Προς το περιεχόμενο
  • Εγγραφή

Δυσλειτουργίες της υπηρεσίας aDSL/ISPs/Γραμμές ΟΤΕ


Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Super Moderators

Κάτι άλλο κουφό. Πριν λίγο έφαγα ενα disconnect και τώρα συχρονίζω στα 8,7 αλλά με margin 10. Στα στατιστικά που είχα ανεβάσει πιο πάνω το margin ήταν 7.9. Πως γίνεται αυτό;

εκανε η γραμμη σου σκαμπανεβασμα οποτε συγχρονισες πιο χαμηλα οποτε και το margin ανεβηκε.η να το πω αλλιως συγχρονισες με 8 margin πχ το default και μετα η γραμμη ηρθε στα ισα της οποτε ανεβηκε το margin αφου ο παροχος δεν υποστηριζει sra για να ανεβει η ταχυτητα .αλλιως κανεις reboot για να συγχρονισει στα κανονικα.δεν ειναι κουφο.

Πετα το Γιαννη.

 

no reason.δεν φταιει το ρουτερ σε αυτο.να αλλαξει ρουτερ για αλλο λογο ναι ειδικα αμα ειναι κανα zte αλλα αυτο ειναι θεμα γραμμης.

poulinos βάζοντας vdsl γραμμή εκτός από ταχύτητα σε up/down κερδίζεις και χαμηλότερο ping ή τσάμπα τα παραπάνω φράγκα?

οχι δεν θα εχεις διαφορα στο ping.ειδικα αν ο παροχος δεν δινει και fast path στο vdsl τοτε θα εχεις μεγαλυτερο ping απο οτι σε fast path adsl.

Εχει κανεις αλλος συνεχεις αποσυνδεσεις ή τα εχει παιξει το router μου?

οι αποσυνδεσεις δεν ειναι κατι το γενικο εκτος αν υπαρχει καλωδιακη και μιλαμε για ατομα στην ιδια περιοχη/ιδιο καφαο ή ιδιο κατανεμητη/box.

οποτε ή κατι γινεται στην γραμμη σου ή κατι εχει γινει με το ρουτερ.βεβαιαθα μπορουσε να εχει χαλασει καποιο φιλτρο ή να εχει αρχισει η οξειδωση σε καποιο καλωδιο στο box/χωνευτη για παραδειγμα.μπορει να ειναι πολλα.

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • Απαντήσεις 1,6k
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλή Μηνύματα

δεν το λες και στατιστικό δείγμα...

θεωρητικα 48 ωρες.πρακτικα.... οχι δεν μπορεις να πειραξεις κατι στο ρουτερ.μονο απο τον οτε μπορουν να σου αλλαξουν Profile για σταθεροτητα.εκτος αν εχεις κανα router που μπορεις να πειραξεις εσ

μια χαρα εισαι. μια χαρα Margin  για 100αρα. Και δεν πρεπει να εισαι κιολας διπλα στην καμπινα αλλα φαινεται οτι ο χαλκος σου μια χαρα τα παει. ωραιος χαλκος:P.αντι με 35b να παιζει πιο κοντ

Δημοσιευμένες Εικόνες

  • Super Moderators

Παιδιά ερώτηση, μιας και είμαι λιγο ασχετος με τα τεχνικά θέματα του ιντερνετ. Είδα την καινουρια προσφορά της Nova με το Superplay και θελω να ρωτήσω ποια η διαφορά του vdsl από Α/Κ και αυτού από KV

 

δεν ειχα ασχοληθεί μέχρι στιγμής με vdsl ποτέ, λένε ότι τώρα θα δίνουν και από KV

 

 

Πώς μπορώ να δω αν θα παίρνω από υπαίθρια καμπίνα?

 

α.εξαρτατε αν ο παροχος δινει απο kv ή οχι.

β.εξαρτατε αν εχουν μπει τα νεα kv στην περιοχη σου.

