el02154 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 paidia tha ithela na rwtisw an yparxei tropos na stelnw mia forma se ena mail xrisimopoiwntas mono html;kati eixa akousei gia to mailto alla den xerw ti einai akrivws.mporei kaneis na voithisei;
hkosmidi Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 ναι κάνε το εξής <a href="mailto:[email protected]">Στείλτε μου μαιλ</a> Αυτό ανοίγει τον mail clieent σου (πχ Thunderbird) και στο Το: συμπληρώνει το [email protected]
el02154 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 ναι κάνε το εξής <a href="mailto:[email protected]">Στείλτε μου μαιλ</a> Αυτό ανοίγει τον mail clieent σου (πχ Thunderbird) και στο Το: συμπληρώνει το [email protected] mou to exigeis pio polu;as poume pws prosdiorizw to mail client;
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 de to prosdiorizeis,anoigei o default mail client toy systhmatos soy..
sloth Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Εκτός αν το παλληκάρι εννοεί ότι θέλει να φτιάξει μια html φόρμα που να στέλνει mail όταν πατάς το κουμπί submit. Κάτι το οποίο είναι μια τελείως διαφορετική ιστορία.
el02154 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Εκτός αν το παλληκάρι εννοεί ότι θέλει να φτιάξει μια html φόρμα που να στέλνει mail όταν πατάς το κουμπί submit. Κάτι το οποίο είναι μια τελείως διαφορετική ιστορία. akrivws ayto.
sloth Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Υπάρχουν πολλές τέτοιες έτοιμες λύσεις. Θα σου πρότεινα να δεις αυτό http://www.kirupa.com/web/php_contact_form.htm το tutorial που δίνει και τον κώδικα. Πάντα πρέπει να καταλαβαίνεις τι κάνει αυτό που χρησιμοποιείς. Regards.
el02154 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Υπάρχουν πολλές τέτοιες έτοιμες λύσεις. Θα σου πρότεινα να δεις αυτό http://www.kirupa.com/web/php_contact_form.htm το tutorial που δίνει και τον κώδικα. Πάντα πρέπει να καταλαβαίνεις τι κάνει αυτό που χρησιμοποιείς. Regards. polu kalo kai katanohta ta osa leei.parola ayta den mou stelnei to email an kai ola ginontai kanonika kai mou vgazei kai to minima oti to email exei stalei sto email.exeis kammia idea giati ginetai ayto;paizei epeidi to trexw se localhost i ayto den exei simasia;
sloth Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Στο Apache σου έχεις ενεργοποιημένο το smtp? Αλλιώς δε μπορεί να στείλει mail. Δοκίμασε και σε on-line server. Εκεί λογικά θα παίξει σωστά.
el02154 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 mipws mporeis na me voithiseis gi amia kaoma fora pws na ton energopoiisw;
sloth Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Εκεί δυστυχώς δε μπορώ γιατί ούτε εγώ το έχω κάνει ποτέ :/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.