Προς το περιεχόμενο

ταινια αλλα ειναι χωρισμενη σε 2 μερη

Swimmer21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια κατεβασα μια ταινια αλλα ειναι χωρισμενη σε 2 μερη.... το ιδιο και οι υποτιτλοι!!! εχω το convertxtodvd πως μπορω να τα κανω ενα και τους υποτιτλους και την ταινια η εστω να μην υπαρχει διακοπη αναμμεσα στα 2 βιντεο!

Plz απαντηστε ...ευχαριστω:???:

Δημοσ.

Και γιατί κατά τη γνώμη σου είναι τόσο επείγον αυτό που έπρεπε να σπεύσουμε όλοι να σε βοηθήσουμε?

Δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου...

Βάζε πιο σχετικά θέματα άλλη φορά:-)

Αν τα βάλεις δηλαδή σαν 2 ξεχωριστά video στο ίδιο DVD, το πρόβλημα σου ποιο είναι?

Δημοσ.

και παλι θα σε παραπεμψω στα υπομνηματα

και θα συμφωνησω με τον φιλο που λεει να μην βαζεις τετοιες επικεφαλιδες στα post σου παρα μονο αν υπαρχει πολυ σοβαρος λογος

Δημοσ.

α οκ νομιζα οτι 8α γυρνουσε στο μενου ωστε να επιλεξω το επομενο

sry για την επικεφαλιδα

Δημοσ.

BPH8EIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Ena Mirmigi stHn o8onH tou PC mou !!!!

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELP

AAAAAAA.... KOUNIETE kiolas !!!!

Δημοσ.

μετα απο δημιουργια dvd με το convertxtodvd μου δημιουργηθηκε ενας φακελος με την ταινια χωρισμενη σε video_ts + audio_ts....

μετα απο αυτο το βημα πως μπορω να δημιουργησω ενα dvd???

με το nero γινεται?

plz απαντηστε sry ειμαι αρχαριος...:neutral:

Δημοσ.

Θα πας στο Nero, θα επιλέξεις DVD Video και θα σου ανοίξει με την ίδια δομή έτοιμη. Θα βάλεις στο AUDIO_TS τα περιεχόμενα του φακέλου AUDIO_TS που έφτιαξε το ConvertXToDVD (συνήθως άδειο είναι) και το αντίστοιχο για το VIDEO_TS (το κυριότερο).

Δημοσ.

αυτο το γραφεις απλα σε dvd ή πας και επιλεγεις δημιουργια dvd με nero και σου βγαζει δυο φακελους με τα ιδια ονοματα και απλα αντιγραφεις μεσα τα αρχεια

Δημοσ.

Όχι.

Επιλέγεις στο Nero να φτιάξεις "DVD Video" και σου ετοιμάζει μόνο του την δομή αυτή.

Εσύ σε κάθε folder του Nero (AUDIO_TS και VIDEO_TS) πας και βάζεις τα αρχεία από τους αντίστοιχους φακέλους που σου έφτιαξε το ConvertXToDVD.

Γκέγκε (η αλήθεια είναι στους Sex Pistols...)?

Ο τρόπος που είπε ο disqualified λογικά παίζει, απλά δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ.

Δημοσ.

Το ConvertxtoDvd εχει επιλογη ωστε μολις μετατρεπει την ταινια να γραφει τα αρχεια που δημιουργησε σε ενα κενο dvd δισκακι και μολις γινει η εγγραφη να σβηνει τον φακελο με τα αρχεια.Απλα αν εχεις dvd recorder θα βαζεις το κενο dvd ας πουμε 10 λεπτα πριν γινει το τελικο αρχειο και ετσι δεν θα ασχοληθεις καθολου με το nero για την εγγραφη αφου το ιδιο το προγραμμα μπορει να το κανει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...