FarCry Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 μου έφερε το θησαυρό του ναού, η χαζή. και αυτο το ειχα πολυ καλο και αυτο
freedubus Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 και αυτο το ειχα πολυ καλο και αυτο Πλεονασμός ρε, κακομαθημένο. Αφού ήταν ακριβώς τα ίδια.
FarCry Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Πλεονασμός ρε, κακομαθημένο. Αφού ήταν ακριβώς τα ίδια. αλλο theme ηταν ρε. σαν indiana jones...αν και θυμαμαι να εχω παιξει περισσοτερες φορες αυτο παρα των πυργο των φαντασματων...εκτος και αν θυμαμαι λαθος και δε το ειχα...μηπως το θυμαμαι απο τις διαφημισεις? πανε πολλα χρονια απο τοτε
VAssassin Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Ρε θεούληδες, τι παιχνιδάρες ξεθάβετε; ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ήρθε η σειρά σου. (ή κάπως έτσι έλεγε o Ζαγκόρ... ) Υπήρχε και το "Σταυροφορία του διαστήματος" που όσους ήξερα και το είχαν δεν ήξεραν καν πως παίζεται. Ήταν για πιο advanced gamers.
FarCry Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Υπήρχε και το "Σταυροφορία του διαστήματος" που όσους ήξερα και το είχαν δεν ήξεραν καν πως παίζεται. Ήταν για πιο advanced gamers. το ειχα αυτο το θυμαμαι το εχω ακομα....δεν καταφερα ποτε να το παιξω οσο και αν προσπαθησα....μεγαλωνοντας ανακαλυψα ομοιοτητες με το dawn of war...τοτε δε το ηξερα...απο το pc game το εμαθα (κριμα παντως )
VAssassin Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 δεν καταφερα ποτε να το παιξω οσο και αν προσπαθησα.... χαχαχα... Άλλος ένας στη λίστα
freedubus Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Εγώ δεν κατάφερα να παίξω ποτέ το "Αγωνία" (τρέξε ζάρι πήδα ζάρι χόπχοπχοπ) Και κυκλοφορεί ακόμη απ' οτι βλέπω η παπάτζα.
FarCry Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Εγώ δεν κατάφερα να παίξω ποτέ το "Αγωνία" (τρέξε ζάρι πήδα ζάρι χόπχοπχοπ) λαθος μεταφραση του εδωσαν. αγανακτηση ειναι το σωστο
minarokeftes Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Εγώ δεν κατάφερα να παίξω ποτέ το "Αγωνία" (τρέξε ζάρι πήδα ζάρι χόπχοπχοπ) Και κυκλοφορεί ακόμη απ' οτι βλέπω η παπάτζα. Τί θύμησες ρε ψυχή!!! Πόοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ΥΠΕΡΤΡΟΜΕΡΟΤΑΤΟ παιχνίδι!!!!!
cassidy Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Μια μούφα με δράκους/ιππότες κτλ που κυκλοφορούσε (απομίμηση hero quest) ήταν το Dragon Game System. Και μιας και λέτε για «σταυροφορία στο διάστημα», φέτος έχει γίνει αρκετή βαβούρα με αυτό.
washcloud Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 λαθος μεταφραση του εδωσαν. αγανακτηση απογοήτευση ειναι το σωστο φιξνττττττ
Lucifer Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 cassidy μούφα ήταν μέχρι να φέρει το ζάρι το στοιχειό και να σου ρημάξει το σύμπαν. Τι παιχνιδάρα. Manticore ftw.
Προτεινόμενες αναρτήσεις