Προς το περιεχόμενο

Mafia 2

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 540
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ε τότε γιατί να το βάλω στο simulation :confused: Και πόσο πιο δύσκολο να γίνει?

Ήδη δε στρίβει με τπτ... Μπορεί να είναι από μόνο του στο simulation, θα ελέγξω μετά τη δουλειά...

Δημοσ.

Ενω ξεκίνησα να το παίξω με μεγάλη χαρά καθώς συνδυάστηκε η άφιξη του με την καλοκαιρινή μου άδεια.. ξενέρωσα πολύ!!! και πολύ γρήγορα... (pc version)

1) τα γραφικά μου άρεσαν

2) το στόρι μου φάνηκε ενδιαφέρον

3) το gameplay το θεωρώ απαράδεκτο...

4) το ότι πρέπει να κάνεις esc για να μετα να επιλέξεις skip για ένα βίντεο που έχεις ξαναδεί - βαρετό -

5) το χειρότερο είναι (αυτό που με έκανε να παρατήσω και το παιχνίδι και μάλιστα πολύ νωρίς)

ήταν η έλλειψη κάποια ένδειξης - mission failed ή κάτι που να σου δείχνει ότι κάποια μ@...κια έκανες πάρτο από την αρχή... με αποτέλεσμα να ψάχνω στο "αρχηγείο" των Ιταλών στο πρώτο όροφο μόλις σκοτώνουν τους ομήρους και βγαίνω στο μπαλκόνι τι πρέπει να κάνω.... μιας και τα φορτηγά δεν εμφανιζόντουσαν και δεν υπήρχε ψυχή να σκοτώσω αλλα και το game δεν προχωρούσε. Αποφάσισα να το ξεκινήσω πάλι και τελικά τη δεύτερη φορά προχώρησε καθώς βγαίνοντας στο μπαλκόνι εμφανιστήκαν τα φορτηγά και βάραγα στο ψαχνό.

Τη χαριστική βολή του την έδωσα στη φάση που βλέπω την αδελφή μου να την τραβάει ένα μούτρο και πρέπει να τον δείρω....

ε του έριχνα αρκετες και κανα 2 φορές με τη μία που μου έριξε (μπουνιά) έπεφτα κάτω και σωριαζόμουνα.... τέλος!

αν ήθελα να ξεκινήσω πάλι τη σκηνή 'έπρεπε να ντυθώ, να περάσω να ακούσω τις μαλακίες της μάνας μου και να κατέβω πάλι τα σκαλιά...... να ξαναδώ την αδελφή μου να τη βρίζει ο χοντρός και άντε πάλι... βαρέθηκα βαρέθηκα βαρέθηκα.......

Δημοσ.
Ενω ξεκίνησα να το παίξω με μεγάλη χαρά καθώς συνδυάστηκε η άφιξη του με την καλοκαιρινή μου άδεια.. ξενέρωσα πολύ!!! και πολύ γρήγορα... (pc version)

1) τα γραφικά μου άρεσαν

2) το στόρι μου φάνηκε ενδιαφέρον

3) το gameplay το θεωρώ απαράδεκτο...

4) το ότι πρέπει να κάνεις esc για να μετα να επιλέξεις skip για ένα βίντεο που έχεις ξαναδεί - βαρετό -

5) το χειρότερο είναι (αυτό που με έκανε να παρατήσω και το παιχνίδι και μάλιστα πολύ νωρίς)

ήταν η έλλειψη κάποια ένδειξης - mission failed ή κάτι που να σου δείχνει ότι κάποια μ@...κια έκανες πάρτο από την αρχή... με αποτέλεσμα να ψάχνω στο "αρχηγείο" των Ιταλών στο πρώτο όροφο μόλις σκοτώνουν τους ομήρους και βγαίνω στο μπαλκόνι τι πρέπει να κάνω.... μιας και τα φορτηγά δεν εμφανιζόντουσαν και δεν υπήρχε ψυχή να σκοτώσω αλλα και το game δεν προχωρούσε. Αποφάσισα να το ξεκινήσω πάλι και τελικά τη δεύτερη φορά προχώρησε καθώς βγαίνοντας στο μπαλκόνι εμφανιστήκαν τα φορτηγά και βάραγα στο ψαχνό.

Τη χαριστική βολή του την έδωσα στη φάση που βλέπω την αδελφή μου να την τραβάει ένα μούτρο και πρέπει να τον δείρω....

ε του έριχνα αρκετες και κανα 2 φορές με τη μία που μου έριξε (μπουνιά) έπεφτα κάτω και σωριαζόμουνα.... τέλος!

αν ήθελα να ξεκινήσω πάλι τη σκηνή 'έπρεπε να ντυθώ, να περάσω να ακούσω τις μαλακίες της μάνας μου και να κατέβω πάλι τα σκαλιά...... να ξαναδώ την αδελφή μου να τη βρίζει ο χοντρός και άντε πάλι... βαρέθηκα βαρέθηκα βαρέθηκα.......

Μαλλον το πηρες απο τον "θειο" και ειχες το προβλημα του 1HP...

Δημοσ.

Το 1ο σπασιμο του παιχνιδιου σου εριχνε την ζωη στο 1 Health Point στην 2η πιστα, γιαυτο επεφτες με την μια μπουνια ;)

Δημοσ.

Πηγαίνοντας με 120 μίλια και μετά απο 3-4 περιστροφές στον αέρα αφ'οτου χτυπούσε όπου έβρισκε.. και με ένα τέλειο παρκάρισμα απο μόνο του στο τέλος.. :P

mafia2crash.png

Δημοσ.

το story καλό αλλά μου την έσπασε

-που ήταν πολύ μικρό

-οδηγούσα όλη την ώρα λες και παίζω nfs

-το βλακώδες τέλος

υγ

το πρώτο ήταν πολύ καλύτερο.ψήνομαι να το ξανα παίξω.

Δημοσ.

Δεν έχω παίξει το πρώτο (φτου μου) αλλά μέχρι 6-7 chapter που μαι, μου φαίνεται μια χαρά. Το μόνο σπαστικό είναι (όπως είπε κι ο johnyboy) η διαρκής οδήγηση.

Δημοσ.

Πρόσφατα το ξεκίνησα, και είναι όντως πολύ κρίμα που δεν υπάρχει "ζωή" στην πόλη. Κανα minigame(μπιλιάρδο π.χ.), ή κανα sidemission (χωρίς story, π.χ. κλέψε το τάδε αμάξι, δείρε κάποιον κλπ..), θα εδινε πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον στον τίτλο. Δηλάδή, είναι αμαρτία για αυτούς που δουλέυουν στο design της πόλης

Δημοσ.
Πρόσφατα το ξεκίνησα, και είναι όντως πολύ κρίμα που δεν υπάρχει "ζωή" στην πόλη. Κανα minigame(μπιλιάρδο π.χ.), ή κανα sidemission (χωρίς story, π.χ. κλέψε το τάδε αμάξι, δείρε κάποιον κλπ..), θα εδινε πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον στον τίτλο. Δηλάδή, είναι αμαρτία για αυτούς που δουλέυουν στο design της πόλης

Όντως και εγώ το σκέφτηκα αυτό.

Αφού μια στιγμή καθώς έπαιζα, παρατήρησα ότι το Story με είχε περάσει από το ίδιο σημείο τουλάχιστον 4 φορές. Δεν είχαν κάτι εναλλακτικό, σε πήγαινε όλο στα ίδια μέρη πάνω-κάτω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...