Προς το περιεχόμενο

Πώς μπορώ να κόψω AVI;

T-Bag Bagwell

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πως μπορω να κοψω avi? βασικα εχω ενα βιντεο avi με δειαρκια 1 ωρας και θελω να το κοψω σε 6 μερη για να το βαλω στo youtube!

δοκιμασα με το easy video splitter ομως η ποιοτητα ηταν πολυ χαλια!!!:cry::cry:

τι να κανω?

thanks..:razz:

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Επειδή λέτε και λέτε όλοι σας για τα προγράμματα που χρησιμοποιείτε και δίνεται πληροφορίες άσχετες και ένα σωρό link, κι επειδή αυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι τελικά είναι μπελαλίδικη υπόθεση το να θες να κόψεις ένα βιντεάκι ρε γαμώτο να το βάλεις στο youtube υπάρχει κάποιος από σας που λέει ότι ξέρει τον τρόπο να του στείλω ένα παλιοβιντεάκι να του πω που να το κόψει να μου το κόψει να τελειώνουμε? Η τουλάχιστον όταν λέτε τα προγράμματα και τα link μη λέτε απλά εγώ χρησιμοποιώ αυτό εγώ χρησιμοποιώ το άλλο.. Πείτε ποιο χρησιμοποιείτε, δώστε το link και δώστε και έναν οδηγό χρήσης!!!

Δημοσ.
Επειδή λέτε και λέτε όλοι σας για τα προγράμματα που χρησιμοποιείτε και δίνεται πληροφορίες άσχετες και ένα σωρό link, κι επειδή αυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι τελικά είναι μπελαλίδικη υπόθεση το να θες να κόψεις ένα βιντεάκι ρε γαμώτο να το βάλεις στο youtube υπάρχει κάποιος από σας που λέει ότι ξέρει τον τρόπο να του στείλω ένα παλιοβιντεάκι να του πω που να το κόψει να μου το κόψει να τελειώνουμε? Η τουλάχιστον όταν λέτε τα προγράμματα και τα link μη λέτε απλά εγώ χρησιμοποιώ αυτό εγώ χρησιμοποιώ το άλλο.. Πείτε ποιο χρησιμοποιείτε, δώστε το link και δώστε και έναν οδηγό χρήσης!!!

Ηρέμησε. Ξέθαψες ένα θέμα 3 χρόνων και είσαι και λίγο επιθετικός. Αν έκανες search, θα έβρισκές εκτός των άλλων και αυτό:

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=313502

Δημοσ.

Δεν έχει σημασία η δημοσίευση! Τώρα το χρειάστηκα εγώ! Όχι πριν από 3 χρόνια! Σας ευχαριστώ πάντως!

Δημοσ.

...το νόημα όμως είναι ότι τη λες σε άτομα που πόσταραν πριν 3 χρόνια (κι ο ένας έχει να ποστάρει από τότε).

Συν το ότι θα μπορούσες όπως ειπώθηκε να ψάξεις και παραπάνω.

Άσε δε που κανείς εδώ μέσα δεν είναι εργαζόμενος (εδώ μέσα), για να δέχεται τέτοιου είδους "παρατηρήσεις" (για 'σένα το λέω, διότι με τέτοιο στυλ, ενδέχεται να μη σε ΒΟΗΘΗΣΕΙ κανείς μελλοντικά).

Εγώ πάντως, ΔΕΝ θα έκανα όπως ο mikaha, και θα πόσταρα πάλι ένα ξερό "VDub" (χωρίς καν λινκ).

Δημοσ.

