skiabox Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δινω μια image να μου την κανει repeat-x με background-repeat: repeat-x μεσα σε ενα div αλλα μου γεμιζει ολο το div και οχι μονο το πανω μερος του.Καμια ιδεα για το τι κανω λαθος?Ευχαριστω.
hkosmidi Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δοκιμασε background: url(image) repeat-x top;
skiabox Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δούλεψε!Να σαι καλά!Μηπως εχουμε και καμια εξηγηση γιατι δε δουλεψε ο τροπος μου οπως δουλευει εδω? http://www.w3schools.com/css/tryit.asp?filename=trycss_background-repeatx
hkosmidi Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Ίσως έχει να κάνει με το μέγεθος της εικόνας σου. Αν θες στείλε κανένα URL να το δω.
skiabox Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Τελικα και τα 2 κανουν την ιδια δουλεια σχεδον.Απλα εγω πρεπει να ειχα κανει καποιο λαθος.Η μονη λεπτη διαφορα ειναι απο που αρχιζει το tiling.Στην πρωτη περιπτωση αρχιζει απο πανω αριστερα ενω στην δευτερη απο το κεντρο. α) background-image : url(image); background-repeat: repeat-x; background: url(image) repeat-x top;
Sartiv Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Ισως καλυτερα δοκιμασε το: background-position: 0px 0px; οπου 0px 0px = x y θεσεις, και πειραματιζεις μεχρι να ερθει εκει που θες. πχ. background-position: 20px 10px; background-position: 30px 50px;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.