γ.αν εισαι ηδη κοντα στο κτιριο του οτε max 1km θα μπορουσες απο τωρα να βαλεις vdsl απο το αστικο κεντρο.max attenuation καλο ειναι να μην ξεπερναει το 20 αλλιως θα δεις μικρη διαφορα

Τις τελευταίες μερες και σε μενα εχει πολλες αποσυνδεσεις ο οτε

μαλλον κατι συγκεκριμενο στις γραμμες σας ειναι διοτι οι αποσυνδεσεις γινονται λογω χαλκου και οχι λογω φορτου ΄΄η δεν ξερω τι αλλο.

 

Τα errors του router ειναι φυσιολογικα η ειναι πολλα? Ενω ακομα βλεπω το snr margin ολο να παιζει μεταξυ 6,5-8,5.
 
Bandwide Down/Up(kbps)           9115 kbps / 963 kbps 
SNR Margin Down/Up(db)           8.4 dB / 9.9 dB 
Line Attenuation                          21.0 dB 8.3 dB
 
FEC Down/Up                             13599 / 0 
CRC Down/Up                            19342 / 0 
HEC Down/Up                            15540 / 0
 

συγχρονιζεις λιγο χαμηλα για την αποσταση σου.αν πιανουν τα χερια σου δοκιμασε κατανεμητη.οτι παιζει το snr ειναι φυσιολογικο μεν αλλα σε ευρος +-1 .εσενα απο 8,5 σε 6,5 ειναι καμποση διαφορα.τι παροχο εχεις?οτενετ?ο οτε δινει default margin 9.κανονικα θα πρεπε να ειχες κανα 15 αρι ταχυτητα.τα errors οχι δεν ειναι πολλα απλα η γραμμη σου κατι εχει θεμα .

Από την Δευτέρα λοιπόν έχω το εξής θέμα: (Forthnet η εταιρία) 

 

Παρατηρώ στα games packet loss, όχι πολύ μεγάλο αλλά αρκετό για να γίνει ενοχλητικό και στα downloads(είτε πρόκειται για torrent είτε direct) αυξομοιώσεις στην ταχύτητα. 

 

Η εικόνα μετά από κάθε SpeedTest είναι αυτή: 

 

 

2 χρόνια τώρα το SpeedTest έπιανε 15-16 mbps χωρίς να κάνει αυτά τα πάνω κάτω και τώρα βγαίνει έτσι

 

Παρακάτω και τα stats από το Router

 

 

Το Snr και το Attenuation στο Upstream βγάζει μία αυτό που φαίνεται και μία 11(attenuation) 14(margin)

 

Η προτεινόμενη λύση από μεριάς Forthnet ήταν να κάνω format το pc και να βάλω καλύτερο AntiVirus -.-

 

α.δοκιμασε με αλλο Pc οπως και με καλωδιο ethernet για να δεις αν το εχεις και εκει το θεμα.

β.firmware update στο netgear και σιγουρεψου οτι ειναι pppoe/llc.

γ.αν εχεις αλλο ρουτερ δοκιμασε και με αυτο.

το speedtest ειναι πανταλιγο σχετικο.

εχεις μια χαρα γραμμη σαν χαρακτηριστικα.

οτι στα βγαζει μηδενικα για καποιο λογο το ρουτερ δεν μπορει να τα διαβασει.το εχω λογω ασυμβατοτητας το εχω δει λογω παλιου firmware.

μπορει να φταιει κατι και στο Pc βεβαια.θελει δοκιμες σιγα σιγα.

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • 1 μήνα μετά...

εχω και γω εδω και καποιες μέρες καποια θέματα. ενω συγχρονίζω καλα για τα δεδομενα μου, 4mbps, παρατηρω lag στο φορτωμα σελίδων. 

ξερει κανεις αυτα τα fail που παιρνω τι ειναι? δεν εχω dc παιζει κανονικα.

