philk Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 ama thes su stelnw kai photo.. an kai tha su kanei entiposi - pola eksartontai kai apo tin pasta..(thermal grease) oriste i dikia mu http://www.arcticsilver.com/as3.htm katevasei tin thermokrasia peripou 3-5 vathmous episis i mobo mu periexei xalko(sindiasmeno me aluminio vevea..) kai sto pisw meros tis akrvws katw apo to epeksergasti-allo ena pleonektima. kai na pistepseis oti se 45C o zalman trexei akoma sta 1400rpm
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Super Moderators Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 parola auta h Thermalright rixnei kamposous va8mous sthn Zalman imo petamena lefta h Zalman efoson mporei na vrei thn Thermalright...
Vatos_locos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 δεν θέλω φωτογραφία φιλε μου γιατί αυτό που λες απλά δεν γίνετε εκτος αν μένεις στον βόρειο πολο καλοκαιριάτικα, με πιο πρόγραμμα βλέπεις θερμοκρασίες φιλε μου γιατί σε κόβω να τρώς καμια φρίκη με το που θα δωκιμάσεις κανένα core temp btw έχω την ίδια πάστα και έχω μάθει να βάζω όσο ακριβώς χρειάζεται και εγώ έχω μονο χαλκό θα στο ξαναπώ το έχω κάτω από το νερό και σήμερα έχω 30 idle αν εσύ έχεις 30 με την ζαλμάν τότε εγώ είμαι ο μεγαλύτερος μαλάκας στον κόσμο που έσκασα 250? για να έχω τις θερμοκρασίες που έχεις εσύ με 70? μια περίπτωση μπορώ να σκεφτώ και να έχεις τις θερμοκρασίες που λες , τέρμα A/C στο δωμάτιο και ο cpu σου undervoltage και underclocked γιατί σε αυτή την περίπτωση και εγώ μάρας 15 βαθμός
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Super Moderators Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 nai mono pou esy ta idle ta exeis me 3.6ghz...ekeinos sta posa einai?
Vatos_locos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 για αυτό έκανα αναφορά για udervoltage και underclocked δεν γίνετε όλοι να κάνουν παράπονα για μεγάλες θερμοκρασίες και ένας να μας στέλνει όλους αδιάβαστους με αέρα κάτσε να δούμε με πιο πρόγραμμα τις μετράει πρώτα γιατί κόβω καμια άσους να λέει τα δικά τις και τσάμπα να χαίρεται το παλικάρι
philk Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 kala sinexise na koveis esy einai sta 3.2 apo 2.4.. Core temp,Easy Tune,Rivatuner,nTune,Speedfan,Everest ola tin idia thermokrasia dixnoun na sai kala.
Vatos_locos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 αδερφέ εσύ λες ότι έχεις 30 σε idle εγώ σήμερα έχω 27 σε idle σε load ποσο έχεις ρε μάστορα ? γιατί είμαι πολύ περίεργος και λέω τα δικά μου εγώ για μπάρα ένα ORTHOS με small fft και priority 9 να δούμε σε load πως είσαι
joker99 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 rikse vre philk mia photo kai esy na goustaroume...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.