Προς το περιεχόμενο

amilo 1536 sata drivers

magnaman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα τους βρεις στο site τις fujitsu siemens αλλα θα χρειαστης και ενα usb floppy τα cd του μηχανηματος δεν τα εχεις με τι win το ειχες παρει

Δημοσ.

φιλαρακι δεν υπαρχουν στο fujitsu.com το εχω τριπλοτσεκαρει

μηπως εχεις εσυ to recoverycd ?

μετα απο πολυ ψαξιμο βρηκα τους drivers για το raid , αναγνωρισε το δισκο αλλα τωρα χρειαζεται και το intel matrix storage manager (δευτερη δισκεττα) !!!!

το πηρα με win xp home και παω για φορματ και εγκατασταση των xp pro

το δισκακι δεν το εχω

Δημοσ.

οκ γινεται και αυτο αλλα δουλευω σε service fujitsu siemens και ειναι ποιο ευκολο με το floppy και μονο οταν γυριζουμε φορητο απο vista σε xp αλλιως τα win τις siemens εχουν ενσωματωμενο τον driver που ψαχνει ο φιλος και το αρχειο που ψαχνει υπαρχει μεσα στο driver που κατεβασε

Δημοσ.

Υπαρχουν λογικα στο recovery dvd και μπορεις να τους βρεις με τη μεθοδο της εξερευνησης..

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Έχω κι εγώ ένα FS Amilo Pi1536 και ομολογώ ότι είναι η χειρότερη αγορά που έχω κάνει ποτέ μου, από κάθε άποψη. Έχω δοκιμάσει τα πάντα για να περάσω τα WinXP και δεν κατάφερα τίποτα. Συγκεκριμένα:

-Δοκίμασα να ενσωματώσω τους drivers στο cd εγκατάστασης και με το nLite και με το Xp-ISO-Builder, σε δισκάκια με XP Home, Pro, Ελληνικά, Αγγλικά. Με άλλα λόγια πέταξα στα σκουπίδια καμιά ντουζίνα cds...

-Δοκίμασα να δηλώσω τους drivers στην αρχή της εγκατάστασης με F6. Floppy drive δεν έχω, βέβαια, αλλά παρατηρώ το εξής: Αν συνδέσω σε μια -και μόνο- usb port του laptop ένα usb flash drive το αναγνωρίζει και θεωρητικά υποκαθιστά ένα usb floppy drive. Όμως: Έχω δοκιμάσει καμιά 10αριά flash drives και βρίσκει ΜΟΝΟ ένα, ένα αρχαίο 128ΜΒ. Σε όλα τα άλλο βγάζει το μήνυμα ότι δεν βρέθηκε floppy drive. Σε αυτό το ένα όμως που βρίσκει, το οποίο έχω κάνει format σε FAT32 και φυσικά έχω βάλει μέσα όλα τα απαραίτητα αρχεία, μου βγάζει το μήνυμα ότι δεν βρέθηκε το txtsetup.oem, ενώ το αρχείο είναι εκεί!

Τελικά υπάρχει τρόπος να εγκαταστήσουμε τα XP; Επίσης να συμπληρώσω ότι εμένα το laptop ήρθε με προεγκατεστημένα τα Vista, γι' αυτό έχω έχω φαγωθεί να τα αλλάξω. Δεν έχω πρόβλημα ποια XP θα περάσω, γιατί τα θέλω για συγκεκριμένες εργασίες οι οποίες υπερκαλύπτονται και από τα Home. Οπότε μήπως κάποιο καλό παιδί μου έστελνε ένα αντίγραφο του cd των Home του, αυτό που έρχεται μαζί με το συγκεκριμένο μηχάνημα;

Eυχαριστώ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...