>> Testing Ethernet LAN connection

PASS

          >> Testing ADSL Synchronization

PASS

          >>Testing ATM OAM segment ping

Fail

          >> Testing ATM OAM end to end ping

Fail

          >>Ping DHCP Primary DNS ( 212.205.212.205 )

PASS

          >>Ping www.yahoo.com ( use DHCP Pri. or Sec. DNS )

PASS

          >>Ping other IP address :  Yes  No

Skipped
 

 

ADSL State Up    
Bandwide Down/Up(kbps) 4096 kbps / 986 kbps    
SNR Margin Down/Up(db) 14.1 dB / 9.1 dB    
FEC Down/Up 59312 / 1489    
CRC Down/U 897 / 139    
HEC Down/Up 9356 / 0
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • Super Moderators

 

εχω και γω εδω και καποιες μέρες καποια θέματα. ενω συγχρονίζω καλα για τα δεδομενα μου, 4mbps, παρατηρω lag στο φορτωμα σελίδων. 

ξερει κανεις αυτα τα fail που παιρνω τι ειναι? δεν εχω dc παιζει κανονικα.

>> Testing Ethernet LAN connection

PASS

          >> Testing ADSL Synchronization

PASS

          >>Testing ATM OAM segment ping

Fail

          >> Testing ATM OAM end to end ping

Fail

          >>Ping DHCP Primary DNS ( 212.205.212.205 )

PASS

          >>Ping www.yahoo.com ( use DHCP Pri. or Sec. DNS )

PASS

          >>Ping other IP address :  Yes  No

Skipped
 

 

ADSL State Up    
Bandwide Down/Up(kbps) 4096 kbps / 986 kbps    
SNR Margin Down/Up(db) 14.1 dB / 9.1 dB    
FEC Down/Up 59312 / 1489    
CRC Down/U 897 / 139    
HEC Down/Up 9356 / 0

 

τα χαρακτηριστικα της γραμμης σου ειναι μια χαρα.
απο εκει και περα τα Failed ειναι φυσιολογικα
τα τεστ πολλες φορες προσπαθουν πχ να πανε να κανουν καποιο Ping για να δουν αν ειναι Pass το τεστ.
αν η αλλη πλευρα του παροχου εχει κοψει το Ping τοτε πολυ απλα βγαινει failed.εφοσον εχεις ιντερνετ ολα αυτα τα τεστ ειναι αχρηστα.ειναι μονο για να δεις οτι εχεις ιντερνετ και τιποτα παραπανω.
  • Like 1
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά θέλω να αναφέρω ένα περίεργο πρόβλημα με τον ΟΤΕ .

Επέστρεψα σήμερα μετά από 2 εβδομάδες στο σπίτι μου στη Λάρισα όπου μένω και δεν είχα πλέον πρόσβαση στις κάμερες που έχω σπίτι ούτε στο router μου μέσω ddns και ανακάλυψα ότι κάτι παίζει με τις διευθύνσεις ip του ΟΤΕ .

Όλα τα μηχανήματα όταν βάζεις what's my ip βγάζουν μια διεύθυνση που πάντα ξεκινάει με 80.106.196.xx

Ενώ στο gui του ρουτερ η πραγματική μου wan ip είναι άλλη. Ο daemon που κάνει update την ip για το ddns δεν λειτουργεί σωστά πλέον με αποτέλεσμα να μην έχω πρόσβαση πλέον στο σπίτι από μακρυά .

Αυτό έγινε περίπου από τις 20 του μήνα και μετά έχει κάποιος παρόμοιο θέμα ; Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση .

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο , αλλα κ εγω λαρισα είμαι τις τελευταίες 10 μέρες κάθε μέρα αλλάζει η ip, πέφτει η γραμμή μια φορά την ημέρα, ενώ έκανα εγω ρεσταρτ όταν χτυπούσε 28 μέρες Online.

Πήρα τηλ είδαν η τεχνική κ μου κατέβασαν κανα 2mbs....

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • Super Moderators

Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο , αλλα κ εγω λαρισα είμαι τις τελευταίες 10 μέρες κάθε μέρα αλλάζει η ip, πέφτει η γραμμή μια φορά την ημέρα, ενώ έκανα εγω ρεσταρτ όταν χτυπούσε 28 μέρες Online.

