QSpec Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Εβαλα λοιπόν κι εγώ το Office:Mac που τόσο απλόχερα μου έδωσε ο θείος, και φυσικά δεν υποστηρίζει spellchecking στα ελληνικά. Ψαχούλεψα λίγο στα Preferences αλλά δεν κατάφερα να κάνω κάτι. Έχει κανείς υπόψιν του κάποιο patch ή dictionary(?) που να κάνει την δουλειά;
Mercyful_Fate Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Τα preferences τα ψαχούλεψες, το φόρουμ εδώ όμως?
Boban Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 εγω καθε φορα πρεπει να παω στο tools -> language και να διαλεξω ελληνικα. Δεν ξερω αν ειναι αυτο ή λειπει κατι απο μεσα σε εσενα.
QSpec Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Φυσικά και έκανα search στο forum πριν ανοίξω το topic αλλά τα μόνα σχετικά posts που βρήκα είχαν να κάνουν με μη υποστήριξη Ελληνικών ως γλώσσα γραφής. Τώρα αν υπάρχει κάτι στο θέμα που άνοιξα εγώ και δεν το είδα, συγνώμη. Η γλώσσα είναι επιλεγμένη από τα Tools αλλά δεν κάνει spellcheck επειδή λείπουν τα proofing tools. Στο help λέει να βάλω το cd και να τα εγκαταστήσω από τον Assistant Manager (or something). Το cd δεν υπάρχει. Αυτό που αναζητώ είναι κάποιος τρόπος να περάσω proofing tools.
tmants Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Υπάρχει αυτό το οποίο ή θα αγοράσεις ή θα ψάξεις να βρείς μία beta που κυκλοφορούσε παλιά for free. Αυτά χρησιμοποιούμε οι πιο πολλοί, κάπου κάποιος θα το έχει.
QSpec Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Φαντάζομαι οτι αυτή είναι η μόνη λύση, δεν βγάζει δηλαδή κάτι η Microsoft. Ευχάριστω για την απάντηση, κάποια άκρη θα βγάλω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.