Τότε ποιος ο λόγος ύπαρξης των φόρουμ? Η βοήθεια είναι για να μένει σε όποιον άλλο το χρειαστεί! Ποιος σου είπε εσένα οτι είναι εργαζόμενοι εδώ? Ο ένας βοηθάει τον άλλο! Κι όλοι μαζί αυτούς που τώρα θα μπουν στη συζήτηση όποτε κι αν μπουν! Το θέμα είναι να δίνεται κατατοπιστική βοήθεια και όχι πράγματα που σε κάνουν να χάσεις τη μέρα σου όπως κυριολεκτικά συνέβη με μένα σήμερα! Κι αν θέλεις να ξέρεις είχα ήδη τσεκάρει το άλλο link αλλά μου βγάζει σφαλματα! Αλλά και μ αυτό που μου πρότεινε ο φίλος mikaha δεν γίνεται κάτι. Το βίντεο βγαίνει! Αλλά στο youtube δεν ανεβαίνει. Κι όταν το μετατρέπω στο τέλος είναι σε άθλια μορφή. Και στην τελική δεν επιτέθηκα φραστικά σε κανέναν νομίζω

Δημοσ.
Το θέμα είναι να δίνεται κατατοπιστική βοήθεια και όχι πράγματα που σε κάνουν να χάσεις τη μέρα σου όπως κυριολεκτικά συνέβη με μένα σήμερα!

Το θέμα είναι να δώσεις λεπτομέρειες για το τί πήγε στραβά στη περίπτωσή σου ώστε να λάβεις πιο συγκεκριμένες απαντήσεις, όχι να κατηγορείς για τη χαμένη σου μέρα άτομα που προσπάθησαν να βοηθήσουν (και μάλιστα όχι εσένα συγκεκριμένα, άλλον πριν τρία χρόνια, ο οποίος πιθανότατα να έμεινε και ευχαριστημένος αφού δεν ξαναείχαμε νέα του). Π.χ. τα παρακάτω γιατί τα πετάς ξερά και δε δίνεις λεπτομέρειες; Τα νύχια μας θα μυρίσουμε;

Κι αν θέλεις να ξέρεις είχα ήδη τσεκάρει το άλλο link αλλά μου βγάζει σφαλματα!

Τί σφάλματα;

Αλλά και μ αυτό που μου πρότεινε ο φίλος mikaha δεν γίνεται κάτι. Το βίντεο βγαίνει! Αλλά στο youtube δεν ανεβαίνει.

Γιατί δεν ανεβαίνει; Σου βγάζει κάποιο μήνυμα λάθους το YouTube και αν ναι, ποιο είναι αυτό;

Κι όταν το μετατρέπω στο τέλος είναι σε άθλια μορφή.

Γιατί να το μετατρέψεις; Κόψιμο δεν είπες ότι θέλεις να κάνεις; Και άντε, έστω ότι το μετατρέπεις για λόγους που δε θέλεις να πεις. Σε τί μορφή το μετατρέπεις, με ποιον codec και τί ρυθμίσεις βάζεις σε αυτόν τον codec;

Ορίστε, έχασες τον χρόνο σου επειδή δεν βρήκες το θέμα αρκούντως λεπτομερές για τα γούστα σου, χάσαμε κι εμείς τον χρόνο μας να σου απαντήσουμε επειδή σε ενδιαφέρει περισσότερο να κράξεις παρά να δώσεις τις απαραίτητες λεπτομέρειες για την επίλυση του προβλήματός σου. Μία σου και μία μας, μπράβο, μας την έφερες... ;)

Δημοσ.
Και στην τελική δεν επιτέθηκα φραστικά σε κανέναν νομίζω

(...αν το είχες κάνει, όχι γκρίνιες, αλλά πόδι θα εισέπραττες).

Κι αφού ΔΕΝ το κατάλαβες τί έγραψα προηγουμένως : δεν είσαι ο Μποτρίνι και 'μεις εστιατόριο. Αλλέως πως, όχι μόνο μιας διακριτικής ευγένειας έλαθε ο αρχικός σου τρόπος, αλλά ήταν τουναντίον προκλητικός.

Κακομάθεια λέγεται το σύνδρομο.

Αλλά τεσπά, αρκετά έγραψα. Συνέχισε με αυτόν τον τρόπο, όποτε χρειάζεσαι βοήθεια, και θα διαπιστώσεις ιδίοις όμμασι τί ανταπόκριση θα έχουν οι αιτήσεις σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...