Πήρα τηλ είδαν η τεχνική κ μου κατέβασαν κανα 2mbs....

διαφορετικα προβληματα.ο εσυ απλα εχεις αποσυνδεσεις ο αλλος πιο πανω απο σενα εχει αλλο θεμα.

Παιδιά θέλω να αναφέρω ένα περίεργο πρόβλημα με τον ΟΤΕ .

Επέστρεψα σήμερα μετά από 2 εβδομάδες στο σπίτι μου στη Λάρισα όπου μένω και δεν είχα πλέον πρόσβαση στις κάμερες που έχω σπίτι ούτε στο router μου μέσω ddns και ανακάλυψα ότι κάτι παίζει με τις διευθύνσεις ip του ΟΤΕ .

Όλα τα μηχανήματα όταν βάζεις what's my ip βγάζουν μια διεύθυνση που πάντα ξεκινάει με 80.106.196.xx

Ενώ στο gui του ρουτερ η πραγματική μου wan ip είναι άλλη. Ο daemon που κάνει update την ip για το ddns δεν λειτουργεί σωστά πλέον με αποτέλεσμα να μην έχω πρόσβαση πλέον στο σπίτι από μακρυά .

Αυτό έγινε περίπου από τις 20 του μήνα και μετά έχει κάποιος παρόμοιο θέμα ; Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση .

να εχει Proxy ο οτε οπως κανουν οι παροχοι κινητης δυσκολο.εχει proxy αλλα εσυ τον βαζεις οχι να βγαινει αυτοματα.εκτος αν γινεται λογω οτι τελειωνουν οι ipv4 ip.εκει θεωρητικα θα πρεπε μαλλον να ειχες ομως και την ιδια στο gui αλλα και στο whatismyip.Να βγαινεις εσυ απο proxy επειδη καποιος πειραξε τις ρυθμισεις επισης θα το ηξερες.να ηταν καμια ipv6 θα το βλεπες μεσα στο ρουτερ.δεν μπορω να σκεφτω κατι παραπανω.reboot το ρουτερ και κανα Hard reset το δοκιμασες μηπως πιλοτικα χωρις να ενημερωσουν αλλαξαν κατι/?αλλιως μετα τηλεφωνο στον οτε.

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχω αγοράσει το συγκεκριμένο μόντεμ Td 8968 v2 εδώ κ 1 χρόνο. Ολα καλα αρκετά σταθερό 25 μέρες online με οτε, της τελευταίας 10 και μέρες τρώω 1 dc την ημέρα...

Μίλησα με οτε μου ρίξανε την γραμμή λίγο στην ταχύτητα αλλα πάλι συνεχίζεται το θέμα. Λέτε να φταίει το μόντεμ ? Θα βάλω πάλι για τεστ το zte αλλα δεν το εμπιστεύομαι κ αυτό. ...

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

και η ιστορια συνεχιζεται,... οριστε και το system log του modem.....

 

