UpToDate_ Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Φαντάζομαι εννοείς τα κόκκινα μάτια του παιδιού ε; Από το φλας της φωτογραφικής μηχανής είναι - συμβαίνει καμιά φορά :lol: λολ! Παντως δειτε εξαερισμο στην μυτη....πςςςςςςςςςςςςςς
Höfdingadrapa Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Θέλω να πάρω ένα μικρό σφυράκι και να του ισιώσω τα καρούμπαλα. Επίσης θέλω να ξυρίσω έναν παπά. Άσχετο.
saxon Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δεν εχω ιδεα τι ειναι αυτο εδω το πραγμα.......... Ταβανο-πολυφωτοανεμιστήρας με δυο κορδόνια νομίζω.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δεν εχω ιδεα τι ειναι αυτο εδω το πραγμα.......... Λέγεται photoshop.
UpToDate_ Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Λέγεται photoshop. Mπα,λιγο δυσκολο σε τετοιον βαθμο. Δειτε κ εδω,
UpToDate_ Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 αχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα:lol::lol:
-aris- Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 λολ!Παντως δειτε εξαερισμο στην μυτη....πςςςςςςςςςςςςςς φαντασου να φτερνιστει... οποιος ειναι διπλα του θα τον παρει και θα τον σηκωσει ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:13 ---------- αχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα:lol::lol: χαχαχαχαχαχαχαχχαχα ελιωσαααα:lol:
linkin Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 χαχαχαχαχα,δεν καρφωθηκε ο τυπος καθολου! edit:αλλα τωρα που το ξανασκεφτομαι καλα να παθει ο αμπαλος!ποσο ασχετος μπορει να εισαι για να βλεπεις βιντεο(και δη τσοντιδια) απο wmp?
Mourgolikos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Μερικά ακόμα ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:29 ---------- Η μηχανή αναζήτησης της Micro$oft!! *Δεν ξέρω αν έχει πρόβλημα αυτή η εικόνα με τους κανονισμούς. Δεν αποσκοπεί στην πειρατεία, αλλά στην ψυχαγωγία. Εξάλλου η ίδια η micro$oft σου τα δίνει
Mourgolikos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 XAXAXXAXAXAAXA κατα ριπας ο Mourgolikos ξεφόρτωσα ότι είχα πρόχειρο
eSATA Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 αυτη με το xbox τα εσπασε.... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:11 ---------- ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:12 ----------
Προτεινόμενες αναρτήσεις