Προς το περιεχόμενο

χρονος ενεργοποιησης ondsl kit της otenet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας. θα ηθελα να σας ρωτησω μεσω της δικιας σας εμπειριας ποσο παιρνει περιπου για να ενεργοποιηθει το ondsl kit της οτενετ??

γιατι εμενα μου ειπανε γυρω στις 3 με 14 εργασιμες

πειριμενω τις απαντησεις σας

πιστευω πως θα ενδιαφερει αρκετους σε αυτο το φορουμ

Δημοσ.

OnDSL kit και ConnX ενεργοποιούνται σε ελάχιστες μέρες (αυτό είναι και το βασικό τους + σε σχέση με τις άλλες εταιρείες).

Το 14 το λένε για να είναι καλυμμένοι αν κάτι πάει στραβά, σε γενικές γραμμές είναι πολύ λιγότερες.

Δημοσ.

ego eixa steilei ta xartia paraskeui, deuteri pira til an ta elavan, mou eipan ok, kai oti se 14 ergasimes tha energopoihthei kai tin ekanan se 2.twra vevaia perimeno anavathmisi pou zitisa apo to 1mbit sta 4 kai tha doume...exoun perasei 3 meres akoma

Δημοσ.

Μπραβο.τυχεροι ειστε. εμενα εχει περασει και η τεταρτη εργλασιμη μερα και ακομα δεν εχει ολοκληρωθει η γραμμη adsl. να σας ρωτησω κατι?? οι γραμμες adsl απο τον οτε επεξεργαζονται και ολοκληρωνονται δλδ οι εργασιες απο τον οτε για την δημιουργια adsl γραμμων γινεται μονο δευτερα - παρασκευη ή και τα σαββατοκυριακα???? δλδ μπορει να παρω και τον κωδικο για να συνδεθω και την κυριακη>??

Δημοσ.

Εμένα 6 μέρες. Αλλά το ρεκόρ το έχει ένα φίλος μου. Έκανε αίτηση Πέμπτη και του ενεργοποιήθηκε την Τρίτη:o

Δημοσ.

εμενα με πηρε 3,5 εργασιμες!το αστειο ειναι οτι αφου κανω την αιτηση την πεμπτη(8:30 το πρωι!)την δευτερα το απογευμα με πειθουν οι φιλοι μου να το ακυρωσω και να περιμενω να βαλω forthnet!γυρναω σπιτι και με λεει ο αδερφος μου ηρθαν κατι κουτια απο τον οτε!κανω οτι λεει στο manual και εχω internet!!!!

Δημοσ.
ετσι οπως ξεμενουν απο πελατες αυτοι σε λιγο θα ενεργοποιουν αυθημερον

ne siga pou fteei oti ksemenoun apo pelates kai kanoun grigora. egw prin 2 xronia pou ebala eixe parei 7 meres sto sinolo. oi alloi na ta blepoun auta mpas kai paroun kana texniko na ginete poio grigora i douleia

Δημοσ.

Emena filos mou ekane etisi tin Pempti k thn Paraskevi 9 to prwi ton energopihsan, vevaia eixe proigi8ei kavgas dioti aftos i8ele Forthnet k ton pisane me to zori na valei Otenet, opote gia na min tous katagilei kai na einai eyxaristimenos ton energopihsan katey8ian!

Δημοσ.

Ενημερωτικά , καμιά εταιρία πλην του ΟΤΕ δεν έχει δικαίωμα παρέμβασης στο δημόσιο τηλεποικινωνιακό δίκτυο , στο οποίο έχει μόνο δικαίωμα παρέμβασης ο ΟΤΕς.Κοινώς για να ενεργοποιήσει άλλη ανταγωνιστική εταιρία DSL γραμμή ζητάει εξυπηρέτηση απο ΟΤΕ και όταν ολοκληρωθούν οι απαραίτητες εργασίες ενημερώνεται πάλι αντίστοιχα η ανταγωνίστρια εταιρία οτι η γραμμή είναι κομπλέ.Επίσης σε περίπτωση καλωδιακής βλάβης μόνο ο ΟΤΕ έχει δικαίωμα παρέμβασης.

Έτσι εξηγείται η διαφορά στο χρόνο ενεργοποίησης DSL γραμμής και στην ταχύτητα επίλυσης βλαβών μεταξύ ΟΤΕ και εναλλακτικών πάροχων.Επίσης οι εναλλακτικοί αργούν λίγο περισσότερο γιατί περιμένουν να μαζέψουν κάμποσες αιτήσεις για γραμμές και τις στέλνουν μαζικά , δε τις στέλνουν με το που τις λάβουν.Βάλτε επίσης και λίγο γραφειοκρατία στο ενδιάμεσο - καταχώρηση αιτήσεων , πέρασμα σε βάση και δε ξέρω και γω τι άλλο.

Δημοσ.
ne siga pou fteei oti ksemenoun apo pelates kai kanoun grigora. egw prin 2 xronia pou ebala eixe parei 7 meres sto sinolo. oi alloi na ta blepoun auta mpas kai paroun kana texniko na ginete poio grigora i douleia

Πριν 2 χρονια στο ενεργοποιησαν τοσο γρηγορα γιατι τοτε δεν υπηρχε ζητηση :-)

Και εγω το 2005 που εβαλα adsl εστηλα ετηση την Παρασκευη κατα της 12 η ωρα και Δευτερα στης 10 με πηραν να με δωσουν τον κωδικο και να με πουν οτι ειμαι συνδεδεμενος.

Τοτε internet ειχανε μονο το 0,6% (ουτε 50.000) τωρα ειναι στα 7% (υστερα απο 2 χρονια) :wink:

Δημοσ.

kai bebaia ksemenoyn apo pelates.gia rikste mia matia posoi exoyn fygei apo ton ote ton teleytaio xrono kai synexizoyn na feygoyn mexri shmera.ta stoixeia einai adiapseyta.kai an den kanoyn kamia kalh prosfora na feroyn ton kosmo piso einai mathmatika bebaio oti ta energopoioyn sxedon aythmeron se ligo kairo....

Δημοσ.
kai bebaia ksemenoyn apo pelates.gia rikste mia matia posoi exoyn fygei apo ton ote ton teleytaio xrono kai synexizoyn na feygoyn mexri shmera.ta stoixeia einai adiapseyta.kai an den kanoyn kamia kalh prosfora na feroyn ton kosmo piso einai mathmatika bebaio oti ta energopoioyn sxedon aythmeron se ligo kairo....

ade na fygoun ki alloi na ksempoykwsoun ta dslams.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...