harrys23 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Πήρα αυτόν τον μετατροπέα dc>ac τωρα για το καλοκαιράκι ότι πρέπει είναι για το αμάξι και για το λαπτοπ το θέμα είναι αν έχετε κάτι να προσθέσετε αρνητικό η θετικό. από ότι γνωρίζω τα belkin είναι τα καλύτερα σωστά ?? λέτε να μου κάνει καμιά ζημιά στην μπαταριά η στο ίδιο το λαπτοπ ?? έχει κανείς σας ανάλογη εμπειρία?? Ευχαριστώ..
_BASSstarlet_ Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 H μπαταρία του car σου δεν θα πάθει ζημιά εκτός αν την αδειάσεις. Σε εκείνο που είμαι επιφυλακτικός,είναι στην ικανότητα του φις του αναπτήρα να τροφοδοτήσει για αρκετή ώρα την συσκευή.
harrys23 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 H μπαταρία του car σου δεν θα πάθει ζημιά εκτός αν την αδειάσεις.Σε εκείνο που είμαι επιφυλακτικός,είναι στην ικανότητα του φις του αναπτήρα να τροφοδοτήσει για αρκετή ώρα την συσκευή. Για την μπαταριά του αυτοκινήτου δεν με απασχολεί βέβαια όλα αυτά ενώ το car δουλεύει για να φορτίζει την μπαταριά του αυτοκινήτου αλλά την μπαταριά του λαπτοπ φοβάμαι μην πάθει τίποτα Καλά όσο για το φις πέρσι το καλοκαίρι είχα συνδέσει με ανταπτορα ψυγείο 12V τροφοδοσία στο GPS και φορητό dvd για ταξίδι 7 ωρών πάντως ευχαριστώ για την απάντηση σου.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 H τάση που δίνει το ηλ.σύστημα του αυτοκινήτου δεν είναι θα είναι σταθερή όσο χρησιμοποιείς τα διάφορα αξεσουάρ του ή ακόμα χειρότερα όταν θα βάζεις μπροστά. Δεν ξέρω αν κάνει και σταθεροποίηση τάσης το Belkin ή δεν θα έχει πρόβλημα το laptop αφού θα έχεις την μπαταρία έτσι κι'αλλιώς..αυτά θα πρέπει να τα προσέξεις ιδιαίτερα.
harrys23 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Κανει και σταθεροποίηση απο οτι λεει τουλαχιστον.καλα ασ το τσεκαρω και την συχνοτητα του.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 θα προτεινα να χρησημοποιησεις τον ανταπτορα μονο κατα την φορτιση,οταν ο φορητος δουλευει να μην τον εχεις συνδεμενο με το συστημα φορτισης και να αφαιρεις τον φορτιστη απο τον αναπτηρα του αυτοκινητου,τι θα κερδισεις με αυτο : 1.δεν θα ξεζουμιστει η μπαταρια του αυτοκινητου(προιποθεση κινητηρας σβηστος) 2.καλυτερη διανομη ρευματος και γραμικοτητα στην φορτηση 3.χαμηλωτερη καταναλωση στην γενικη ισχυ 4.προστασια στον φορτηστη του φορητου σου και στην μπαταρια του φορητου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.