Προς το περιεχόμενο

τι να κανω για περιπου 6μηνες

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια καλησπερα.

το προβλημα μου ειναι οτι αυριο ληγει το dsl της forthnet που είχα και δεν ξερω τι να κανω. με δεδομενου οτι σε λιγοτερο απο 6 μηνες μαλλον μετακομιζω τι μπορω να βαλω ωστε να με καλυπτει? 2play μαλλον οχι γιατι αν το κοψω πριν το δωδεκαμηνο πληρωνω αλλα 70€. αν κανω απλο adsl με συμφερει ή να παρω καποιο πακετο?

Δημοσ.

εαν μετακομιζειs στην ιδια περιοχη δεν νομιζω οτι χρειαζεται να κανειs διακοπη γραμμηs,απλωs θα σου μεταφερουν την γραμμη.

εαν μετακομιζειs σε αλλη περιοχη,συνεννοησου με την φορθνετ,μπορει να γινεται.

Δημοσ.

an ine idio astiko kentro it's ok .an ine olo apla tha xanaginei energopoiisi stin new grammi.den nomizo oti tha plirosei kati.apo tin alli ena adsl in a box tha einai ok gia 6 mines kaiexei doro kai miapsifiaki fotografiki mixani 6 megapixel apo to eshop.

Δημοσ.

παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις αλλα η forthnet μου επιασε κοτσο. εκανα του αοριστου χρονου διοτι είναι το μονο που μπορω να κοψω οποτε θελω (σε ολα τα αλλα πληρωνω 70€ ακομη και για adsl in a box μεσω ιδιοκτητου δικτυου της). ωστοσο η ταχυτητα παραμενει στα 1mbps και πληρωνω 21.50€. αυτο το θεωρω αν μη τι αλλο αδικο. το θεμα ειναι οτι δεν ξερω ποτε θα μετακομισω διαφορετικα θα εβαζα 2play

Δημοσ.
παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις αλλα η forthnet μου επιασε κοτσο. εκανα του αοριστου χρονου διοτι είναι το μονο που μπορω να κοψω οποτε θελω (σε ολα τα αλλα πληρωνω 70? ακομη και για adsl in a box μεσω ιδιοκτητου δικτυου της). ωστοσο η ταχυτητα παραμενει στα 1mbps και πληρωνω 21.50?. αυτο το θεωρω αν μη τι αλλο αδικο. το θεμα ειναι οτι δεν ξερω ποτε θα μετακομισω διαφορετικα θα εβαζα 2play

Και εγω σαν εσενα ειμαι και πριν 4 μηνες εκανα 6μηνη ανανεωση με 150 ευρω.Δεν ξερω αν σου φαινεται συμφερουσα κινηση.

Δημοσ.
παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις αλλα η forthnet μου επιασε κοτσο. εκανα του αοριστου χρονου διοτι είναι το μονο που μπορω να κοψω οποτε θελω (σε ολα τα αλλα πληρωνω 70€ ακομη και για adsl in a box μεσω ιδιοκτητου δικτυου της). ωστοσο η ταχυτητα παραμενει στα 1mbps και πληρωνω 21.50€. αυτο το θεωρω αν μη τι αλλο αδικο. το θεμα ειναι οτι δεν ξερω ποτε θα μετακομισω διαφορετικα θα εβαζα 2play

oti egine egine .afou den xereis pote tha metakomiseis kane ipomoni.

Δημοσ.

Εγω που ειμαι στην ιδια κατασταση (ψαχνουμε για σπιτι και δεν ξερω ποτε θα φυγουμε) τους το ειπα και μου ειπανε οτι αφου παμε στην ιδια περιοχη δεν υπαρχει κανενα προβλημα (και απ'οτι καταλλαβα απ'τα λεγομενα της υπαλληλου και σε αλλη περιοχη να πηγαιναμε, δεν υπηρχε προβλημα).

Ετσι εβαλα 2 play :-)

Δημοσ.
ego 8a ebaza conn-x,exei 6mini desmeusi kai ena wifi router doro

Ίσως είναι η καλύτερη λύση. Γιατί πρώτα απ'ολα είναι ΟΤΕ (->ενεργοποίηση άμεση), είναι 6μηνη και τέλος σου δίνουν και το router (αν και λογικά η Forthnet θα σου δώσει με το 2play).

Δημοσ.
Εγω που ειμαι στην ιδια κατασταση (ψαχνουμε για σπιτι και δεν ξερω ποτε θα φυγουμε) τους το ειπα και μου ειπανε οτι αφου παμε στην ιδια περιοχη δεν υπαρχει κανενα προβλημα (και απ'οτι καταλλαβα απ'τα λεγομενα της υπαλληλου και σε αλλη περιοχη να πηγαιναμε, δεν υπηρχε προβλημα).

Ετσι εβαλα 2 play :-)

an pas idia ise idio astiko kentro.an pas alou kai px den exeis ports mpeneis anamoni.exei diafora diladi.i foritotita ok.

Ίσως είναι η καλύτερη λύση. Γιατί πρώτα απ'ολα είναι ΟΤΕ (->ενεργοποίηση άμεση), είναι 6μηνη και τέλος σου δίνουν και το router (αν και λογικά η Forthnet θα σου δώσει με το 2play).

dinei kai i forthnet me to double play

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...