιδοσεις τους και η τιμη, πολυ μεγαλο πλεονεκτημα οτι δεν θελουν τροφοδοσια και ειναι πραγματικα φορητοι) και οι 3,5" που θελουν εξωτερικη τροφοδοσια 220V εκτος απο την usb πλεονεκτημα η χωρητικοτητα τους, οι επιδοσεις και η τιμη το μεγαλο μειωνεκτημα ειναι οτι πρεπει να εχεις κοντα μια πριζα ΔΕΗ για να λειτουργησουν οτι δισκο και να παρεις θα παιζει με το φορητο του φιλου σου αρκει να εχει μια θυρα usb (για τους 2,5" μερικες φορες θελει και δευτερη θυρα) απλα αποφασισε τι θα ηθελε περισοτερο, την χωρητικοτητα η το μικρο μεγεθος και την φορητοτητα; apla xriazete kai mia mpriza gia na pernei reuma. en antihtesi me tous passport ths wd pou douleuoun mono me usb
depoina Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια... Μάλλον θα προτιμήσω τους δεύτερους...
zorbas Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Ολοι αυτοι οι εξωτερικοι δισκοι χρειαζεται να φορμαριστουν την πρωτη φορα που θα χρεισιμοποιηθουν?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.