Προς το περιεχόμενο

a200-14d

alexandrak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επειδη ειμαι κοντα στην αγοπρα του συγκεκριμενου και επειδη έχω χασει την έπαφη με τα laptop λόγω ηλικιας2 να ρωτήσω κατι που μπορει να ακουσετι χαζο.

Υγ1 Εχει αντιγραφικο?

Υγ2 Τα vista είναι ευχρηστα γιατι το ωα βάλεισ xp είναι λιγο δύσκολο (ή κάνω λάθος?)

Υγ3 κάνω λάθος ή ειναι αρκετα καλυτεροσ απο τον TΟSHIBA SATELLITE Ρ200-14M που ειναι και ακριβότερος?

Δημοσ.

1. Εχει και ειναι μια χαρα

2. Ευχρηστα ειναι αλλα λιγο βαρια αν εχεις μονο 1 γιγκα μνημη

3. Το μοντελο που αναφερεις ειναι περισσοτερο επαγγελματικο και εχει πολυ καλα υλικα για προστασια του σκληρου και πολλα αλλα.

Δημοσ.

Αρα ποιον θα προτεινατε εσεις? Εγω θα επαιρνα desktop να τον εφτιαχνα και όπως ήθελα αλλα επειδη τα επομενα 2-3 χρονια παιζει να γυρίζω όλη την ελλάδα για αυτο προτιμω laptop. Η χρηση ειναι απλη αντε κανα Call of duty 2 kana φωτομάγαζο και internet και ταινίες. Οποιαδήποτε πρόταση δεκτή αλλα αυτος ο toshiba ειναι ο πιο ισορροπημενος απο αυτους π[ου ειδα σε αυτα τα λεφτα. Για την μνημη θα του κάτσω επιτοπου άλλο ένα 1024 να μην έχω προβλημα με ta vista

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

http://eu.computers.toshiba-europe.com/cgi-bin/ToshibaCSG/download_drivers_bios.jsp?service=EU&banner_id=HOME_RSL_DRIVERS

Θελω να κατεβασω drivers για τον εν λογω Η/Υ αλλα στη παραπανω λιστα εχει 4 μοντελα Α200 χωρις να ξερω ποιο αντιστοιχει στο 14D

Συγκεκριμενα τα Α200(PSAE0) Α200(PSAE3) Α200(PSAE6) Α200(PSAEC)

Συγκεκριμενα δυσκολευομαι να βρω driver για τη καρτα γραφικων

Δημοσ.

Και κατι ακομα.Το DVD me Vista εγραφε πανω 32-bit.Μονο 32-bit μπαινουν σε αυτο το laptop;Και γιατι αφου ειναι 64-bit?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...