Προς το περιεχόμενο

air-cooling e6600

joker99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ama thes su stelnw kai photo..

an kai tha su kanei entiposi - pola eksartontai kai apo tin pasta..(thermal grease)

oriste i dikia mu http://www.arcticsilver.com/as3.htm

katevasei tin thermokrasia peripou 3-5 vathmous

episis i mobo mu periexei xalko(sindiasmeno me aluminio vevea..) kai sto pisw meros tis akrvws katw apo to epeksergasti-allo ena pleonektima.

kai na pistepseis oti se 45C o zalman trexei akoma sta 1400rpm :)

Δημοσ.

δεν θέλω φωτογραφία φιλε μου γιατί αυτό που λες απλά δεν γίνετε εκτος αν μένεις στον βόρειο πολο καλοκαιριάτικα, με πιο πρόγραμμα βλέπεις θερμοκρασίες φιλε μου γιατί σε κόβω να τρώς καμια φρίκη με το που θα δωκιμάσεις κανένα core temp

btw έχω την ίδια πάστα και έχω μάθει να βάζω όσο ακριβώς χρειάζεται και εγώ έχω μονο χαλκό θα στο ξαναπώ το έχω κάτω από το νερό και σήμερα έχω 30 idle αν εσύ έχεις 30 με την ζαλμάν τότε εγώ είμαι ο μεγαλύτερος μαλάκας στον κόσμο που έσκασα 250? για να έχω τις θερμοκρασίες που έχεις εσύ με 70?

μια περίπτωση μπορώ να σκεφτώ και να έχεις τις θερμοκρασίες που λες , τέρμα A/C στο δωμάτιο και ο cpu σου undervoltage και underclocked

γιατί σε αυτή την περίπτωση και εγώ μάρας 15 βαθμός ;)

Δημοσ.

για αυτό έκανα αναφορά για udervoltage και underclocked δεν γίνετε όλοι να κάνουν παράπονα για μεγάλες θερμοκρασίες και ένας να μας στέλνει όλους αδιάβαστους με αέρα ;) κάτσε να δούμε με πιο πρόγραμμα τις μετράει πρώτα ;) γιατί κόβω καμια άσους να λέει τα δικά τις και τσάμπα να χαίρεται το παλικάρι

Δημοσ.

αδερφέ εσύ λες ότι έχεις 30 σε idle εγώ σήμερα έχω 27 σε idle σε load ποσο έχεις ρε μάστορα ? γιατί είμαι πολύ περίεργος και λέω τα δικά μου εγώ

για μπάρα ένα ORTHOS με small fft και priority 9 να δούμε σε load πως είσαι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...