evabb Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 πιεσομετρο ΓΙΑ τηλεφωνο. οχι ΚΑΙ τηλεφωνο οπως και να εχει λετε βλακειες και το ξερετε
washcloud Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 ...μα σκέψου λίγο...κάποτε είχαν βγει κινητά για παιδιά. Είχαν μόνο 2 κουμπάκια : << Μπαμπάς>> <<Μαμά>> Αυτό, εκτός το πιεσόμετρο, παίζει να έχει : <<Νοσοκομείο>> <<Νεκροτομείο>>
evabb Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 ...μα σκέψου λίγο...κάποτε είχαν βγει κινητά για παιδιά.Είχαν μόνο 2 κουμπάκια : << Μπαμπάς>> <<Μαμά>> Αυτό, εκτός το πιεσόμετρο, παίζει να έχει : <<Νοσοκομείο>> <<Νεκροτομείο>> :lol::lol: ο παραλληλισμος σου τα λεει ολα
alexzzz Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Παρουσιάζεται το firmware 3 σήμερα άρα παίζει να είναι και αλήθεια...
thief7710 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 ...δε μας δίνεις και περισσότερες λεπτομέρειες πού το βρήκες κλπ να δούμε - διότι εμένα δε μου κάνει απαραίτητα για κινητό αυτό.Δεν αντιλέγω - μπορεί και να είναι, (στις μέρες μας δε με εκπλήσσει τπτ πια) αλλά μόνο ξεκάθαρα δε φαίνεται στην πικ. Κατά τ' άλλα μια χαρά η συσκευή μέτρησης μπορεί να είναι, και το κινητό απλά στη φαντασία σου... Ειναι απο το σημερινο preview του iphone 3.0 που θα κυκλοφορησει.Λιγη καλη θεληση την επομενη φορα...ναι?
poscaman Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 το πα ρε... φαινοταν για iphone καθαρα... εβα, λος πουλος!
washcloud Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Ειναι απο το σημερινο preview του iphone 3.0 που θα κυκλοφορησει.Λιγη καλη θεληση την επομενη φορα...ναι? ...άμα παίξει και καλύτερη πικ, κάτι θα γίνει.....
thief7710 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 ...άμα παίξει και καλύτερη πικ, κάτι θα γίνει..... Αντε οριστε...επειδη εβαλες το και μονο... Οχι σοβαρα τωρα...ηθελαν να δειξουν οτι πλεον θα δωσουν αδεια να βγουν διαφορα gadget που θα επικοινωνουν με το iphone...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΗΡΘΕ????
alexzzz Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 χμμμ.... εμένα μου ήρθε κάτι σόκινγκ στο μυαλό.
poscaman Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 δεν χρειαζεται καν οθονη. για εξοικονομηση μπαταριας και τα λοιπα. χμχμ
washcloud Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Αντε οριστε...επειδη εβαλες το και μονο... http://img11.imageshack.us/img11/3787/apple2009iphone31189rm.jpg Οχι σοβαρα τωρα...ηθελαν να δειξουν οτι πλεον θα δωσουν αδεια να βγουν διαφορα gadget που θα επικοινωνουν με το iphone...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΗΡΘΕ???? Χα, είναι και δύσκολος... (...κατ' αρχάς, δεν είναι θέμα ότι εγώ είμαι δύσπιστος...Η αρχική πικ ήτο πολύ φλου. Κατά 2ο λόγο, λολ, δεν είπα "βάλε τώρα μία άλλη" . Eίπες εσύ "άλλη φορά λίγη καλύτερη πίστη", και λόγω του ότο ήταν πολύ φλου είπα "α, έτσι; Ε τότε την άλλη φορά βάλε και συ κάτι πιο ξεκάθαρο...") Αnyway, anyway, πάμε να το κάνουμε ζήτημα, και ο σημερινός μου ατελείωτος πονοκέφαλος έχει προτεραιότητα... Όσο αφορά το "σοβαρά τώρα",,,,,ένα θα σου πω : χμμμ.... εμένα μου ήρθε κάτι σόκινγκ στο μυαλό. (και να πω και την αμαρτία μου...ΜΕΤΑ το πιεσόμετρο...και 'μενα ΑΥΤΟ μου ήρθε )
Προτεινόμενες αναρτήσεις