Προς το περιεχόμενο

Εκπτώσεις και laptops;

xpapias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ότι λέει ο τίτλος. Έχετε ακούσει για καμία καλή προσφορά σε laptop και αν ναι, που;

(Προσωπικά ενδιαφέρομαι κυρίως για laptop 12' - όμως οποιαδήποτε ιδέα είναι ευπρόσδεκτη)

Δημοσ.

Το πλαίσιο έχει εκπτώσεις σε κάποια μοντέλα. Τα περισσότερα όμως τα έχουν τα μηνάκια τους (όπως φαίνεται απ'τον επεξεργαστή). Μια καλή περίπτωση δείχνει αυτό το acer http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=69975842&product=975583&tab=specs που έχει και 3 χρόνια εγγύηση.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ase kai go psaxno giati prepei na antikatastiso ena acer aspire LMI ... hmm vrika ena sony vaio pentium M ston kotsovolo mono 584 e...to paraggeila,mou vgike i eggrisi ,kai otan piga na to paralavo o apothikarios mou eipe oti yparxei mono auto tis ekthesis ,kai oti exei xathei o...metasximatistis tou (akouson ,akouson). I electroword (thygatriki tou dixons-kotsovolos) exei ena philips 600e dual core me poly kala xaraktiristika...den xero an exei kali antiprosopeia omos...de diavasa kai ta kalytera edo sto forum.alla grafoun oti einai genika athoryvo( se antithesi me to acer me ton athlon 64, pou nomiza oti eixa oxi anemistiraki alla anemistira kanoniko).mia alli lysi einai i aposyrsi tou kai i agora enos kainourioy tecra me 700 e ,i satellite me 600 apo e-laptops ,times poy prokyptoun apo tin epidotisi...den xero ti na kano....na kratiso to acer kai na ftiaxo to xalasmeno anemistiraki (150 e zitise i antiprosopeia) i na to soutaro stin aposyrsi...i na to pouliso ? prosanatolizomai pantos sto philips...as riskaro gia mia akomi fora lol meta apo acer, kai gericom (alli patata pou exo kanei) ,an kai kata vathos thelo toshiba.skeftomai sovara kai tin prosfora tis e-shop me 680e toshiba dipirino.akouo gnomes!!!to epeigomai

Δημοσ.

Παίζει και το MULTIRAMA FL-G 7300. Καλή περίπτωση.Διάβασε και το ανάλογο thread εδώ στην insomnia για παραπάνω πληροφορίες.

Δημοσ.

na rotiso...exei megali diafora to duo kai to duo 2 san epexergastes? an einai na kratiso to acer kai na diorthoso to anemistiraki kai na paro apo to e-shop to toshiba L30.deuteri epilogi na to doso gia aposyrsi (pianei 250e ekptosi) kai pairno tecra me 700e...ti na kano?lypamai kai ta 1000eura pou edosa prin tria xronia gia na exo kai kala 64biti tehnologia...(kourafexala)me athlon 64...alla itan epexergastis gia desktop. To satellite L30 foraei synithos celeron.auto tis e-shop einai dipirinos.to xero einai kalo laptop to exo dokimasei.alla mipos o epexergastis autos kanei mono gia desktop kai tin patiso pali? exo apelpistei me ta laptop pou agorasa .to proto mou itan gericom, kai ex arxis eixe provlima stin othoni,se dyo xronia vrike off logo mi epikoinomias mitrikis kai epexergasti.to deutero auto to acer me athlon,to opoio leitourgei ,alla kai go to zorisa me vista ultimate kai ta paixe...alla mou ekane entyposi oti me mia fili mou agorasame tin idia epoxi laptop prin 6 xronia. auti pire toshiba (tote itan panakriva) kai leitourgei apsoga akomi.kai i antiprosopeia apsogi akomi kai gia ta palia laptop tis (pentium ii). exei ena palio mia fili kai leitourgei akomi!!!

Δημοσ.

ΤΟυλαχιστον η σειρα Τεκρα εχει μιρκο βαρος και προστασια του σκληρου δισκου και πολλα αλλα χαρακτηριστικα, ειναι περισσοτερο επαγγελματικο εργαλειο και εχει μεγαλη αντοχη...

Δημοσ.

telika paides piga stin electro world gia ena

Toshiba Satellite A200-13R T2450 me 800 e ,pou to exei sto site.Kai TI mou leei o ypallilos??? Nai, to exoume prosfora sta 950 e!!!!(akouson ,akouson!!) ...poly moufa i etairia....oti theloune grafoune sta site...kai kala itan prosforaaa...kai elixe kai kati kinezika....AKOMI NA AGORASO KATI....gmt

Δημοσ.
telika paides piga stin electro world gia ena

Toshiba Satellite A200-13R T2450 me 800 e ,pou to exei sto site.Kai TI mou leei o ypallilos??? Nai, to exoume prosfora sta 950 e!!!!(akouson ,akouson!!) ...poly moufa i etairia....oti theloune grafoune sta site...kai kala itan prosforaaa...kai elixe kai kati kinezika....AKOMI NA AGORASO KATI....gmt

Χμ... Για δες και αυτά: http://www.skroutz.gr/products/list?keyphrase=A200-1M5

Είναι κοντά από άποψη χαρακτηριστικών...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...