Feb 3 09:32:11 daemon alert kernel: Intrusion -> IN=ppp0.2 OUT= MAC= SRC=185.40.4.17 DST=2.86.234.31 LEN=40 TOS=0x18 PREC=0x20 TTL=242 ID=63034 DF PROTO=TCP SPT=12990 DPT=8040 WINDOW=512 RES=0x00 SYN URGP=0 MARK=0x8000000 Feb 3 09:43:14 daemon alert kernel: Intrusion -> IN=ppp0.2 OUT= MAC= SRC=185.40.4.17 DST=2.86.234.31 LEN=40 TOS=0x18 PREC=0x20 TTL=242 ID=63034 DF PROTO=TCP SPT=12990 DPT=8009 WINDOW=512 RES=0x00 SYN URGP=0 MARK=0x8000000 Feb 3 09:47:34 daemon crit kernel: eth0 Link UP 100 mbps full duplex Feb 3 09:47:36 daemon crit kernel: eth0 Link DOWN. Feb 3 09:47:38 daemon crit kernel: eth0 Link UP 100 mbps full duplex Feb 3 09:47:51 daemon crit kernel: eth0 Link DOWN. Feb 3 09:47:54 daemon crit kernel: eth0 Link UP 100 mbps full duplex Feb 3 10:14:46 daemon alert kernel: Intrusion -> IN=ppp0.2 OUT= MAC= SRC=115.230.124.164 DST=2.86.234.31 LEN=40 TOS=0x18 PREC=0x20 TTL=110 ID=256 PROTO=TCP SPT=64316 DPT=3128 WINDOW=15500 RES=0x00 SYN URGP=0 MARK=0x8000000 Feb 3 10:15:06 daemon alert kernel: Intrusion -> IN=ppp0.2 OUT= MAC= SRC=103.30.4.251 DST=2.86.234.31 LEN=40 TOS=0x18 PREC=0x20 TTL=106 ID=256 PROTO=TCP SPT=6000 DPT=1433 WINDOW=16384 RES=0x00 SYN URGP=0 MARK=0x8000000 Feb 3 10:21:21 daemon alert kernel: Intrusion -> IN=ppp0.2 OUT= MAC= SRC=80.82.65.120 DST=2.86.234.31 LEN=40 TOS=0x18 PREC=0x20 TTL=248 ID=5725 PROTO=TCP SPT=52668 DPT=7889 WINDOW=1024 RES=0x00 SYN URGP=0 MARK=0x8000000

 

 

δευτερο τηλ στο τεχνικο τμημα του ΟΤΕ , και συνεχιζουν να κατεβαζουν το profile....απο 16mb/s φτασαμε 10mb/s γελαστε...

 

 

Statistics -- xDSL
Mode: ADSL_2plus
Traffic Type: ATM
Status: Up
Link Power State: L0
 
  Downstream Upstream
Line Coding(Trellis): On Off
SNR Margin (0.1 dB): 132 113
Attenuation (0.1 dB): 220 112
Output Power (0.1 dBm): 187 124
Attainable Rate (Kbps): 15,976 1,017
 
  Path 0 Path 1
  Downstream Upstream Downstream Upstream
Rate (Kbps): 10,031 1,017 0 0
 
MSGc (# of bytes in overhead channel message): 80 13 0 0
B (# of bytes in Mux Data Frame): 46 111 0 0
M (# of Mux Data Frames in FEC Data Frame): 1 2 0 0
T (Mux Data Frames over sync bytes): 5 1 0 0
R (# of check bytes in FEC Data Frame): 16 16 0 0
S (ratio of FEC over PMD Data Frame length): 0.1492 6.9818 0.0 0.0
L (# of bits in PMD Data Frame): 3376 275 0 0
D (interleaver depth): 256 4 0 0
Delay (msec): 10 7 0.0 0.0
INP (DMT symbol): 4.50 0.50 0.0 0.0
 
Super Frames: 52,310 50,224 0 0
Super Frame Errors: 0 0 0 0
RS Words: 22,492,432 479,921 0 0
RS Correctable Errors: 39 0 0 0
RS Uncorrectable Errors: 0 0 0 0
 
HEC Errors: 0 0 0 0
OCD Errors: 0 0 0 0
LCD Errors: 0 0 0 0
Total Cells: 19,861,994 1,995,412 0 0
Data Cells: 27,552 14,082 0 0
Bit Errors: 0 0 0 0
 
Total ES: 0 0
Total SES: 0 0
Total UAS: 25 25
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • Super Moderators

αποσυνδεσεις εχεις με αλλο ρουτερ?αν και το zte σιγουρα θα κανει τετοιο σαπιδι που ειναι.

στο δικο σου ρουτερ κανε firmware update και σιγουρεψου οτι το εχεις pppoe/llc και οχι pppoa/vcmux.προληπτικα και ενα firmware update.ελπιζω να μην εχεις κανενα συναγερμο χωρις φιλτρο.


