Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer, Πόσο έλεος να είναι αυτό το παιχνίδι?

desolatorXT

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι πέστε μου, να ρίξω bazouka στα γραφεία της Konami, ή να τους κρεμάσω στην κεντρική πλατεία του τόκυο για παραδειγματισμό???

Όταν κατασκεύαζαν αυτοί οι άχρηστοι άνθρωποι (ο θεός να τους κάνει ανθρώπους) αυτό το πανάθλιο παιχνίδι δεν είδαν όλα αυτα τα bugs? δεν είδαν ότι αυτό το παιχνίδι δεν παλεύετε? με την καμία όμως?

Τέσπα ας αφήσω τα καντήλια και πάμε στο ψητό... PES6:

Φάση 1

Έχω εγώ έναν παίκτι με τον οποίο τρέχω, μου ορμάει ο άλλος με τον αμυντικό, γίνετε κόντρα, ο αμυντικός πέφτει, η μπάλα πετάγετε 10 εκατοστά μπροστά απο τον παίκτη μου:

Λογική εξέλιξη της φάσης: Ο παίκτης που έχασε την μπάλα από την κόντρα, προχωράει 10 εκατοστά μπροστα και την ξαναπαίρνει

Εξελιξη της φάσης στο Pro: Αλλάζω τον παίκτη που χειρίζομαι αυτόματα,(στο manual ήταν) την μπάλα έρχετε να πάρει ένας παίκτης ο οποίος βρίσκετε στην αντίπαλη μεγάλη περιοχή (10χλμ μακρυά), ενώ ο παίκτης που την έχασε γυρνάει πίσω σαν κύριος αδιαφορώντας.

Φάση 2

Τρώει goal η μια ομάδα και κάνει σέντρα, μόλις γίνετε η σέντρα κλέβει ο αντίπαλος την μπάλα και βαράει σουτ:

Λογική εξέλιξη της φάσης: Ο τερματοφύλακας έχοντας άπλετο χρόνο για να αντιδράση πιάνει την μπάλα.

Εξέλιξη της φάσης στο Pro: Η μπάλα φτάνει στο τέρμα, ο τερματοφύλακας δεν βρίσκετε πουθενα! και μπαίνει goal... Αφού είδαμε 3-4 φορές το replay για να καταλάβουμε που ειναι ο τερματοφύλακας παρατηρήσαμε τον van der sar, να ξύνετε στο σημαιάκι του κόρνερ....

Φάση 3

Αντίπαλος επιθετικός βαράει σουτ, έξω από την μεγάλη περιοχή

Λογική εξέλιξη της φάσης: γίνετε μια νορμάλ απόκρουση, ή μπαίνει goal ή πάει η μπάλα άουτ

Εξέλιξη της φάσης στο Pro: Ο τερματοφύλακας δίνει στην μπάλα μπουνια, αυτή εκτοξέυετε πάνω κατακόρυφα, καθώς πέφτει η μπάλα ξαναδίνει μπουνιά και φεύγει η μπάλα πάλι κατακόρυφα, την 3η φορά η μπάλα χτυπάει στο κεφάλι του και μπαίνει goal....

Φάση 4:

Αντίπαλος επιθετικός τρέχει προς την μεγάλη περιοχή με την μπάλα, και αμυντικός κινείται δίπλα του, κατόπιν κάνει τάκλιν:

Λογική εξέλιξη της φάσης: το τάκλιν πραγματοποείται, η μπάλα κόβεται, η γίνεται φάουλ

Εξέλιξη της φάσης στο PRO: καθώς οι παίκτες τρέχουν δίπλα, χωρίς να γίνει αντιληπτό την μπάλα ελέγχει ο αμυντικός, τη στιγμή λοιπόν που πατιέτε το Όμικρον αυτός αντί για τακλιν βγάζει ψηλή μπαλιά, η οποία όλος τυχαίος κατευθύνετε προς το τέρμα, ο τερματοφύλακας μένει παγερά αδιάφορος την στιγμή που η μπάλα τον χτυπάει στο κεφάλι και μπένει αυτογκόλ.

