mix@lis Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Καλησπέρα, μόλις εγκατέστησα το xampp και όλα φαίνονται να είναι εντάξει(προς το παρόν..) αλλα έχω την εξής απορία. που θα παώ για να δημιουργήσω μία δίκη μου βάση δεδομένων(με τους δικούς μου πίνακες..κτλ...κτλ)? αν μπορείτε οι οδηγίες να είναι αναλυτικές γιατι πρώτη φορά το χρησιμοποιώ... Ευχαριστώ πολυ!
everfrost Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Χωρίς να κόβω το λαιμό μου και επειδή δεν έχω χρησιμοποιήσει ακόμα το xamp όμως απ'ότι διάβασα χρησιμοποιεί το phpmyadmin για διαχείριση βάσης δεδομένων θα πας: http://localhost/phpmyadmin/ Εκεί θα δεις κάπου γράφει "create new database" ή "δημιουργία νέας βάσης". Γράφεις το όνομα της βάσης και πατάς δημιουργία.Μόλις δημιουργήσεις τη βάση σου θα σου ζητήσει να φτιάξεις ένα πίνακα καθώς επίσης να ορίσεις τον αριθμό των πεδίων αυτού.Πατάς "εκτέλεση". Το επόμενο βήμα είναι να ορίσεις τον τύπο των πεδίων καθώς επίσης να τους δώσεις και όνομα.Εκεί έχει διάφορες ρυθμίσεις(Μήκος τιμών,κωδικοποίηση και άλλα..) που μπορείς να κάνεις σε κάθε πεδίο ξεχωριστά.Όταν είσαι έτοιμος πατάς αποθήκευση. Τώρα η βάση σου είναι έτοιμη και μπορείς αν θες να επεξεργαστείς τα ήδη υπάρχοντα πεδία και τους πίνακες σου. Just easy as that..
mix@lis Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 έκανα αυτα...δημιουργεί την βάση αλλα οταν παω στην δημιουργλια νέου πίνακα βάζω ένα όνομα και τον αριθμό των πεδίων και μου βγάζει αυτό λάθος Η MySQL επέστρεψε το μύνημα: Η απαρίθμηση των πεδίων είναι κενή!
everfrost Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δεν μπορώ να σκεφτώ για ποιο λόγο σου βγάζει αυτό το μήνυμα. Στη θέση σου θα ξανά έκανα εγκατάσταση το xampp.Αν εξακολουθούσε το πρόβλημα θα έβαζα το wamp (http://www.wampserver.com/en/ αυτό χρησιμοποιώ εγώ).
mix@lis Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 την βάση μου δεν μπορώ να την διαχειριστώ απο κονσόλα? το wamp εχει κονσόλα η μπα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.