Εχω αγοράσει το συγκεκριμένο μόντεμ Td 8968 v2 εδώ κ 1 χρόνο. Ολα καλα αρκετά σταθερό 25 μέρες online με οτε, της τελευταίας 10 και μέρες τρώω 1 dc την ημέρα...
Μίλησα με οτε μου ρίξανε την γραμμή λίγο στην ταχύτητα αλλα πάλι συνεχίζεται το θέμα. Λέτε να φταίει το μόντεμ ? Θα βάλω πάλι για τεστ το zte αλλα δεν το εμπιστεύομαι κ αυτό. ...

και κλεισε firewall στο ρουτερ και τετοια.ids/ips οτι μπορει να εχει.


ενα vc δεν εχεις μονο το 8/35 ή εχει το ρουτερ και καποιο αλλο πχ για Ote tv ή δεν ξερω τι που δεν το χρησιμοποιεις?αν δεν το χρησιμοποιεις τοτε σβηστο και ασε μονο το 8/35.

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • Super Moderators

Και όμως έβαλα το zte κ εχει είδη 2 μέρες online χαχαχα

Με ολα τα firmware κομπλέ...

Οχι συναγερμό δεν έχω

εκτος αν εχει παθει κατι το tp link.δοκιμασε και ενα hard reset να το κανεις τυπικα.το zte θα σε απογοητευσει σε διαφορα.μπουκωνει ευκολα δεν εχει καλο wireless.θα μπορουσες να βαλεις το tp link σαν access point αν θες.βεβαια υπαρχει και αλλη λυση.

να βαλεις το zte σε bridge mode και να βαλεις το tp link να παιξει σαν router και να κανει κληση pppoe Πανω στο zte που θα ειναι συνδεδεμενα με ethernet.η μια θυρα του tp link πρεπει να παιζει σαν wan (ethernet wan) οποτε εκει μπορεις να κανεις κληση pppoe.

μπορεις να ξαναζητησεις και απο τον παροχο να σου ξαναριξει το margin για να δεις αν θα εχεις αποσυνδεσεις διοτι τωρα παιζεις σταθερα μεν αλλα εχεις μικροτερη ταχυτητα.

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εκτος αν εχει παθει κατι το tp link.δοκιμασε και ενα hard reset να το κανεις τυπικα.το zte θα σε απογοητευσει σε διαφορα.μπουκωνει ευκολα δεν εχει καλο wireless.θα μπορουσες να βαλεις το tp link σαν access point αν θες.βεβαια υπαρχει και αλλη λυση.

να βαλεις το zte σε bridge mode και να βαλεις το tp link να παιξει σαν router και να κανει κληση pppoe Πανω στο zte που θα ειναι συνδεδεμενα με ethernet.η μια θυρα του tp link πρεπει να παιζει σαν wan (ethernet wan) οποτε εκει μπορεις να κανεις κληση pppoe.

μπορεις να ξαναζητησεις και απο τον παροχο να σου ξαναριξει το margin για να δεις αν θα εχεις αποσυνδεσεις διοτι τωρα παιζεις σταθερα μεν αλλα εχεις μικροτερη ταχυτητα.

ειδη ειμαι με το αρχικο προφιλ , απλα θα δω μερικες μερες πως θα ειμαι με το ZTE , και στην χειροτερη παω για νεο μοντεμ.

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • Super Moderators

ειδη ειμαι με το αρχικο προφιλ , απλα θα δω μερικες μερες πως θα ειμαι με το ZTE , και στην χειροτερη παω για νεο μοντεμ.

ναι δες πως παιζεις και μετα δοκιμαζεις

hard reset,firmware update

και οπως σου ειπα το tp link μπορει ειτε να το βαλεις access point αν θες για το wireless ειτε να παιξεις pppoe και το zte να ειναι bridge ωστε να μην αγορασεις κατι αλλο αν δεν ειναι υποχρεωτικο.εκτος αν εχει εγγυηση γιατι δινουν 2 ή 3 χρονια νομιζω.

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.