Weiss Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 BulletStorm 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Zelda Breath of the wild Forza Horizon 3 AC Origins Ghost Recon Wildlands Far Cry 5 AC Rogue Far Cry Primal Shadow Of The Tomb Raider AC Unity Planet Alpha Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2018 από Arkin 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 @Arkin ποσα παιζεις ταυτοχρονα? Πανεμορφες φωτος btw! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, firepc είπε @Arkin ποσα παιζεις ταυτοχρονα? Πανεμορφες φωτος btw! Αρκετες ειναι απο πιο παλια τερματισμενα παιχνιδια οπως το far cry 5 το wildlands το unity το origins. Αυτη τη στιγμη ασχολουμαι με rogue/shadow/planet alpha/far cry primal και λιγο Car Simulator 2018. Αναλογα τη διαθεση. Εχω αφημενο και το metro 2033 5 6 μηνες κοντα στο τερματισμο δεν ξερω γιατι δεν το βαζω να το παιξω. Το καθε παιχνιδι ειναι μοναδικο και μια ξεχωριστη εμπειρια μιας και με το reshade και το ultrawide την εχω καταβρει στο πως δειχνει το καθε παιχνιδι. Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2018 από Arkin 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Arkin είπε Αρκετες ειναι απο πιο παλια τερματισμενα παιχνιδια οπως το far cry 5 το wildlands το unity το origins. Αυτη τη στιγμη ασχολουμαι με rogue/shadow/planet alpha/far cry primal και λιγο Car Simulator 2018. Αναλογα τη διαθεση. Εχω αφημενο και το metro 2033 5 6 μηνες κοντα στο τερματισμο δεν ξερω γιατι δεν το βαζω να το παιξω. Το καθε παιχνιδι ειναι μοναδικο και μια ξεχωριστη εμπειρια. ΘΕΟΣ Αφου το γουσταρεις, ολα good 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Super Mario 3D World Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2019 από giorgosmcmc 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Τι γραφικα βγαζει αυτη η dunia engine ρε παιδια. Πιο αληθινα δεν γινονται τα textures. Υπεροχο αποτελεσμα μαζι με HD Textures και δικο μου reshade. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2019 από Arkin 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Απολαυστε. Δειτε τη φωτογραφια με τον κορμο δεντρου η αυτη με τα φυλλα δεξια. Real life οσο δεν παει για τα γουστα μου. Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Unravel 2 Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Battlefield 1[Reshade/fxaa very high/Ultra] Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Μερικες ακομα εικονες απο το BF1. Πολυ ομορφη μηχανη γραφικων πραγματικα. Λιγο καλυτερο ΑΑ να ειχε. Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 dont judge me 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Resident evil 2 Remake Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 APEX LEGENDS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Μερικα screenshots απο τα τελευταια παιχνιδια που εχω παιξει/παιζω Far Cry New Dawn Spoiler Shadow of the Tomb Raider Spoiler Unravel 2 Spoiler Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2019 από Arkin 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα