Προς το περιεχόμενο

Βοηθεια για αγορα ασύρματου τηλεφώνου.

pieros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
γιάννη έχεις το sl370;

ξέρεις τίποτα για αυτό;

Δεν το εχω φιλε μου.

Εγω ειμαι της Σχολης που λεει :

Νοκια κινητα και Panasonic ασυρματα !!!

Τα siemens εχουν εφεε ισως παραπανω αλλα απο αξιοπιστια τα Panasonic τα θεωρω κορυφια.

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μπορεί να χεις δίκιο,

κ εμένα δεν με νοιάζουν τα εφέ,

αν είδες το προηγούμενο post,

αλλά ψάχνω κάποιο ασύρματο "high-class",

το οποίο να έχει μπαταρία λιθίου, η οποία να αντέχει για μέρες και φυσικά όλα τα χαρακτηριστικά που παίζουν στις μέρες μας (φωτιζόμενη οθόνη, τηλ κατάλογος κλπ κλπ)

Με άλλα λόγια κάτι αντίστοιχο του SL370...

Έχει τέτοιο μοντέλο η panasonic, ξέρεις;

Δημοσ.
Δεν το εχω φιλε μου.

Εγω ειμαι της Σχολης που λεει :

Νοκια κινητα και Panasonic ασυρματα !!!

Τα siemens εχουν εφεε ισως παραπανω αλλα απο αξιοπιστια τα Panasonic τα θεωρω κορυφια.

Στα ασυρματα ναι εχω 2 το ενα 12 χρονια,στα κουνιστα οχι, Γιαννη λεω Motorola ταχει ολα.Μην ξεχνατε στα ασυρματα να εχει και πληκτρο INT θα σας χρειαστει, και μπαταριες μεγαλες για πολυ μπλα μπλα,ειδικα τωρα που εχει δωρεαν μπλα μπλα σε ορισμενα προγραμματα. Κατι αλλο που βλεπω μελλοντικα και μαλιστα σε λιγο χρονο, θελουν και ακουστικα κοιταξτε το και αυτο να χει και αυτη την δυνατοτητα,γιατι ειναι τζαμπα το μπλα μπλα σε πολλα.:-)

Δημοσ.

το οποίο να έχει μπαταρία λιθίου, η οποία να αντέχει για μέρες και φυσικά όλα τα χαρακτηριστικά που παίζουν στις μέρες μας (φωτιζόμενη οθόνη, τηλ κατάλογος κλπ κλπ)

Με άλλα λόγια κάτι αντίστοιχο του SL370...

Έχει τέτοιο μοντέλο η panasonic, ξέρεις;

Για μπαταρια δεν ξερω τι εχουν τα panasonic γιατι δεν με απασχολει...Το βραδυ τα βαζω στη βαση τους και ειμαι ξενοιαστος...Αλλα και αν τυχει να τα ξεχασω δεν εχω διαπιστωσει προβλημα αν και μιλαμε πολυ στο σπιτι.Ολα τα αλλα χαρακτηριστικα που λες ειναι ΟΚ !!!

Δημοσ.

Στο ένα Panasonic, μετά από τρία χρόνια σπάνια χρειάζεται φόρτιση νωρίτερα από δυό μέρες. Στο άλλο, μετά από 6 χρόνια, άλλαξα τις μπαταρίες με επαναφορτιζόμενες 2500 mAh (γύρω στα 15 ευρώ η τετράδα) και διαρκούν γύρω στο τετραήμερο χαλαρά.

Τα υπόλοιπα που θες (φωτιζόμενη οθόνη, τηλ κατάλογος κλπ κλπ), υπάρχουν φυσικά και στα Panasonic, για τα οποία συμφωνώ με τον Γιάννη, ότι είναι εξαιρετικά, παρότι στο σπίτι μου τα χρησιμοποιούμε με ...βάρβαρο τρόπο. Μόνο παράπονο η αδυναμία επεξεργασίας του καταλόγου στο PC (και λιγότερο κάποιες ασυμβατότητες από γενιά σε γενιά, που μ' αναγκάζουν νάχω στημένες δυό βάσεις, ενώ θάκανα τη δουλειά μου με μία).

Στα κινητά είμαι της αντίθετης σχολής (anything but Nokia), αλλά η συζήτηση θα βγει οfftopic.

Δημοσ.
ωραία,

αφού τα panasonic είναι κορυφή στα ασύρματα,

έχετε να μου προτείνετε κάποιο "top-model" (το καλύτερο);

Με ολα τα panasonic θα κανεις δουλεια σου.Αν θελεις και ασυρματη καμερα παρε αυτο

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=10&category=69976799&product=966371

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εχω και εγω ενα Panasonic ασυρματο ISDN,φοβερο εργαλειο, και γυριζω τωρα την γραμμη σε PSDN,τι γινεται σε αυτην την περιπτωση,Το πεταω, η το πουλαω? Η αντιπροσωπεια μπορει να το μετατρεψει αραγε?

Δημοσ.
Εχω και εγω ενα Panasonic ασυρματο ISDN,φοβερο εργαλειο, και γυριζω τωρα την γραμμη σε PSDN,τι γινεται σε αυτην την περιπτωση,Το πεταω, η το πουλαω? Η αντιπροσωπεια μπορει να το μετατρεψει αραγε?

Μαλλον το πουλας αν βρεις αγοραστη βεβαια...Χλωμο να μετατρεπεται !!!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

μαπα γενικα ολα . τα φτειαχνουν στην κινα και ειναι ολλα πλασικες μπαρουφες ενος η δυο χρονων...Για δες το ..IDECT K1 LOW RADIATION απο το e-shop. καλο μου φενεται με λογικη τημη και μουρατο σχεδιασμο απο αλουμιινιο... ναι...

Δημοσ.

Παρε ενα αλλο Panasonic pstn με πληκτρο ΙΝΤ και συντονισε το με το isdn, και εισαι οκ θα λειτουργουν και τα 2.

Δημοσ.
Μαλλον το πουλας αν βρεις αγοραστη βεβαια...Χλωμο να μετατρεπεται !!!

Εχει δυνατοτητα να συνεργαστει με αλλο pstn τις ιδιας εταιριας αρκει να εχει το πληκτρο ΙΝΤ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...