slipknot Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 (εκτός κι αν έτρεχε να τα χώσει στον πεσόντα) Η λογική αυτό λέει.
evabb Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 αλεξ δεν φταιω εγω.... εγω ενα λινκ του εδωσα και κοιτα τι εβγαλε
washcloud Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 μαλάκα γαμάτα είναι τα παπάκια ωραία, ας ποστάρει κι ένας αντικειμενικός τώρα (...όχι ο Nightwolf ας πούμε) αλεξ δεν φταιω εγω.... εγω ενα λινκ του εδωσα και κοιτα τι εβγαλε δεν είπε εσένα μαλάκα, ρε
Lucifer Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Γαμάνε. Σήμερα τα τάιζα στο πάρκο. Και έναν κύκνο που έτρωγε από το χέρι μου και κόντεψε να μου ξεκολλήσει τα δάχτυλα.
washcloud Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 γιατί ρε δεν είναι πανέμορφα τα μικρά; Μόνο; Σκίζουν. Πλάκα έκανα. Κι επειδή ήξερα ότι θα γουστάρεις, τα πόσταρα για πάρτη σου. ---------- Προσθήκη στις 02:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:44 ---------- Γαμάνε. Σήμερα τα τάιζα στο πάρκο. Και έναν κύκνο που έτρωγε από το χέρι μου και κόντεψε να μου ξεκολλήσει τα δάχτυλα. εμ η παροιμία λέει σκύλος που γαβγίζει δε δαγκώνει, κι όχι κύκνος που ταΐζεις καϋμένε... (σοβαρά δεν το 'ξερες ότι "ορμάνε" στο χέρι αγρίως; Δεν τους φαίνεται, αλλά ΟΛΑ τα πτηνά έχουν ζημιάρικο ράμφος )
status Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 ο alexzzz σε οικογενειακή συγκέντρωση Kiddie pr0n! Ο Αλέκος στην κολυμβήθρα του Τουαλετάμ!:Ρ
Morticia Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Norvegians ideal day Με το τελευταίο ακόμα κλαίω από τα γέλια Δεν παίζει... Δεν μπορεί... Φανταστείτε να ρώτησε το ίδιο τη γκόμενα [ame= ]http://www.youtube.com/watch?v=WlBiLNN1NhQ[/ame]
Lucifer Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 (σοβαρά δεν το 'ξερες ότι "ορμάνε" στο χέρι αγρίως; Δεν τους φαίνεται, αλλά ΟΛΑ τα πτηνά έχουν ζημιάρικο ράμφος ) Δεν είχα ιδέα. Ένας έκανε σα φίδι και απαιτούσε να τα πετάω κάτω, αλλά το παρεάκι του έκανε ντου. Είχε τόση πλάκα που άξιζε τον κόπο ο πόνος. Επίσης, τρώνε και μοτσαρέλα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 o άστεγος Keannu
Προτεινόμενες αναρτήσεις