poscaman Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 αυτο βεβαια προϋποθετει να εχεις δικο σου χωρο γιατι απ'οσο ξερω το blogger δεν επιτρεπει κατι τετοιο... @hophop,τον κωδικα που εγραψες για την αναζητηση,που ακριβως τον βρηκες?
Wise_One Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Το blogger σίγουρα δε δίνει χώρο απ' όσο ξέρω. Τουλάχιστον τόσο ώστε ν' ανεβάσω τραγούδια. Το site που έκανα όμως στο googlepages δίνει 100ΜΒ οπότε ίσως κάνω εκεί κάτι. Αν και θα προτιμήσω να βρώ κάτι έτοιμο κι ας "τραβάω" τα τραγούδια από κάπου αλλού. Ξέρετε αν το last.fm έχει κάτι τέτοιο; edit: Για δείτε λίγο τί βρήκα εδώ. Καλό φαίνεται. Θα το δοκιμάσω. Και στο κάτω κάτω δίνω το λινκ από τραγούδια που ανεβάζουν διάφορα συγκροτήματα για free χρήση. Λογικά θα δουλέψει έτσι δεν είναι;
hophop Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 το κωδικα για την αναζητηση τον βρηκα σε ενα βιβλιο σχετικα με html. ενα ebook ηταν. δεν θυμαμαι τωρα πως το λενε, απλα το εχω βαλει στο blog μου και τον ειδα απο εκει τωρα. ο κωδικας για το mp3 δεν προυποθετει να εχεις δικο σου χωρο. μπορεις να ανεβασεις το αρχειο πχ στο rapidshare και να βαλεις το url στον κωδικα.
hophop Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 αν το δοκιμασες πες μου αν δουλευει, γιατι εγω δεν το εχω κανει ποτε
Wise_One Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Δυστυχώς δε το έχω δοκιμάσει ακόμα και θ' αργήσω γιατί δεν έχω πολύ χρόνο. Οταν το κάνω πάντως θα σου πώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.