pcos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Hi, επειδή δεν βρήκα κάποιο thread για τι συγκεκριμένη οθόνη ας γράψω κάποια πρώτα συμπεράσματα αφού την αγόρασα πρόσφατα: 1. η τιμή της είναι η καλύτερη, δεν νομίζω να υπάρχει άλλη 19'' με 149E ! 2. έχει DVI και ενσωματωμένα ηχεία 3. η φωτεινότητα και η αντίθεση είναι μέτρια, χρειάστηκε να ρυθμίσω τι φωτεινότητα στο ελάχιστο (κοντά στο 0) και την αντίθεση στο μέγιστο (κοντά στο 90) για να έχω αξιοπρεπή χρώματα. 4. ο τυπικός χρόνος απόκρισης 8ms είναι ικανοποιητικός αλλα όχι για games (νομίζω δηλαδή αφού δεν παίζω games) 5. οι γωνιές θέασης που δίνονται είναι 150/135.Εδώ ο κατασκευαστής είναι ειλικρινής αφού τα χρώματα αλλοιώνονται αρκετά γρήγορα αν κινηθείς από την κάθετη θέση. 6. Εγγύηση έχει 3 χρονια,για καμένα pixels δεν ξέρω (προς το παρόν δεν υπάρχουν). Συμπέρασμα: για αυτά που προσφέρει,για κάποιον που θέλει να κάνει τι δουλειά του χωρίς μεγάλες απαιτήσεις, η τιμή της είναι παρα πολύ καλή. link:http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=892&product=891886&tab=specs
pcos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Update: na kai mia TFT pou exei diafora an sindeseis VGA i DVI kalodio... den eixa dei alli TFT na exei tosi diafora Me DVI i eikona veltionetai poli eno me vga einai aparadekti,eidika se keimeno ta mavra grammata se leuko fonto exoun xromatakia!!! e loipon gia alli mia fora, "oti pliroseis perneis".
basilis5 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 δεν θελω να το παιξω εξυπνος αλλα ισως επρεπε να δωσεις λιγα παραπανωγια κατι καλυτερο. βεβαια δεν ξερω τι αλλο παιζει σε αυτα τα λεφτα η κοντα. παντως αν για αυτα που κανεις ειναι οκ, τοτε ειναι καλη αγορα
xpapias Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Μάλλον ξεπουλήσανε - δεν είναι πια διαθέσιμη...
telarin Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Μάλλον ξεπουλήσανε - δεν είναι πια διαθέσιμη... ευτυχώς, τουλάχιστον κάποιοι την γλύτωσαν..
karystos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 4. ο τυπικός χρόνος απόκρισης 8ms είναι ικανοποιητικός αλλα όχι για games Σε κανενα παιχνιδι δεν εχω δει ειδωλο (nfs underground, far cry doom 3, medieval κτλ) 3. η φωτεινότητα και η αντίθεση είναι μέτρια' date=' χρειάστηκε να ρυθμίσω τι φωτεινότηταστο ελάχιστο (κοντά στο 0) και την αντίθεση στο μέγιστο (κοντά στο 90) για να έχω αξιοπρεπή χρώματα.[/quote'] Εγω τα καταφερα μονο μεσω ρυθμισεων στο nvidia control panel, με τα δικα της ρυθμιστικα το χρωμα ηταν απαισιο. Εγγύηση έχει 3 χρονια' date='για καμένα pixels δεν ξέρω (προς το παρόν δεν υπάρχουν).[/quote'] 8 ειναι. δεν θελω να το παιξω εξυπνος αλλα ισως επρεπε να δωσεις λιγα παραπανωγια κατι καλυτερο.βεβαια δεν ξερω τι αλλο παιζει σε αυτα τα λεφτα η κοντα. Εγω την αγορασα τον Ιουνιο με 169, πηγαινα για μια lg η samsung στα 210 με 230 ευρω που κοστιζαν τοτε. Κοιτωντας ομως στο Πλαισιο της βουλιαγμενης παρατηρησα οτι η ταπεινη χανσταρ ειχε τις ιδιες γωνιες θεασης παροτι οι αλλες λεγαν οτι ειχαν 160 και 170 και καταφανεστατα ψευδονταν. Πειραξα τις ρυθμισεις σε ολες και μου φανηκε καλυτερη η ταιβανεζα απο τις δυο κορεατισες. Μετα απο δυο μηνες που την εχω ειμαι απολυτως ικανοποιημενος και δεν το εχω μετανοιωσει καθολου και την θεωρω μια αριστη αγορα για τα λεφτα της.
pcos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Update:na kai mia TFT pou exei diafora an sindeseis VGA i DVI kalodio... den eixa dei alli TFT na exei tosi diafora Me DVI i eikona veltionetai poli eno me vga einai aparadekti,eidika se keimeno ta mavra grammata se leuko fonto exoun xromatakia!!! e loipon gia alli mia fora, "oti pliroseis perneis". mallon viastika na tin krino, kako instalation tou catalyst eftaige gia to parapano.Tora pezei mia xara kai me VGA. Karystos eisai sostos, "...αριστη αγορα για τα λεφτα της." Ali8eia me VGA i DVI tin douleveis?
karystos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 VGA γιατι ειχα την εντυπωση οτι θα υπηρχε καλωδιο dvi στην συσκευασια αλλα τελικα ειχα λαθος. Παντως και με το VGA μια χαρα ειναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.