Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν καθώς σαχλαμάριζα στο facebook νωρίτερα, και καθώς πεταγόμουν από προφίλ σε προφίλ, έπεσα στο προφίλ μιας κοπέλας-κυρίας που είχε στα στοιχεία της (αριστερά εκεί που λέει κ καλά σχέσεις κ τέτοιες αηδίες) τον άνθρωπο που ήταν παντρεμένη, όπως επίσης κ το παιδί τους, ετών 10 παρακαλώ, και οι 2 με τα δικά τους προφιλ.

Αφού ξεπέρασα το σοκ της ηλικίας του παιδιού (1995 :fear::fear:) πέτυχα την παρακάτω φωτογραφία....

failc.th.jpg

Προσέξτε παρακαλώ τα σχόλια από κάτω...της μητέρας κ του ίδιου του παιδιού...

Ξαφνικά τρόμαξα πολύ όσο αναφορά την εισχώρηση του facebook στην ζωή κάποιων....

Επεξ/σία από ApSiMan
  • Απαντ. 17,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

το θέμα είναι ότι δεν έχει εισχωρήσει τόσο πολύ ώστε να ξέρει το "delete comment" κουμπί...

Δημοσ.
2010-1995 δε μας κάνει 10.

σωστό κ αυτό...

10 χρονών γράφει η μάνα στο προφίλ της για τον γιο της...

Αυτός το έχει βάλει 1995...πάντως από την φωτό για 15 δεν μου κάνει...

btw το facebook σου επιτρέπει να γραφτείς ανεξαρτήτως ηλικίας?

Τραγικό λάθος όμως....:o:o:o:o:X:X:X:X:X

• Members
Δημοσ.

Άσχετο, αλλά μιας και μιλάτε για facebook, ένας γνωστός μου είχε φτιάξει λογαριασμό στο νεογέννητο παιδί του :fear:

(δεν είχα προσέξει τί ηλικία είχε δηλώσει, μιας και δεν απάντησα ποτέ στο request)

Δημοσ.

total-eclipse-of-the-heart-flowchart.jpg

---------- Προσθήκη στις 09:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:18 ----------

song-chart.jpg

---------- Προσθήκη στις 09:20 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:18 ----------

HeyJude.jpg

---------- Προσθήκη στις 09:20 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:20 ----------

You γκατ rick rolled φάκερς.

• Members
Δημοσ.
73886728.png

Ανησύχησα τώρα.... κάτσε να τσεκάρω ότι το χωριό μου βρίσκεται στη θέση του, γιατί είναι κι αυτό στην Πρέβεζα (αν και φαντάζομαι σε περίπτωση μετατόπισης θα με είχαν ειδοποιήσει οι δικοί μου)

Δημοσ.

Λιγα μετρα πιο βαθια ειχε και αλλο ενα χωριο:Ρ

---------- Προσθήκη στις 17:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:54 ----------

Eπισης πλεον,η χαλκιδικη ειναι πιο κοντα για εμας τους αθηναιους:-D

zzzzzc.png

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...