bingo Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Γεια σας παιδιά. Ξέρετε κάποιον τρόπο να βρω το password της σύνδεσής μου γιατί έχω χάσει το χαρτάκι που την είχα γράψει; Είναι αποθηκευμένη μεν στο access runner dsl μαζί με το username (έτσι άλλωστε είμαι online αυτή τη στιγμή) αλλά είναι κρυμμένη, δεν φαίνεται όπως το username. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το βρω μέσα από τον υπολογιστή ή πρέπει να πάρω οπωσδήποτε τη forthnet να μου το πούνε;
isspro Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 pare kalytera gia na eisai kai isyxos. tha ston dwsoun. k tin epomeni fora perna to se ena cd me alla passwords gia na exeis to kefali sou isyxo alliws anebase ta sto email sou... twra gia passwords yparxei ena mikro programmataki pou to anoigeis kai serneis ena stoxo pou exei panw ston kwdiko pou thes kai sou deixnei se ena keimeno apo katw tis krymenes lekseis/grammata alla den to thymamai! lol koita ligo google gia recover password kai tetoia. kati tha vreis
mitsos24 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δεν νομιζω οτι η Forthnet μπορει να στο δωσει παντως. Μαλλον θα ζητησεις νεο password με fax κ.λ.π.
bingo Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Κάπου είχα πετύχει ένα τετοιο προγραμματακι αλλά ούτε εγώ το θυμάμαι Πάντως θα τους πάρω κανα τηλεφωνάκι αύριο απλά είπα δεν χανω κάτι να ρωτήσω και εδώ mitsos24 μη μου λες τέτοια Οχι πως είναι κάτι τραγικό δηλαδή αλλά μπέρδεμα μου ακούγεται. Τελοσπάντων, θα τους πάρω μάλλον αύριο και βλέπουμε..
isspro Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 gia koita edw. mporei k na yparxei lysi... steile na mas peis ekselikseis... +edw k edw
mitsos24 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Οταν ενας φιλος ειχε αντιστοιχο προβλημα αλλα με τον ΟΤΕ στο τηλ. μας ειπαν αυτο ακριβως. Απλα δεν το ξερουν. Το οποιο ειναι και λογικο γιατι αν το ξερανε (αφου τα username τα βλεπουν κανονικα) ζητω που καηκαμε. Αλλα στο λεω με καθε επιφυλαξη.
bingo Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Λοιπόν κοίταξα στα link του isspro, δοκίμασα μερικά αλλά δεν έβγαλα άκρη. Τα περισσότερα όταν πήγαινα το ποντίκι πάνω εκέι που λέει "To change the password click here" μου έδειχναν ακριβώς αυτή τη φράση Κάποιο που έδειξε ένα γράμμα έλεγε ότι πρέπει να το αγοράσω για να δείξει τα υπόλοιπα και στο πρώτο "μαγαζί" που έψαξα το nod32 μου έβαλε τις φωνές Εκανα και τη βλακεία να πατήσω πάνω στο: "To change the.." ο κωδικός χάθηκε και τώρα πρέπει να μπαίνω από το account του αδερφού μου και μετά να μπαίνω στο δικό μου αφήνοντας τη σύνδεση ανοιχτή.. Οπότε θα τους πάρω τηλ. Αν δεν το ξέρουν απλά θα προσέχω για κανα δυο μήνες ακόμα μην χάσω και τον κωδικό στο άλλο account μέχρι να λήξει το προπληρωμένο πακέτο και να αλλάξω σύνδεση. Ευχαριστώ για τη βοήθεια πάντως!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.