oldy Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Καλησπέρα, έχω βρει σε πολύ καλή τιμή το acer aspire 5613 (παλιό μοντέλο με τον 80αρη σκληρό) στην αποθήκη ενός καταστήματος. Μου είπαν κάποια από τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, αλλά δεν ξέραν λεπτομέρειες για όλα. Είπα να δω τα υπόλοιπα στο site της Acer αλλά δεν το έχει καθόλου το μοντέλο γιατί είναι παλιό. Έψαξα στο skroutz για το 5613, εντόπισα πολλούς που πουλάνε το παλιό μοντέλο, αλλά στα σημεία που έχω απορία ο καθένας έλεγε άλλα!!! (ενώ είναι σίγουρα το ίδιο μοντέλο). :???: Γι αυτό ήθελα να ρωτήσω στο φόρουμ έχει κανείς το acer aspire 5613 (μοντέλο με 80αρη σκληρό, όχι το πιο καινούριο με τα 160gb);;;; Αν ναι πείτε μου σας παρακαλώ, γιατί θα ήθελα να σας ρωτήσω 2-3 πολύ απλά πράγματα για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! ΥΓ1 Ναι το ξέρω ότι θα ήταν απλό, αλλά δε γίνεται να ανοίξουμε το πακέτο που έχει η αποθήκη. ΥΓ2 Μα πως γίνεται όλοι αυτοί που βρήκα στο skroutz να πουλάνε το ίδιο μοντέλο, αλλά ο καθένας να δηλώνει ότι τεχνικά χαρακτηριστικά του έρθει; ΥΓ3 Αυτό ήταν το πρώτο μου πόστ! :grin:
tasosvel Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 logika einai ayto to mhxanhma http://www.positivo.pl/sklep/21187.xml
oldy Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Σ ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά το laptop το έχω βρει σε πολλά eshops (ελληνικά και ξένα) και δε συμφωνούν πάντα μεταξύ τους στα χαρακτηριστικά. Κατ επέκταση δεν ξέρω αν μπορώ κι αυτό να το εμπιστευτώ. Υπάρχει κάποιος που να το έχει; Είναι μικρή η πιθανότητα φαντάζομαι, αλλά ποτέ δεν ξέρεις....
pitbulll Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Έξω από το κουτί του δεν γράφει τα χαρακτηριστικά του?
oldy Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 ξέρετε πως είναι τα κουτιά, γράφει τα απολύτως βασικά...
oldy Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 anyway, θα πάω αύριο να το αγοράσω να τελειώνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.