Προς το περιεχόμενο

western digital mybook essential/premium

valemon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Απλά οι mybook είναι ήδη φορμαρισμένοι σε fat32 για λόγους συμβατότητας. Αν θες να τον φορμάρεις σε NTFS θα πρέπει να το κάνεις πρωτού αρχίζεις και βάζεις πράγματα στο σκληρό

Δημοσ.

Ποιά η διαφορά απο fat32 σε ntfs;

Μήπως κάποιος έχει πάρει το mybook 500gb απο ebayUSA(100?);

usb2 και firewire δεν έχουν την ίδια ταχύτητα;

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

εγώ έχω ένα essential 500gb και εναν premium eSATA 500gb, και δουλεβουν άψογα εδώ και 3 μήνες...τι να πω είναι να μην σου τύχει μάλλον, πάντως κι εγώ έχω ακούσει ότι τα 500 μοντέλα δε παρουσιάζουν τόοοοσα πλοβλήματα όσο τα 250. οπότε για 20-30 euro παραπάνω διπλάσια χωρητικότητα και περισσότερη αξιοπιστία...δε το συζητώ!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αυτός έχει εκτός από eSATA και USB σύνδεση; (Πιθανότατα ναι αφού δε συνοδεύεται από καλώδιο eSATA, αλλά καλύτερα ας μου το επιβεβαιώσει κάποιος).

Δημοσ.
Αυτός έχει εκτός από eSATA και USB σύνδεση; (Πιθανότατα ναι αφού δε συνοδεύεται από καλώδιο eSATA, αλλά καλύτερα ας μου το επιβεβαιώσει κάποιος).

Ναι,

ο Premium 500 ES εχει και USB και Ε-sata !

Τον έχει κανείς αλλος ?

Δημοσ.

Όσον αφορά τη μηχανική αντοχή ενός WD My Book, είναι μεγαλύτερη από ενός Passport;

Δηλαδή γενικότερα ένας σκληρός δίσκος 3.5" αντέχει περισσότερο σε κραδασμούς από ένα 2.5";

Δημοσ.

Eχω εναν 500αρι USB! Αυτη τη στιγμη βρισκεται στο service της Infoquest για αντικατασταση. Δουλεψε μολις 2 μηνες ακριβως και μετα χτυπησε bad sectors. Τον πηρα για να μπορω να εχω την μουσικη μου μαζι μου και τελικα θα καταληξει σε εναν απλο back up δισκο.

Κριμα....

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Χτες παρήγγειλα από το πλαίσιο την essential έκδοση... Αύριο λογικά θα το έχω στα χέρια μου... ελπίζω να μη μου βγει προβληματικό, και αν μου βγει, τουλάχιστον να παρουσιαστεί το πρόβλημα έγκαιρα, μην περάσω όλα τα data μου εκεί και μετά πάνε όλα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...