Sadman Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Sry gia ta greeklish, Loipon sto 1o pC tis ypografis mou i mitriki tou arxise na mou kanei trela(na min briskei tous sklrous,DVDieres klp)sta ksadnika.Meta apo mia bdomada pou ta pragmata pigainan etsi ksafnika stamatise na bootari eintelos kai ametablitos.Anoigo to PC diladi kai dn kanei boot dn dixnei tpt stin othoni kai gainika dn ksekinaei tpt(oyte skilroi doyleyoyn oyte dvdieres).Anoiksa olo to PC to dialisa kai to ksanaeftiaksa apo tin arxi alla pali tpt.Exo ddokimnasei ta paanta.Skeftika oti exei kaei gia kapoio logo mallon,alla afto poy me parakseneyei einai oti dinei pantoy reyma i mitriki(anemisterakia klp) Kamia idea????Kai kati akoma dn boro na bro simbatoi mitriki re paidia,peite kamia???
Sadman Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Sry gia ta greeklish,Loipon sto 1o pC tis ypografis mou i mitriki tou arxise na mou kanei trela(na min briskei tous sklrous,DVDieres klp)sta ksadnika.Meta apo mia bdomada pou ta pragmata pigainan etsi ksafnika stamatise na bootari eintelos kai ametablitos.Anoigo to PC diladi kai dn kanei boot dn dixnei tpt stin othoni kai gainika dn ksekinaei tpt(oyte skilroi doyleyoyn oyte dvdieres).Anoiksa olo to PC to dialisa kai to ksanaeftiaksa apo tin arxi alla pali tpt.Exo ddokimnasei ta paanta.Skeftika oti exei kaei gia kapoio logo mallon,alla afto poy me parakseneyei einai oti dinei pantoy reyma i mitriki(anemisterakia klp) Kamia idea????Kai kati akoma dn boro na bro simbatoi mitriki re paidia,peite kamia??? κανενας?ρε παιδια?
pappous_soulis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Απ'όσα λες μάλλον για καμμένη μητρική το κόβω. Τώρα,συμβατή μητρική...να υποθέσω οτι έχεις AGP ε? :???:
Delirium Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Den yparxoun polla pou mporeis na kaneis: a] Clear Cmos, an den to exeis kanei idi kai b] Dokimi me diaforetika yposystimata = psu, ram, vga klp Apo ixous/beeps lathous, sou dinei tipota?
iL!aS Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 rota kana filo mbas kai exei paromia mobo na tin dokimaseis kai na deis ti ftaiei.
-BraiN- Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Στην χειρότερη περίπτωση άλλαξε τους μεγάλους πυκνωτές που είναι κοντά στην cpu. Αν δεν μπορείς να το κάνεις εσύ, πάρτο σε κάποιον που να ξέρει,κατά 92% θα παίξει. Αλλιώς πάρε άλλη μητρική γιατί αυτή το 'πε το ποίημα.
islandero Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 φιλε μου και μενα τα ιδια μου εκανε και τελικα ηταν καμενη και την αλλαξα, εφταιγαν οι συνεχεις πτωσεις τασεως (Π@λιο ΔΕΗ :evil:)
islandero Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Στην χειρότερη περίπτωση άλλαξε τους μεγάλους πυκνωτές που είναι κοντά στην cpu. καμια ιδεα πως αλλαζουμε πυκνωτες και που μπορουμε να προμηθευτουμε?
insomniaK Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Προμηθεύεσαι από το ΡαδιοΚατουμά και τους αλλάζεις εύκολα με προσοχή, για να μη βραχυκυκλώσεις τίποτα, και ένα κολλητήρι
-BraiN- Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Αγοράζεις απο ένα κατάστημα με ηλεκτρονικά εξαρτήματα...δεν πειράζει αν δεν βρείς ακριβώς την τιμή του πύκνωτη..που θα βρείς δηλ..αυτό που δεν θα πετύχεις στάνταρ ειναι τα βόλτ..για αυτό θα πάρεις με ίδια χωρητικότητα αλλά σε περισσότερα βολτ (όχι πολυ παραπάνω όμως ε? )
Modkiller Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 φιλε μου και μενα τα ιδια μου εκανε και τελικα ηταν καμενη και την αλλαξα, εφταιγαν οι συνεχεις πτωσεις τασεως (Π@λιο ΔΕΗ :evil:) Εμ... Που πας χωρίς UPS? Που πας ξυπόλητος στα αγγούρια??? Στην χειρότερη περίπτωση άλλαξε τους μεγάλους πυκνωτές που είναι κοντά στην cpu. Αν δεν μπορείς να το κάνεις εσύ, πάρτο σε κάποιον που να ξέρει,κατά 92% θα παίξει. Αλλιώς πάρε άλλη μητρική γιατί αυτή το 'πε το ποίημα. Τι λέτε ρε παιδιά? Δηλαδή όταν "χτυπάει" μια μητρική τα παίζουν οι πυκνωτές που είναι κοντά στο CPU? Έλεος! Δεν υπάρχει περίπτωση να δουλέψει! Αν δουλέψει σου δίνω και τη δική μου!
-BraiN- Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Τι λέτε ρε παιδιά? Δηλαδή όταν "χτυπάει" μια μητρική τα παίζουν οι πυκνωτές που είναι κοντά στο CPU? Έλεος! Δεν υπάρχει περίπτωση να δουλέψει! Αν δουλέψει σου δίνω και τη δική μου! Αυτό λέει η εμπειρία φιλαράκι μου χωρίς να θέλω να σε προσβάλω, μέρα παρα μέρα επιδιορθώνω μητρικές για αυτό και είπα κατά 92% . Σε σειρά προτεραιότητας έχουμε : πυκνωτές, τρανζίστορ κοντά στο καλώδιο τροφοδοσίας, chipset..αμα καεί το chipset άστο καλύτερα...
Modkiller Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Εγώ τόσα χρόνια πρώτη φορά ακούω να επιδιορθώνουν μητρικές....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.