kostas_papad Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Μια γνωστή μου είχε στο σπίτι της στήσει ένα WLAN και έμπαινε στο ΄Ιντερνετ ασύρματα με το λάπτοπ.Τώρα που έχει πάει διακοπές σε ένα σπίτι με κανονική PSTN γραμμή έφτιαξε μια νέα σύνδεση με username και pass από σελίδα teletext.Δε κατάφερε όμως να μπει στο ΄Ιντερνετ γιατί η σύνδεση εντόπισε ένα πρόβλημα με το IP του υπολογιστή κλπ (δε μου είπε λεπτομέριες).Μήπως μπορεί κανείς να με βοηθήσει...
agent_smith Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Μια γνωστή μου είχε στο σπίτι της στήσει ένα WLAN και έμπαινε στο ΄Ιντερνετ ασύρματα με το λάπτοπ.Τώρα που έχει πάει διακοπές σε ένα σπίτι με κανονική PSTN γραμμή έφτιαξε μια νέα σύνδεση με username και pass από σελίδα teletext.Δε κατάφερε όμως να μπει στο ΄Ιντερνετ γιατί η σύνδεση εντόπισε ένα πρόβλημα με το IP του υπολογιστή κλπ (δε μου είπε λεπτομέριες).Μήπως μπορεί κανείς να με βοηθήσει... exei stisei spiti ena wlan dld exei enan asyrmato rooter kai pernei internet me to wireless tou laptop ok paei kapou diakopes vazei to laptop sto pstn me to modem tou kai pernei user name kai pass apo ena teletext dld eide ena free username kai pass apo ena teletext kai ta evale kanei klisi me to modem kai exei sfalma... ti akrivos leei auto to sfalma? kai ti noumero sfalmatos dinei? eos tora pantos den exo dei pote sto modem mou sfalma me ip otan kaleis me pstn modem.. sorry ala malon tha prepei na dieykriniseis kalytera.
kostas_papad Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δεν ήμουν πολύ συγκεκριμένος γιατί δεν μου τα είχε πει ολοκληρωμένα στο τηλέφωνο.Τελικά πάτησε λέει επιδιόρθωση και δεν έγινε τίποτα.Μετά άλλαξε και το καλώδιο και δούλεψε...Τι να πω.Και εγώ πάντως τέτοιο σφάλμα δεν το είχα συναντήσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.