Προς το περιεχόμενο

FarCry 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 551
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Στο hardcore, τρους τραυματίζω με το dragunov και περιμένω να έρθει κάποιος να τους βοηθήσει. Μόλις πλησιάσει κάποιος, τους σκοτώνω και τους δύο. Μέχρι τώρα δεν είχα υπομονή να δω αν έρχεται και τρίτος, θα το δοκιμάσω σήμερα και θα σας πω!

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Far Cry 2 - Intel Bonus Missions Available NOW

Far Cry 2 immerses players in an entirely new kind of gaming experience, where players will discover a true open world gameplay set in one of the most beautiful environments in the world, Africa, brought to life by high-definition next-gen technology. These two bonus missions (the Morrocan and the American) extend the game's length by a whole 3 hours.

Get the Far Cry 2 Intel Bonus Missions Patch (6mb)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Χμμ,κανείς;;

Έχω ένα πρόβλημα...όποτε πάω να κάνω log in για να μπω στο online,μ πετάει invalid key..τι τρέχει;originalle παιχνίδι!!Αυτό έγινε από προχτές που τ παιχνίδι έκανε μόνο του update στην νέα έκδοση..Γίνεται να μν είναι συμβατές οι εκδόσεις;

Δημοσ.

Γεια σάς παΐδια ξέρουμε τίποτα για το far cry 2 για Cheats για Multiplayer εάν μπορείτε να με βοηθήσετε γιατί δεν ξέρω τίποτα από αυτά ευχαριστώ!

:o

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Εδώ και πολύ καιρό αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα.

Το παιχνίδι παρόλο που δεν το έχω επιλέξει παίζει πάντα σε windowed mode.

Παρόλα αυτά δεν υπάρχει κάποια επιλογή στο menu>options>display για να το αλλάξω.

Τα φώτα σας παρακαλώ!!:-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...