Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Η εικόνα με τον Stalin και την Παναγία είναι πράγματι περίεργη πάντως. Έχω σκεφτεί διάφορες εκδοχές.

- Ο Stalin της παρουσιάστηκε και της ανακοίνωσε ότι εκείνη θα γεννήσει ξανά επειδή έτσι γουστάρει εκείνος.

- Η Παναγία γέννησε τον Stalin.

- Ο Stalin πήγε να πάρει λεφτά από την Παναγία.

- Ο Stalin έκλεψε τον Ιησού και τον έκρυψε κάτω από το παλτό του.

- O Stalin είναι άγιος.

Το γεγονός δε ότι η Παναγία φαίνεται ότι πάει να κάνει facepalm με βάζει σε σκέψεις.

:lol::lol::lol:'

@far το ξευτιλίζεις:P

Δημοσ.

τα ξερω αυτα απλα αυτο που ανεφερες παει στο ακρον αωτον :P

εδώ ρε οδηγάνε και σερφάρουν και σκοτώνονται και γλυτώνουμε....στη δουλειά δε θα το κάνουν;

ειχα την εντυπωση οτι αυτο που ειπες ηταν "μπιχτη" που εγραψα rambo αντι ραμπο σε συνδυασμο με το post του antonl :P

(για το πίνειν έπεσα μέσα δηλαδή, ε :P )

πως με καταλαβαινεις B):cool:

...τώρα άρχισα ν' ανησυχώ για τον σλιπ

μπα μουφες

...κατέβα παιδάκι μου Μεσόγειο...Σ' έχουν διαβρώσει εκ' απάν'....

...για το ποστ-ερμηνείες του σλιπ δε θα πω τίποτα - πάω να το κεντήσω στο μαξιλάρι μου απλά

(παρ' ολ' αυτά επιμένω -και παρά τις αποκαλύψεις του Φαρ- ότι για 'μενα η πικ είναι το τέλειο συμβολικό σχόλιο όσον αφορά την περίοδο διακυβέρνησής του επί των Ρώσων : Τους γ... την Παναγία)

Δημοσ.

(παρ' ολ' αυτά επιμένω -και παρά τις αποκαλύψεις του Φαρ- ότι για 'μενα η πικ είναι το τέλειο συμβολικό σχόλιο όσον αφορά την περίοδο διακυβέρνησής του επί των Ρώσων : Τους γ... την Παναγία)

συμπληρωματικά... για να φεύγει αυτός καμαρωτός , όλο και κάποια βρομοδουλειά έκανε!

Μωρέ καλά έκανα εγώ και δεν πίστεψα πότε πως το τέκνο ήταν παιδί του κρίνου :P

Δημοσ.

συμπληρωματικά... για να φεύγει αυτός καμαρωτός , όλο και κάποια βρομοδουλειά έκανε!

Μωρέ καλά έκανα εγώ και δεν πίστεψα πότε πως το τέκνο ήταν παιδί του κρίνου :P

Με έκανες να σκεφτώ άλλη μια εκδοχή, είναι τόσο βλάσφημη όμως που δεν την postάρω.

Δημοσ.
Με έκανες να σκεφτώ άλλη μια εκδοχή, είναι τόσο βλάσφημη όμως που δεν την postάρω.

βάλε συγχωροχάρτι ρε! (spoiler)

*άμα το χιούμορ δεν αγγίζει τους θεούς ... τι να το κάνεις ; :o

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ε λοιπόν, φανταστείτε η εικονιζόμενη να είναι πόρνη και ο Stalin να φεύγει καμαρωτός αφού τελείωσε. Χωρίς να την έχει πληρώσει (εξού και η κίνηση του δεξιού της χεριού, στυλ "εεε κοπρίτη που πας;").

Αφιλτράριστο, χωρίς spoiler.

Επεξ/σία από slipknot
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Ε λοιπόν, φανταστείτε οι εικονιζόμενη να είναι πόρνη και ο Stalin να φεύγει καμαρωτός αφού τελείωσε. Χωρίς να την έχει πληρώσει (εξού και η κίνηση του δεξιού της χεριού, στυλ "εεε κοπρίτη που πας;").

Αφιλτράριστο, χωρίς spoiler.

lucystill_03.jpg

lucystill_05_2.jpg

σου τις φυλούσα :o

Επεξ/σία από activex
Δημοσ.
ακτιβεξ, κάνε γρήγορα εντιτ, πριν αρχίσουν να ρωτάνε τί ακριβώς του φιλούσες... :-D

Μας έχουν καταστρέψει αυτά τα spell...

το έσωσα ; :o

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...