Προς το περιεχόμενο

TV TUNERS

admin1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kalispera sas tha eithela tin gnomi sas gia mia usb karta gia laptop einai anmesa se dio HAUPPAUGE WINTV HVR-900 HYBRID USB 2.0 STICK DVB-T & ANALOGUE TV kai ) PINNACLE PCTV 330E HYBRID STICK PRO USB 2.0 an exete esis kamia kaliteri peste tin thanks

Δημοσ.
έχω την Pinnacle 330. Πολύ καλή και συμβατή με τα windows vista.

Αφού την έχεις...στην είσοδο video όταν συνδέσεις camera έχεις full screen ή βλέπεις ένα κομμάτι απο την οθόνη;

Εγώ ενδιαφερόμουν γι αυτή http://cgi.ebay.com/HP-DV5000-DV6000-DV8000-DV9000-Express-Card-54-TV-Tuner_W0QQitemZ220130862772QQihZ012QQcategoryZ3761QQrdZ1QQcmdZViewItem

αλλά δε βγαίνει σε pal μιας και ήθελα express card, αλλά μάλλον θα καταλήξω σε κάτι σαν κι αυτό(λόγω τιμής) http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ih=015&sspagename=STRK%3AMEWA%3AIT&viewitem=&item=250143954215&rd=1&rd=1

Δημοσ.

Παιδιά εγώ θέλω ένα TV Tuner για την Αγγλία που θα πάω σε λίγο καιρό!

Ξέρετε αν θα δουλεύει με το format του TV εκεί?

Γιατί κάποιος (που δεν τον εμπιστεύομαι) μου είπε ότι δεν θα παίζει ,ακόμα και αν το software έχει ρυθμίσεις για UK , ο ήχος!

Ισχύει αυτό ή είναι μπούρδα?

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

νομιζω η αγγλια εχει μονο καλωδιακη και απο δωρεαν μονο 2-3 καναλια..

τουλαχιστον αυτο ισχυε οταν ημουν εκει,δεν ξερω αν αλλαξε

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ εχω το usb u8000 της Gigabyte και μπορώ να πώ πως είναι εγγύηση.

Μόνο προσοχή επειδή ειναι πολύ μικρο , αν το πιέζει το καλώδιο της κεραίας (Εξωτερικής), μπορεί να χαλάσει το βίσμα του.

Δημοσ.

Εχει κανεις δοκιμασει το DIVA της CRYPTO και ειδικα σε Vista 32-bit? Απ' οτι ειδα ειναι μια λύση απο ξένη εταιρια που η CRYPTO βαζει τη σταμπα της. Κυρίως με ενδιαφερει αν είχατε προβλημα με εγκατασταση και drivers αφου εχω καει στο παρελθον απο παρομοιον προιον μιας αλλης εταιριας.

Δημοσ.

η crypto μετα απο λιγο καιρο σταματαει την υποστηριξη στα προιοντα της. σου προτεινω ανεπιφυλακτα την avermedia. ή σε cardbus 54

ή σε USB.Η εικονα της ειναι καταπληκτικη!!!!!!!!

Δημοσ.

Καλησπέρα!Σκεφτόμουν την αγορά ενός TV-tuner για αυτό

το λάπτοπ!

Δεν είμαι και πολύ σχετική με αυτά τα προιόντα(πρώτη φορά σκέφτομαι να πάρω) αλλά ως τώρα έχω δει αυτό και αυτό..Τι λέτε??Υπάρχει κάποια καλύτερη πρόταση?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

-----Προστέθηκε 5/1/2009 στις 12 : 36 : 00-----

Καλησπέρα!Σκεφτόμουν την αγορά ενός TV-tuner για αυτό

το λάπτοπ!

Δεν είμαι και πολύ σχετική με αυτά τα προιόντα(πρώτη φορά σκέφτομαι να πάρω) αλλά ως τώρα έχω δει αυτό και αυτό..Τι λέτε??Υπάρχει κάποια καλύτερη πρόταση?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Kανείς δεν ξέρει??:fear:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...