Προς το περιεχόμενο

turbo-x,sata controller,XP και με τιποτα δεν μπορω να κανω εγκατασταση

poscaman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα σε ολους.προσπαθω να στησω ΧΡ σε ενα turbo-x φορητο με sata σκληρους.ξεκιναω την εγκατασταση,παταω F6 και τραβαει τα απαραιτητα αρχεια,απο ενα usb floppy που του εχω πανω.συνεχιζεται η διαδικασια,βρισκει τους σκληρους,επιλεγω δισκο,τον διαμορφωνω και πριν ξεκινησει να αντιγραφει αρχεια μου ζηταει τη δισκετα με τους οδηγους για τον sata controller.(η οποια ειναι αυτη που χρησιμοποιω στην αρχη) βαζω τη δισκετα,παταω enter αλλα τιποτα.μενει εκει,δε διαβαζει τη δισκετα και περιμενει τη δισκετα

μου χει σπασει τα νευρα αυτο το πραμα,πες τε τιποτα ρε παιδες

ευχαριστω

Δημοσ.

οταν πατας φ6 δεν τραβαει τα απαραιτητα αρχεια εκεινη την στιγμη,αλλα την ωρα που τα ζηταει.ομως τοτε το usb floppy δεν μπορει να αναγνωριστει και τελος.

το πλαισιο το πηρες τηλ?

δεν ειχε cd με image? to laptop soy?

Δημοσ.

το πλαισιο το πηρα τηλ,και με κοροιδευουν στα ισα.μεσω τηλ δε λενε τιποτα και μου απαντανε,φερτε το στο service να το κοιταξουμε (=ΝΑ ΣΑΣ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ)

οχι δεν εχει cd με image,εχει cd με τα ΧΡ,και cd συνοδευτικο της μητρικης...

Δημοσ.

σε μερικα bios υπαρχει η επιλογη για τους δισκους ,νομιζω non sata λεγεται .

αν δεν βρεις κατι τετοιο πηγαινε ο ιδιος στο πλαισιο να μιλησεις σε καποιον τεχνικο καποια στιγμη που θα ειναι χαλαρος

Δημοσ.

poscaman, από το αρχικό δισκάκι των XP φτιάξε ένα «πειραγμένο» με το nLite, ενσωματώνοντας τους text-mode οδηγούς για τον controller, και κάνε την εγκατάσταση από αυτό. Στην Gigabyte DS4 έτσι το έκανα και δούλεψε μια χαρά...

Δημοσ.

με το nlite συναντω το εξης.χρησιμοποιω στο menu το "Drivers" και το "make bootable iso" εισαγω τους drivers για τον sata controller ενσωματωνονται και καιω το cd.εκανα ακριβως αυτο που αναφερεται εδω

το ζητημα ομως ειναι το εξης.Οταν ξεκιναω την εγκατασταση των Windows τωρα,πρεπει ξανα να το βαλω να διαβασει απο τη usb δισκετα ή να το αφησω να συνεχισει κανονικα?γιατι αμα δεν πατησω f6 και δεν διαβασει τη δισκετα,ακομα και με το πειραγμενο cd,δεν αναγνωριζει τους δισκους.

επισης,εδω στα bold λεει τελειως διαφορετικα πραγματα.Μια βοηθεια?

Δημοσ.

Πρόσθεσες το σωστό driver; Πολλοί SATA text-mode drivers, όταν τους ανοίγεις από το "Insert drivers" περιέχουν διαφορετικές εκδόσεις, π.χ. της Intel για το 965P chipset αν θυμάμαι καλά εμφανίζουν entry και για την έκδοση ICH8 και για την ICH8R του southbridge. Πρέπει να επιλέξεις τη σωστή...

Δημοσ.

τωρα το ειδα,ειχα κανει χοντρη κοτσανα...

επισης,ο πρωτος οδηγος που παραθετω ειναι της πλακας.... :)

(για να δουμε,τωρα καιω αλλο ενα {ελπιζω τελευταιο} cd)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...