jtsc21 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΛΑΠΤΟΠ alienware? ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ.ΕΠΙΣΗΣ, ΣΕ ΤΙ ΥΠΕΡΤΕΡΟΥΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ? ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ:ΠΟΣΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ?(MIN-MAX)ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ ΚΑΛΟ?
Kagkouros Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Μπορείς να τα δεις εδώ...τώρα το πώς θα το παραλάβεις μάλλον θα αναφέρει στη διαδικασία παραγγελίας.
Silent Arrow Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Αν και ασχολουμαι χρονια με τα computers αυτην την εταιρια δεν την ειχα υποψη μου. Μπορει να πει κανεις σε τι διαφοροποιειται απο τις υπολοιπες εταιρειες οπως TOSHIBA, SONY, ASUS, HP, F-S, ACER κλπ? Γιατι δεν βλεπουμε laptops της συχνα στα γνωστα μαγαζια?
Kagkouros Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 είναι αμερικάνικα γι' αυτό... κατά τ' άλλα σε τι διαφοροποιούνται...hmmm...(επειδή με το hardware των laptop δεν ασχολούμαι και πολύ) δες εδώ ένα desktop το οποίο απλά έχει χρησιμοποιήσει ένα από τα καλύτερα hardware combinations ...μπορείς να συνθέσεις το PC όπως το θες εσύ κατά τ' άλλα, τώρα άμα συμφέρει σε τιμή δεν γνωρίζω (αλλά μου φαίνεται πως ναι).
Loser Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Αν και ασχολουμαι χρονια με τα computers αυτην την εταιρια δεν την ειχα υποψη μου. Μπορει να πει κανεις σε τι διαφοροποιειται απο τις υπολοιπες εταιρειες οπως TOSHIBA, SONY, ASUS, HP, F-S, ACER κλπ? Γιατι δεν βλεπουμε laptops της συχνα στα γνωστα μαγαζια? γαιτί η πολιτική της εταιρίας είναι να πουλάει μόνο online και στην αμερική να πας δεν θα τα βρείς στα μαγαζιά ανάλογη κατάσταση και με την dell (η οποία έχει εξαγοράσει και την allienware) η οποία όμως έχει και ελληνικό branch
21century Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Φυσικα τεχνικη υποστηριξη εχει μονο στην Αμερικη οποτε μην κανεις ονειρα για ελλαδα και τρεχεις μετα, τουλαιχστον η Ντελ εχει εδω παραρτημα...
kirileman Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Εγώ έχω μείνει τόσο ευχαριστημένος που πραγματικά έχω πρόβλημα για το ποιο θα είναι το επόμενό μου λάπτοπ. Κανένα από αυτά που βγαίνουν δεν με ικανοποιούν αφού καλόμαθα κ οτιδήποτε έχει μικρότερα χαρακτηριστικά δεν μου αρκεί. Εκπληκτική οθόνη κ ακόμα καλύτερο σασί. Βέβαια, το πλήρωσα ακριβά κ τώρα που ψιλοσκέφτομαι να πάρω το m9750 παρότι έχω τα χρήματα να το πάρω online θα περιμένω λίγο μήπως το φέρει κ αυτό το Πλαίσιο, σε τι τιμή κλπ. Φυσικά, δεν θα έχω το κεφάλι του εξωγήινου στο καπάκι αλλά κάτι θα κάνω για αυτό αν τελικά το πάρω ... κ θα αφήσω τους άλλους να με κοροιδεύουν που πήρα TurboX. Το μόνο πρόβλημα είναι το κόστος του συγκεκριμένου λάπτοπ. Γιατί πέρυσι έδωσα 2.600 κ πήρα ότι καλύτερο κυκλοφορούσε αλλά τώρα πρέπει να δώσω 4.500+ για να αποκτήσω το αντίστοιχο !!! Κ τα 4500+ είναι too much.
jtsc21 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 ta dell lene tpt? den ta exo dei se kanena katasthma..
x-treme Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Πολύ καλά κι αυτά. Γενικά πωλούνται online στο dell.gr και στο hacshop.gr (νομίζω)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.