Φάση 5:

Αμυντικός κοιτάει προς την αντιπαλη εστία, αντίπαλος επιθετικός περνά απο πίσω του, κινούμενος κάθετα με αποσταση τουλάχιστον 1 μετρο:

Λογική εξέλιξη της φάσης: και οι 2 παίκτες συνεχίζουν κανονικά την πορεία τους

Εξέλιξη της φάσης στο PRO: Καθώς ο επιθετικός κινείται πίσω απο τον αμυντικό, χωρίς να τον ακουμπήσει!, ο αμυντικός πέφτει κάτω, η άλλη ομάδα πέρνει φάουλ, και ο επιθετικός αποβάλεται με κόκκινη κάρτα...

Θέλετε να συνεχίσω??? δεν το νομίζω... Υπάρχουν άπειρες, και μιλάμε για άπειρες τέτοιες φάσεις... Δεν υπάρχει περίπτωση να παίξεις ένα παιχνίδι στο Pro και να μην γίνει έστω και μια μαλακία!!!

Συνεχίζω τώρα προς τα άλλα αρνητικά του παιχνιδιού:

-> Οι πάσες κατευθύνονται πολλές φορές όπου να'ναι... Αν δεν υπάρχει άλλος παίκτης για να πάρει πάσα, τότε ο παίκτης που ελέγχεις απλά θα πετάξυ την μπάλα αράουτ, η 2 μέτρα μπροστά. Επίσης δεν μπορείς να καθορίσεις ποιος παίκτης θα πάρει την μπάλα.

-> Στην εκτέλεση φάουλ/κόρνερ, αν ατό εκτελεστεί με χαμηλή πάσα, ο παίκτης στον οποίο θα κινηθεί η μπάλα, είναι κάποιος συγκεκριμένος, ανεξάρτητα από το που εσύ σημαδεύεις. Επίσης, δεν μπορείς να γυρίσεις την κάμερα προς τα πίσω και να δώσεις την μπάλα σε κάποιον παίκτη πίσω απο τον εκτελεστή της φάσης. Τέλος όταν ο αντιπαλός εκτελεί φάουλ, εσύ πασχίζεις 3 ώρες να πας τον παίκτη σου π.χ. στο πρώτο δοκάρι, ο αντίπαλος, πατάει "change piece taker", οπότε όλοι οι παίκτες επιστρέφουν στις θέσεις τους (μαζί με αυτόν που παιδεύτηκες για να τον στήλεις αλλού...

-> Ο τερματοφύλακας πέρνει την μπάλα πολλές φορές μέσα απο τα δύχτυα, ή το δοκάρι.

-> Όταν εκτελεί αράουτ ο αντίπαλος δεν μπορείς να τον πλησιάσεις για να ορμήξεις

-> Όσα λεπτά και αν είναι οι καθυστερήσεις, αν κάποια ομάδα βρίσκετε στην επίθεση το παιχνίδι δε λήγει ποτέ, μέχρις ότου κλαπεί η μπάλα, η φύγει αρκετά μακριά απο την μεγάλη περιοχή.

-> Τα φάουλ είναι αυτοματοποιημένα, δλδ, αν κάνεις φάουλ από το ίδιο σημείο που είχε μπεί γκολ κάποτε, βάλεις την ίδια δύναμη και σημαδέψεις στο ίδιο μέρος, τότε είναι 100% σίγουρο ότι θα μπεί το γκόλ

Ε μα ποιό έλεος γίνετε?

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δε γίνεται γιατί τα μισά που περιγράφεις ΔΕΝ μπορούν να συμβούν όσα bugs και να υπάρχουν. Έχουν γίνει και σε εμένα τρελά, αλλά να χτυπάει 5 φορές στο κεφάλι του και να μπαίνει γκολ και τα μισά από τα υπόλοιπα πιστεύω πως δεν συνέβησαν και πως τα δραματικοποιείς κάπως.

