Προς το περιεχόμενο

ψύξη 8800GTX

isspro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
εγω την 2900χτ με 7 ωρες συνεχομαι παιχνιδι το dirt,η θερμοκρασια ηταν 51?πολυ λιγο δεν ειναι?

lol, ναι είναι λίγο πιθανόν, αλλά αντί να κάνεις τον σταυρό σου ανησυχείς?

εγώ όταν είχα πάρει την δική μου, είδα μέχρι και 105c :mrgreen: και δεν έπαθε καμμιά ζημιά...

βέβαια είχε πρόβλημα με την ψύξη της και μου την αντικατέστησαν...

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
εγω την 2900χτ με 7 ωρες συνεχομαι παιχνιδι το dirt,η θερμοκρασια ηταν 51?πολυ λιγο δεν ειναι?

ela de, edw alloi parakalane (k plirwnoun) gia tetoies thermokrasies...

lucky guy :mrgreen:

• Moderators
Δημοσ.

Εεε "Μετα" το dirt?

Εγω για να τσεκαρω θερμοκρασιες βαζω Riva tuner την ωρα που παιζω και μετα οταν το κλεινω το παιχνιδι φαινεται τι ειχε ακριβως οταν επαιζα.

Βεβαια το Monitoring αυτο τρωει μερικα frames αλλα δεν ειναι για παντα ;)

Δημοσ.

pes mas kai emas gia na exoume mia genikoterieikona gia tin kartoula... padws aksizei ta lefta tis, ti les?

na fadasteis akoma eimai me mia 5700LE gia na katalaveis, opote tha trelathw otan ton parw pistevw. oi diafores provlepodai TERASTIES

• Moderators
Δημοσ.

Kοιτα πριν ειχα την Χ1800ΧΤ, απο την οποια εμενα μου φανηκαν ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ οι διαφορες (στα νεα games).

Εκει που η Χ1800ΧΤ εβγαζε στα Ultra με φουλ φιλτρα 1280x1024 στο dirt ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΝΑ fps, η 8800GTX βγαζει 40+...

Απο κει και μονο...

Και πριν ειχα 6800GT πριν 6600GT πριν 9600Pro και πρινFX5200...

Φαντασου πως θα σου φανει εσενα... ;)

Δημοσ.

ftiakse me! mia erwtisi (ilithia men): den exw katalavei ti paizei akrivws me to -fps-.... kalytera na einai poly i ligo? genikotera ti paizei/ginetai me ayto?

• Moderators
Δημοσ.

fps ειναι ποσες εναλλαγες γινονται στην οθονη καθε δευτερολεπτο.

Με πανω απο 30 μπορεις να παιξεις ανετα ενα παιχνιδι.

Με πανω απο 50 μπορεις να παιξεις ανετα και ξεκουραστα για πολλες ωρες ενα παιχνιδι.

Με κατω απο 10-15 δεν μπορεις να παιξεις ενα παιχνιδι, φαινεται σαν να ''κολλαει''.

Στο dirt ολα Ultra λοιπον η 8800GTX εχει 40, ενω στο Need For Speed Carbon ολα highest παλι δεν πεφταει ποτε κατω απο 60. :)

Δημοσ.

na se rwtisw kai kati akoma, pou mporoume na doume ti tabani/prodiagrafes exei kathe paixnidi (maximum grafika pou mporei na ftasei)? oxi apaitiseis...

• Moderators
Δημοσ.

Δεν υπαρχει αυτο που λες...

Μονο αμα βρεις screenshots απο τα max γραφικά απο κανα review κτλ...

Τι pc θα φτιαξεις?

Δημοσ.

q6600, Cooler Ultra 120 Extreme, stacker 830 evolution, N680LSI-DQ6, 2x1 GB supertalent (800 Mhz), toughpower 850w, samsung 22'' Wide SM226BW, me mia GTX kai xfi fatal1ty champion.... mazeyw lefta kai gia ta z-5500 alla pane poly --> 315e

synolo 2200-2300e

sta 1700 eimai alla arxes augoustou pou tha plirwthw pistevw tha kataferw na ta mazepsw... ;-)

an exeis na prostheseis kati i na allakseis skouw...

Δημοσ.
Ουαου....

Εσυ τα πληρωνεις (η κανας μπαμπας?)

makari alla oxi.... apo to xeimwna ta mazevw 200 (mpala erasitexnika) kathe mina kai twra pou doulevw kati paei na ginei. to pc twn oneirwn mou thelw na ftiaksw. den ta grafw gia edypwsiasmo.... perimena na pesei k o q6600 sta 260 apo 475! toso kairo.. talaipwria tosous mines na agwnias kai na perimeneis gia kati pou saresei toso poly alla elpizw na aksizei ton kopo... :(

to egrineis, pws to vlepeis?

na allaksw kati?

to trofodotiko kalo les? pws paei to diko sou?

• Moderators
Δημοσ.

Χμ μου θυμιζεις εμενα! :P

Ετσι ακριβως τοσο καιρο αλλα αξιοποιηξηκαν! :D

Θα μεινεις υπερευχαριστημενος :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...