Προς το περιεχόμενο

Prince of Persia Warrior Within

Crazy killer123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και καιρό έχω κολλήσει σε μια πίστα εφτασα σε μια πίστα όπου στο πάτομα υπάρχει ο διακόπτεις για να ανοίξει η πόρτα αλλά η πόρτα κλείνει πολύ γρήγορα. Και δεν ξέρω τι ΄πρέπει να κάνω για να πηγαίνει πιο αργά.

Αν κάπιος το παίζει και το έχει περάσει ασ μου το πει.:confused::confused::confused::?::?:

Δημοσ.

αν θυμαμαι καλα δεν εχεις μια ικανοτητα να επιβραδυνεις τον χρονο??

εαν δεν την εχεις αποκτησει ακομα κοιτα γυρω σου μηπως υπαρχει καποιο κιβωτιο να βαλεις πανω στο διακοπτη

Δημοσ.
αν θυμαμαι καλα δεν εχεις μια ικανοτητα να επιβραδυνεις τον χρονο??

εαν δεν την εχεις αποκτησει ακομα κοιτα γυρω σου μηπως υπαρχει καποιο κιβωτιο να βαλεις πανω στο διακοπτη

Την εχω αλλά είναι το κουμπί R ώμος το πατάω και ο χρόνος με πηγαίνει προς τα πίσω. Ενώ έπρεπε να πιγαίνει αργά. Και μήπος ξέρεις με τι μετακινώ πράγματα;:confused::confused:

Δημοσ.
Την εχω αλλά είναι το κουμπί R ώμος το πατάω και ο χρόνος με πηγαίνει προς τα πίσω. Ενώ έπρεπε να πιγαίνει αργά. Και μήπος ξέρεις με τι μετακινώ πράγματα;:confused::confused:

οχι δεν λεω για αυτη την ικανοτητα...υπαρχει και μια αλλη (δεν θυμαμαι με ποιο πληκτρο γινεται,για να σου ελεγα) οπου επιβραδυνεται ο χρονος και αυτο σε βοηθαει να περασεις πορτες που κλεινουν γρηγορα....τα κιβωτια πας και τα σπρωχνεις ή τα τραβας

Δημοσ.
οχι δεν λεω για αυτη την ικανοτητα...υπαρχει και μια αλλη (δεν θυμαμαι με ποιο πληκτρο γινεται,για να σου ελεγα) οπου επιβραδυνεται ο χρονος και αυτο σε βοηθαει να περασεις πορτες που κλεινουν γρηγορα....τα κιβωτια πας και τα σπρωχνεις ή τα τραβας

Με πιο κουμπί τα τραβάς η τα σπρώχνεις;:confused::confused:

Δημοσ.

πας στο κιβωτιο και πατωντας το action πληκτρο, πρεπει να ειναι το E , ποιανεις το κιβωτιο και το κινεις με τα πληκτρα κατευθυνσης (w,a,s,d) οπου θες (αυτα ολα αν σε περιπτωση μετακινειται, γιατι δεν μετακινουνται ολα τα κιβωτια)

οσο για την επιβραδυνση του χρονου ,κοιτωντας ενα readme αρχειο ενος αλλου prince of percia (λογικα πρεπει να ειναι το ιδιο) γινεται πατωντας μια φορα το πληκτρο R...μια φορα....γιατι αν το εχεις μονιμα πατημενο πας οπως λες τον χρονο πισω

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την βοήθεια τώρα όμως κόλλησα αλλού. Με κινήγισε ένα τέρας πήγα στην γυναίκα με τα κόκκινα μου έδωσε το σπαθι πήγα εκει που έπρεπε να το βάλω. Πήγα μετά ξανά στα χώματα έκανα το κτίριο πάλι παλιό και μπήκα σε ένα δωματιο που δεν μπορώ να βγω. Εκει που μπήκα όταν σκότοσα ένα τέρας που ανέβαινε ενα ενα τα πατώματα; Εκει μπήκα. Τώρα τι κάνω;

Δημοσ.
Ευχαριστώ για την βοήθεια τώρα όμως κόλλησα αλλού. Με κινήγισε ένα τέρας πήγα στην γυναίκα με τα κόκκινα μου έδωσε το σπαθι πήγα εκει που έπρεπε να το βάλω. Πήγα μετά ξανά στα χώματα έκανα το κτίριο πάλι παλιό και μπήκα σε ένα δωματιο που δεν μπορώ να βγω. Εκει που μπήκα όταν σκότοσα ένα τέρας που ανέβαινε ενα ενα τα πατώματα; Εκει μπήκα. Τώρα τι κάνω;

http://www.gamefaqs.com/computer/doswin/data/919989.html

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...