nomikosas Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 γεια σας παιδες! θελω να κανω μια ιστοσελιδα οχι για να βγαλω λεφτα κτλ αλλα για την τρελα μου.. γενικα με λιγα λογια θελω να μαθω να κανω ιστοσελιδες.. αν μπορει καποιο ατομο να μου μαθει καποια πραγματα ή να μου πει καποια βηματα για το πως να αρχισω κτλ ?
alex2005 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Μάθε πρώτα HTML που είναι και η βασική γλώσσα για τα γραφικά των ιστοσελίδων. Καλό είναι να μάθεις flash για να προσθέτεις και πινελιές από animation στις ιστοσελίδες σου...αλλά και ακόμα να κάνεις ολόκληρες σελίδες με flash! Και τέλος ψάξε να μάθεις ποιά από τις 3 γλώσσες να μάθεις: java,php,asp.net για να κάνεις τις ιστοσελίδες σου δυναμικές! Φυσικά css και javascript είναι δύο απαραίτητες λύσεις που πρέπει να μάθεις! Κάτι παραπάνω δεν μπορώ να σου πω....ξεκίνα να googlάρεις όλα αυτα! Καλό κουράγιο....
Shocker Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Φίλε μου,κατεβασε οδηγους/βιβλια/FAQ σχετικα με το Joomla!. Το Joomla ειναι ενα απο τα κορυφαια προγραμματα για να φτιαχνεις site Κ είναι κ open-source. Σιγα-σιγα θα τα κατεφερεις.... Ψαξε κ στο ελληνικο φορουμ για το Joomla! Καλη υπονομη!
thanocaster Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Ξεκινάς μαθαίνοντας (x)html. Σιγά σιγά και αφου καταλάβεις πώς δουλεύει μαθαίνεις php για δυναμικές σελίδες με βάσεις δεδομένων. Επίσης όπως προαναφέρθηκε, μπορείς να μάθεις και actionscript (flash)/javascript για να δώσεις στις σελίδες σου πιο ξεχωριστή εμφάνιση και κίνηση. Τώρα για CMS (Joomla που αναφέρθηκε, Drupal κλπ) θα στα πρότεινα μόνο αν ήθελες να κάνεις κάτι συγκεκριμένο. Αφού θες να μάθεις να φτιάχνεις σελίδες, η γνώμη μου είναι να ασχοληθείς αργότερα με αυτά.
nomikosas Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 ευχαριστω πολυ παιδες για το χρονο σας.. θα κανω οτι μου λετε
CyberCr33p Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Για εκμάθηση html θα σου χρειαστούν τα παρακάτω links: http://www.eeei.gr/odhgos/htmlfaq.htm http://www.eeei.gr/odhgos/htmlex.htm
system Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Μάθε και dreamweaver θα σε απαλάξει από πολύ κόπο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.