Δημοσ.
Δε γίνεται γιατί τα μισά που περιγράφεις ΔΕΝ μπορούν να συμβούν όσα bugs και να υπάρχουν. Έχουν γίνει και σε εμένα τρελά, αλλά να χτυπάει 5 φορές στο κεφάλι του και να μπαίνει γκολ και τα μισά από τα υπόλοιπα πιστεύω πως δεν συνέβησαν και πως τα δραματικοποιείς κάπως.

δυστηχώς δεν μπορώ να στο δείξω... Και ένα screenshot δεν μπορεί να δείξει τπτ... Ξέρεις κάποιον τρόπο για να βγούν σε video τα replay του Pro Evolution?

Υπάρχουν μάρτυρες τουλάχιστον 5 άτομα για όλα αυτά... Μπορούν να συμβούν, και έχουν γίνει, απλά αυτά τα 5 ήταν τα πιο χτυπητά, τα οποία σε κάνουν να θες να πάρεις ένα τσεκούρι και να κάνεις το pc θρύψαλα... Ειδικά όταν συμβαίνουν κάτι τέτοια όταν παίζεις διπλό, είναι το κάτι άλλο...

Σταμάτησα ποια να παίζω γιατί μου τι δίνει στα νεύρα όταν χάνεις απο τέτοιες μλκιες... Νομίζω πάντως ότι όλοι έχουνε να πούνε παρόμοιες ιστορίες...

Δημοσ.

ναι καλά εμένα δε μου έχει γίνει κανένα απο τα παραπάνω, αλλα αφού δε σου αρέσει γιατί δε δοκιμάζεισ fifa? μπορεί να μην έχει τέτοια bugs!

Δημοσ.
ναι καλά εμένα δε μου έχει γίνει κανένα απο τα παραπάνω, αλλα αφού δε σου αρέσει γιατί δε δοκιμάζεισ fifa? μπορεί να μην έχει τέτοια bugs!

όχι ρε σύ, κάθησα και ξόδεψα λευτά για να πάρω αυτό το παιχνίδι, απαιτώ λοιπόν αυτό που αγοράζω να έχει μια Α ποιότητα... Πλάκα μας κάνουν?

Δημοσ.

Aπό ότι θυμάμαι κάποτε υπήρχε ένα τοπικ στο insomnia που ανέβαζε κόσμος βιντεάκια απο pro(τα replay) και τα έβλεπαν και οι υπόλοιποι. Ψάξε το λίγο, λογικά θα έχει και οδηγίες.

Δημοσ.
Aπό ότι θυμάμαι κάποτε υπήρχε ένα τοπικ στο insomnia που ανέβαζε κόσμος βιντεάκια απο pro(τα replay) και τα έβλεπαν και οι υπόλοιποι. Ψάξε το λίγο, λογικά θα έχει και οδηγίες.

βασικά άσχετα με τα βιντεάκια (δεν πρόκειτε να φάω την ώρα μου ψάχνοντας πως να περάσω replay απο αυτό το άθλιο παιχνίδι) εγώ αυτά είδα στο game, σας τα είπα από αγανάκτηση, γιατί αγόρασα το παιχνίδι, και δεν πίστευα ότι ειναι τόσο μλκς αυτοί στην Konami... Δεν έχω μετοχές της EA για να κάνω δυσφύμηση στο Pro και ούτε FIFA παίζω ώστε να με νοιάζει, λες να καθόμουνα να γράψω όλα αυτά για να σου πώ ψεύτικες φάσεις? δεν έχω έτσι κ αλλιώς κανένα κέρδος απ' όλα αυτά...

