Tracer27 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 1)Γειά σας.Είχα απασχολήσει το forum πριν απο καμια εβδομάδα με ένα Hp pavilion zd8000.Είχε επάνω του 2χ256 ram στα 333mhz(DDR1 το οποιό τότε δεν το γνώριζα)και αποφάσισα να το αναβαθμίσω 2gb ram. Αγόρασα κάτι twinmos στα 667mhz οι οποίες επειδή είναι ddr2 και το μηχάνημα σχετικά παλιό δεν ήταν συμβατές.Ευτυχώς τις επέστρεψα στο e-shop απο όπου τις πήρα(η εγκατάσταση απο αυτούς που ρώτησα δεν είναι δωρεάν 10ευρώ)και αγοράζω μια ddr1 twinmos 1gb επειδή είναι ακριβές οι ddr(παλιά τεχνολογία) και σήμερα ωραία και καλά πάω να την βάλω. Έλα όμως που όταν είμαι έτοιμος να την τοποθετήσω βλέπω πώς το διάστημα που υπάρχει κάτω στα χάλκινα "δοντάκια" δεν συμβαδίζει με αύτο στο slot του pc και είναι μισό εκατοστό πιό δίπλα. Αύριο θα την αλλάξω για άλλη μια φορά αλλά μήπως γνωρίζει κανείς τι γίνεται?? Δηλαδή πως υπάρχει περίπτωση να μην ταιριάζει ακριβώς?? 2)και κάτι άλλο:όσο αυξάνονται τα mhz της μνήμης αυξάνεται και η αποδοτικότητα της?? ή έχει μεγαλύτερη σημασία το μέγεθός της?? Ευχαριστώ και συγγνώμη για την κούραση
Kagkouros Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Και τα δύο παίζουν ρόλο αλλά καλύτερα είναι να έχεις 1GB στα 667 παρά 512ΜΒ στα 800, ε? Λοιπόν άμα λες πως δεν μπορείς να τοποθετήσεις την μνήμη γιατί δεν το πας από εκεί να στο βάλουν αυτοί. (ένας φίλος μου που άλλαξε μνήμες του τις άλλαξαν δωρεάν, εννοείται πως πλήρωσε τις μνήμες )
Tracer27 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 για να καταλάβεις δεν είναι πως δεν μπορώ απλώς δεν μπαίνει γιατί όπως είναι τα χάλκινα δοντάκια στην μνήμη έχει ένα κενό σε ένα σημείο και η αντίστοιχη προεξοχή στην υποδοχή της μνήμης στο laptop είναι σε διαφορετικό σημείο λίγο πιό δεξιά
Kagkouros Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 άμα μπορείς να ανεβάσεις καμία φότο θα ήταν καλύτερα...πάντως άμα δεν γίνεται τπτ εγώ λέω να πας από εκεί και να τους τις δώσεις εκτός άμα στις βάλουν στο λαπτόπι.
Tracer27 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 το ότι θα πάω αύριο είναι σίγουρο. ευχαριστώ . να ρωτήσω και κάτι άλλο άσχετο.στο laptop αλλαγή κάρτας γίνεται?? ξέρω πως δεν γίνεται αλλά διάβασα κάτι πως προσαρμόζεται ξεχωριστά(φυσικό είναι άλλωστε)και μπορείς να την αλλάξεις. π.χ άν πάθει κάτι τί κάνεις?? thanks
manosmod Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 χαζο αυτο που θα πω,αλλα μηπως σου ξαναδωσανε DDR2? καλυτερα να πας εκει με μια παλια μαζι σου.
manosmod Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 το ότι θα πάω αύριο είναι σίγουρο. ευχαριστώ . να ρωτήσω και κάτι άλλο άσχετο.στο laptop αλλαγή κάρτας γίνεται?? ξέρω πως δεν γίνεται αλλά διάβασα κάτι πως προσαρμόζεται ξεχωριστά(φυσικό είναι άλλωστε)και μπορείς να την αλλάξεις. π.χ άν πάθει κάτι τί κάνεις?? thanks τι καρτα εννοεις?
Tracer27 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 sorry δεν το ανέφερα κάρτα γραφικών και καλή ερώτηση αλλά δεν είναι ddr2
manosmod Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 οχι.καρτα γραφικων δεν αλλαζει με τιποτα.και αμα χαλασει το πετας ολο.
Tracer27 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 ξερείς γιατί έτσι??δηλαδή γιατί δεν γίνεται?? αν σου χαλάσει π.χ και χρειάζεσαι καινούρια τι κάνεις ?? ή παιρνείς καινούργιο ή αλλάζεις και mobo
Kagkouros Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 όπως είπε και πιο πάνω το πετάς αλλά άμα έχει εγγύηση 3 χρόνια για π.χ. θα στο αλλάξουν, άμα σου τύχει εσένα στα 4 χρόνια...τι να σου πω όπως είναι πέτα το (τότε θα είναι τελείως μπρίκι)
21century Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 λΟιπον οι φορητοι τν τελευταιων ετων εχουν υποδοχες για 200 πιν στις μνημες με τους ακροδεκτες, αυτο συμαβαινει σε μνημες απο 400μηζ και πανω ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.