justmike Δημοσ. 5 Ιουνίου 2002 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2002 soundblaster irq conflicting with pci irq soundblaster 16 emulation NOT loading αυτα μου λεει στα γραμματα πριν ανοιξουν τα windows. οχι οτι αντιμετωπιζω κανα προβλημα αλλα για να μαθαινουμε. Εχω μια soundblaster 5.1 βαλμενη στην κατω κατω pci απο μια assus a7v-e. προσπαθησα να αλλαξω την irq της pci απο το bios αλλα δε ξερω και πιο νουμερο pci ειναι!! Τι δοκιμασα ολες αλλα δε εγινε τιποτα. Για πειτε...
MY80- Δημοσ. 5 Ιουνίου 2002 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2002 Dokimases na allaxeis slot sthn sblive? Ti allo exeis se pci ?
justmike Δημοσ. 5 Ιουνίου 2002 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2002 Οχι δε δοκιμαα γιατι βαριομουνα. Αλλα τελικα μαλλον αυτο θα γινει. Αυριο που θα το κανω θα επανελθω.
HdkiLLeR Δημοσ. 5 Ιουνίου 2002 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2002 Δοκίμασε να βάλεις την κάρτα σε άλλη υποδοχή.Ακόμα στο BIOS στην επιλογή που ρυθμίζεις το IRQ της κάθε υποδοχής βάλτα όλα στο auto καi άλλαξε το IRQ της κάρτας μέσα απο τα WIndows, απο το Device Manager
justmike Δημοσ. 6 Ιουνίου 2002 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2002 αλλαξα και pci αλλα δε χαμπαριαζει! Επαναλαμβανω οτι προβληματα δεν εχω απλα μου τη σπαει να μη δουλευει ρολοϊ το μηχανημα!
TonyMontana Δημοσ. 6 Ιουνίου 2002 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2002 des an to Bios sou se afinei na valeis manually ta irq an oxi apenergopoiise mia seriaki (mi mou peis oti tis thes kai tis 2!!) isws etsi to eleuthero irq na ginei allocate sto legacy device..aptin alli ti tin thes tin dos upostiriksi tis kartas?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.