Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Super Moderators Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Αρχικά πρέπει να πω ότι λέω το galaxy επειδή είναι καλύτερο από το etasis. Μην τρελαθούμε τώρα.@george_o/c το 1KW το πήρα αφενός γιατί τα ήθελα όλα top και αφετέρου είναι κάτι που δεν θα ξαναγοράσω. Επίσης αν clokareis quad έχεις και SLI έχεις clokarei και τις κάρτες στο SLI έχει πολύ μεγάλη κατανάλωση. Τέλος το τροφοδοτικό σε IDLE είναι σαν αν μην δουλεύει με 300W (IDLE). Ένα φιλαράκι με ένα 650άρη Enermax με το ίδιο σύστημα με το δικό μου δεν κρατήθηκε και έκανε μπαμ... Και μιλάμε για ENermax τώρα... to Galaxy 850w einai kalytero apo to Etasis 850w? krima pou o jonnyguru leei to anti8eto...
Modkiller Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Ναι κρίμα... Είμαι πολύ στεναχωρημένος και γι'΄αυτό δεν κοιμάμαι τέτοια ώρα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Super Moderators Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 den eipa oti den a3izei...apla sygkrina trofodotika...kai dystyxws h eytyxws h Etasis>Enermax... http://www.jonnyguru.com/forums/showthread.php?t=103
Modkiller Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Σε τι είναι καλύτερο? Εγώ απλά λέω ότι προτιμώ Enermax...
megas-ARIS Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 πριν κατι μηνες επεσε στα χερια μου ενα περιοδικο (γερμανικο)με τεστ τροφοδοτικων..ειχε περιπου 30 κοματια μεσα.σχεδον οτι μαρκα κυκλοφορει απο 500αρια μεχρι 1200watt.αυτο που θυμαμε με σιγουρια ειναι οτι εβγαζε καλυτερα τα καινουρια της Thermaltake..
Modkiller Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Ρε παιδιά εγώ το μόνο που ξέρω και γι'αυτό θεωρώ τα Enermax καλύτερα και γι'αυτό πήρα και το Galaxy, είναι επειδή οι περισσότεροι "τρελοί" - extreme Overclockers χρησιμοποιούν αυτό.
megas-ARIS Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 αυτο ηταν 1ο σε τιμη-αποδοση. Thermaltake Toughpower 750W..τιμη γερμανιας τωρα 115ευρω..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Super Moderators Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Ρε παιδιά εγώ το μόνο που ξέρω και γι'αυτό θεωρώ τα Enermax καλύτερα και γι'αυτό πήρα και το Galaxy, είναι επειδή οι περισσότεροι "τρελοί" - extreme Overclockers χρησιμοποιούν αυτό. ta Galaxy vgazoun ripples apo oti 3erw...
littlelouievegos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Σε τι είναι καλύτερο?Εγώ απλά λέω ότι προτιμώ Enermax... Αν ποτε χρειαστεις ολο αυτο το power load ελπιζω να μην καταλαβεις γιατι.. Γιατι ο JohnyGuru δεν τεσταρει στα 400-500w για να βγαλει ενα τροφοδοτικο 850 ή 1000w SUPER.. Εκει εννοειται οτι θα ειναι καλο..Οταν το φορτωσεις με torture full load δες τι κανει το Galaxy και τα ξαναλεμε.. Dancing ripple effect.. Και επισης ποιος σου ειπε οτι οι high end O/Cers τρεχουν με Galaxy? Για ριξε μια ματια καλη στο xtremesystems να δεις τι τρεχουν.. Μοντελα καλα υπαρχουν απο ολες τις εταιρειες και δεν πρεπει να τις χαρακτηριζουμε ολες με βαση μια αποτυχημενη σειρα.. Ουτε ειπε κανεις οτι τα Enermax δεν ειναι καλα.. Υπερεκτιμημενα ειναι.. Αγορασα πριν κανα 8μηνο το Etasis 850w το οποιο ειναι rock solid 250 ευρω.. Τωρα εχει πεσει στην απιστευτη τιμη των 150.. Οχι απλα ειναι τηε best bung/buck για ενα μεγαλο τροφοδοτικο, ειναι Νo brainer imho.. Το αν το ξερεις ή οχι ειναι αλλο ζητημα, και αυτο γιατι η Etasis ασχολειται πιο πολυ με server grade psus.. Και μεχρι προτινως εδινε στην Silverstone parts για την πετυχημενη σειρα της
iced Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 γορασα πριν κανα 8μηνο το Etasis 850w το οποιο ειναι rock solid 250 ευρω.. Τωρα εχει πεσει στην απιστευτη τιμη των 150.. Οντως ειναι τρομερη για 150.. Με προλαβες για το etasis
Modkiller Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Καθόλου ripples και απορώ πως τα λέτε αυτά... Το πιο αστείο που διάβασα είναι: "Μοντελα καλα υπαρχουν απο ολες τις εταιρειες και δεν πρεπει να τις χαρακτηριζουμε ολες με βαση μια αποτυχημενη σειρα.. " LOL το Enermax Galaxy 1KW!!! xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa!!! Απόδοση τιμή συμφωνώ και εγώ...
littlelouievegos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Καθόλου ripples και απορώ πως τα λέτε αυτά... Το πιο αστείο που διάβασα είναι: "Μοντελα καλα υπαρχουν απο ολες τις εταιρειες και δεν πρεπει να τις χαρακτηριζουμε ολες με βαση μια αποτυχημενη σειρα.. " LOL το Enermax Galaxy 1KW!!! xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa!!! Απόδοση τιμή συμφωνώ και εγώ... Καθολου rippleS (πως λεμε ruffles) κιολας οχι ripple effect.. Οκ monsieur.. Κατι παραπανω θα ξερεις εσυ απο τον JG για να το λες.. Κανε λοιπον την δουλεια σου με το Galaxy και ασε εμας τους ασχετους με τα αλλα.. Αντε και μετα μου λενε γιατι δεν ποσταρω κιολας συχνα με αυτα που ακουω..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Super Moderators Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 o Jonnyguru einai noobas man...Modkiller owns him...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.