jumaru99 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Έχω συνδέσει 2 η/υ ο ένας με XP(pro sp2) και ο άλλος με Vista(ultimate) με crossover καλώδιο.Το pc με τα Vista μοιράζει το internet.Ακολούθησα τον οδηγό του billpeppas και μπορώ να πω πως έχω κατορθώσει να έχω internet στο δεύτερο pc2(XP) και να βλέπω τα κοινόχρηστα του πρώτου..αλλά δεν μπορώ με τίποτα να δω από το pc1(Vista) τα κοινόχρηστα του pc2, καθώς λέει πως είτε δεν επιτρέπεται η πρόσβαση, είτε πως είναι λάθος το αναγνωριστικό...Να σημειώσω δε ότι τα firewall είναι απενεργοποιημένα και στα δύο συστήματα και ότι το Network Discovery έιναι on με ένδειξη custom και δεν μπορώ να κάνω ούτε ping από τα Vista στα XP, ενώ από τα ΧΡ κανονικά.. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη!
tsakonas Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 klasika pramata me ta xp...sta xp tha pas sto user account kai tha ftiakseis ena neo account me password...ena aplo onoma px jumaru kai ena aplo pass...tha beis me afto to account kai tha kaneis 2-3 folders share(oxi simple fire sharing..ksetikare to kai sta permission dwse full control...)tha ksanatsekareis firewalls workgroup na einai to idio (sta vista den exei sxesi,exei sta xp omws exei), disabled services mipws exei disabled ta routing,networking,computer browser klp kai dokimazeis pali...afou kanei restart.an kai pali den piasei tote i bakaliki lisi pou ekana otan den eixa xrono gia troubleshooting einai na anoikseis to remote desktop sta XP kai na beneis apta vista mesa sta XP kai na vazeis ta arxeia stous folders pou thes
jumaru99 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Τελικά έφαγα όλο το internet αλλά άκρη δεν έβγαλα...Τίποτα απ' όσα κι αν δοκίμασα δεν δούλεψε....οπότε και αναγκάστηκα να ανεβάσω το μηχανάκι με τα ΧΡ σε Vista ώστε κάτω από το ίδιο λειτουργικό να υφίσταται δίκτυο. Ευχαριστώ όσους μπήκαν στον κόπο να ψάξουν για το πρόβλημά μου, και ιδιαίτερα τον tsakonas..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.