Προς το περιεχόμενο

Ποιό VGA Splitter;

rousos3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα ,

θα ήθελα να με βοηθίσει καποιος στο τι προιον πρεπει να βαλω σε ενα χρηματιστηριακο γραφειο για να παιζουν 4 οθονες μαζι . ΟΧΙ ολες το ίδιο ταυτόχρονα (oxi mirror) . Αλλα να σπαει την 1 εικόνα σε 4 .

το pc ειναι p4 1.8 478 /agp mx 440 . μίπως θέλει κάποια κάρτα γραφικών συγεκριμένη ? η με σπλίττερ θα γίνει ????

EYXAΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

Δημοσ.

Extended desktop δηλαδή. Με 2 κάρτες γραφικών που υποστηρίζει η καθεμία 2 οθόνες πρέπει να γίνεται στα Windows XP και πάνω, αλλά επειδή δεν το έχω κάνει προσωπικά περίμενε να το επιβεβαιώσει και κάποιο άλλο μέλος...

Δημοσ.

Σε δισδιάστατη απεικόνιση είναι αστείο το επεξεργαστικό φορτίο που απαιτείται για αυτήν τη δουλειά, ακόμη και για τα δεδομένα μίας GF4 MX. Ίσως το μόνο που πρέπει να προσεχτεί είναι η ποσότητα μνήμης και η ποιότητα/χρονισμός του RAMDAC, αν ενδιαφέρει η απεικόνιση σε πολύ υψηλές αναλύσεις...

Δημοσ.

Όπως τα λέει ο parsifal στο post #4.

Δουλεύει μέχρι 6 οθόνες stadar [το είχα κάνει με 1agp + 2pci τότε].

Δεν χρειάζεται τίποτα φανταστικές κάρτες ή cpu, απλά πράματα, ίσως λίγη παραπάνω ram απ' όσο υπολογίζεις.

/sc

Δημοσ.

Ευχαριστω πολύ !!!!

Αλλα το σκέυτικα και εγω, αλλα δεν βρισκω pci καρτες γραφικών πουθενά. εχει δει κανεισ πουθενα ????

Δημοσ.
Καλημέρα ,

θα ήθελα να με βοηθίσει καποιος στο τι προιον πρεπει να βαλω σε ενα χρηματιστηριακο γραφειο για να παιζουν 4 οθονες μαζι . ΟΧΙ ολες το ίδιο ταυτόχρονα (oxi mirror) . Αλλα να σπαει την 1 εικόνα σε 4 .

το pc ειναι p4 1.8 478 /agp mx 440 . μίπως θέλει κάποια κάρτα γραφικών συγεκριμένη ? η με σπλίττερ θα γίνει ????

Υπαρχουν απο την matrox καποια splitter τα οποια παιρνοντας ενα σημα,ειτε vga

ειτε dvi,σου δινουν στην εξοδο η 2 η 3,dual head και triple head |antistixa!Για 4 δεν ξερω αλλα πιστευω 3 να σου φτανουν!!Δηλαδη το triple head ειναι ετσι

ordismallcl8.jpg

setuplapcloseminirh9.jpg

plugs01minita9.jpg

τσεκαρε το και εσυ

http://www.matrox.com/graphics/en/gxm/products/th2go/digital/home.php

Μονο που ειναι λιγο ακριβο,το dual head βγαινει περιπου στα 170 ε και εγω δεν το βρηκα στην ελλαδα,τουλαχιστον οσο εψαξα!!Αν ωρεις καπου αντιπροσωπο κανε κανα post γιατι και γω το ψιλοψαχνω!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...