mikelamar Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Ψαχνω ενα προγραμματακι ετσι απλο με το οποιο να μπορεις να ενωσεις 2-3 dvd(απο καμερα) να κοψεις καποια κομματια που δεν θες κ να προσθεσεις ηχο-μουσικη κτλ. Βασικη προϋποθεση να μη χρειαζετε να διαβασεις ενα 500σελ. manual. Απλα πραγματακια για αρχαριους...
lotr_4_ever Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Φιλε μου αυτη η δουλεια μπορει να γινει και με το windows movie maker που ειναι σχετικα απλο.
mikelamar Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Σωστο σε βρισκω εχει κ τη βοηθεια...μια δοκιμη θα μας πεισει tnx
Dreamina Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Σωστο σε βρισκω εχει κ τη βοηθεια...μια δοκιμη θα μας πεισει tnx Δεν ξέρω αν θα δεις αποτέλεσμα με τον movie maker γιατι εγώ όσες φορές έκατσα να κάνω κάτι εκεί πάντα υπήρχε πρόβλημα... Μπορείς να δοκιμάσεις το Premiere της Adobe νομίζω μόλις καταλάβεις πως λειτουργεί θα κάνεις παπάδες οσο για το βαθμό δυσκολίας δεν μπορώ να βάλω γιατί για σένα μπορεί να είναι δύσκολο αλλά για μένα εύκολο. Απλά ένα Option παραπάνω σε περίπτωση που ο movie maker τα φτύσει....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.