harris 9577 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 παιδια μολις εμαθα οτι ο συναγερμος μου τελικα υποστηριζει VOIP:-D. και επειδη οπου να ναι τελειωνει και η adsl μου σκεφτομαι να βαλω ή το telefonet+ της vivodi ή το 2play της HOL. και οι 2 δινουν voip και μαλιστα με 2 γραμμες. Εγω για να ειμαι ειλικρινης ψηνομαι για vivodi. Αλλα θα με ενδιαφερε μια 2η γνωμη τοσο για την vivodi οσο και για την hol.Εσεις τι μου προτεινετε? (την forthnet την εχω απορρηψει παρα τη δελεαστικη προσφορα των 24Mbps.)
RapidShade Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 η Forthnet ωστόσο παρέχει PSTN γραμμή που (θεωρητικά τουλάχιστον) είναι συμβατή με όλα τα συστήματα... Από κει και πέρα όντως είναι αρκετά μεγάλο το δίλημμα...
harris 9577 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 στην αρχη ειχα κατα νου να βαλω forthnet. Αλλα ενας κυριος απο τον κατω οροφο της πολ/κιας περιμενει ηδη 2 μηνες για να του ενεργοποιηθει. κι ετσι αρχισα να το ψαχνω και αφου τελικα ο συναγερμος υποστηριζει voip λεω να μην μπω forthnet. καλη προσφορα απο τη μια, πολλη ζητηση απο την αλλη = σχετικα μεγαλη αναμονη....
RapidShade Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Σωστό - δεν λέω... απλά σκέψου (εφόσον θέτεις και θέματα ασφάλειας όπως ο συναγερμός) ότι αν για οποιοδήποτε λόγο δεν έχεις internet ή ρεύμα... ή δεν κάνει login το voip account (σπάνιο αλλα παίζει)... τότε ο συναγερμός πάει για βρούβες... Είμαι σε HOL, εχω περάσει και από ΟΤΕΝΕΤ και από FORTHNET... μια χαρά ήμουν και με τους 3 και με καλές ταχύτητες... σκέφτομαι την επιστροφή στην Forthnet (2Play) αλλά θα δείξει...
harris 9577 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 σωστο και αυτο που λες αλλα τουλαχιστον για το ρευμα μπορεις να βαλεις ενα ups.... τωρα αν δεν συγχρονιζει το router μαλλον θα πρεπει να μεινω ξυπνιος με καμια καραμπινα στο χερι!!! (πλακα κανω) το ζητημα ειναι τι εντυπωσεις εχετε απο αυτα τα ιδιοκτητα. ασ πουμε οτι εχω κατασταλλαξει αναμεσα σε ενα απο τα 2 και οτι εχω λυσει το προβλημα του συναγερμου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.