Αλλά απορώ πως σε κανέναν άλλον δεν συνέβησαν παρόμοια πράγματα... Ο δικός μου υπολογιστής μήπως είναι buggarismenos? :roll:

Δημοσ.

lol kapoia symbainoun apo ayta pou les k kapoia alla egw den ta exw dei giati apla symbainoun poly spania. alla emeis dystyxws apo tin meria mas den mporoume na kanoume kati... mono na paizoume k na ta paratiroume... esy kala ekanes k ta eipes giati plirwses k exeis kapoies apaitiseis. twra perimene a deis kai tin kainourgia ekdosi (dwstous perithoria) k meta bgale symperasmata. alla gia ta bugs pou les den nomizw na mporei na ginei kati

Δημοσ.
βασικά άσχετα με τα βιντεάκια (δεν πρόκειτε να φάω την ώρα μου ψάχνοντας πως να περάσω replay απο αυτό το άθλιο παιχνίδι) εγώ αυτά είδα στο game, σας τα είπα από αγανάκτηση, γιατί αγόρασα το παιχνίδι, και δεν πίστευα ότι ειναι τόσο μλκς αυτοί στην Konami... Δεν έχω μετοχές της EA για να κάνω δυσφύμηση στο Pro και ούτε FIFA παίζω ώστε να με νοιάζει, λες να καθόμουνα να γράψω όλα αυτά για να σου πώ ψεύτικες φάσεις? δεν έχω έτσι κ αλλιώς κανένα κέρδος απ' όλα αυτά...

Αλλά απορώ πως σε κανέναν άλλον δεν συνέβησαν παρόμοια πράγματα... Ο δικός μου υπολογιστής μήπως είναι buggarismenos? :roll:

Το συγκεκριμένο παιχνίδι, όντως κατά την γνώμη μου είναι απαράδεκτο. Κενή εστία να έχεις μπροστά σου, αν ο παίκτης δεν είναι o Rooney και πάνω γκολ δεν βάζεις. Ενώ πάλι αν έχεις τον Rooney, βρε δεν πα να ΄χεις πόρτα στο τέρμα και να τον κλείνουν 30 αμυντικοί αυτός θα το βάλει. Έχω βάλει γκολ με φαουλ απο το κέντρο, σουτάρω η μπάλα χτυπάει στο οριζόντιο, στο κεφάλι του τερματοφύλακα και μπαίνει μέσα...

Δημοσ.

kai egw exw dei arketa "bugs" an boroume na ta poume etsi.. exw swsei apeira replay me asteies faseis.. alla ontws sumvainoun se xamhlo pososto etsi wste na mhn mishsw to paixnidi, anti8etws gelame me tis wres k pername kala me thn parea. to pro einai polu brosta apo ola ta alla soccer games. vare8hka na paizw fifa otan hmoun mikros k na vazw to klasiko sentra+anapodo psalidaki kai goal.. to fifa mia zwh isodunamouse me 8eama, eukolia, kai klasikh porwsh amerikanikhs etairias me ena a8lhma sto opoio de exoun kamia epafh. twra 8a mou peis exoun oi iapwnes? alla anyway.. to pro einai kalo game, spaei pou k pou neura me xazes energeies paixtwn alla upoti8etai pws se ka8e neo pro perimenoume sunexeis veltiwseis kai ontws autes ginontai.

Δημοσ.

Εγώ πάντως που έχω παίξει τις άπειρες ώρες με το pro6, βλέπω τέτοιες καταστάσεις μια φορά στους 50 αγώνες.

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι στο gameplay το 5 είναι καλύτερο από το 6 με λιγότερα bugs...Υστερεί όμως στην τακτική και στις καιρικές συνθήκες...

Μου έχει τύχει να παίρνω την Τσεχία στο pro6 και ο Τσεχ να κάνει τα δικά του όπως το να την αφήνει την μπάλα την ώρα που σηκώνεται όρθιος...και μετά να την αναζητά την μπάλα εφόσον είναι στα πόδια του...Και αν είναι κανένας κοντά το βάζει το γκολ εύκολα!

Μεγάλη αθλιότητα μια τέτοια περίπτωση!!! Μου έχει στοιχίσει αυτό σε πολλά παιχνίδια...

Δημοσ.
winning eleven....οποιος μπορει να το βρει....ειναι ολα τα λεφτα.Σε στιλ προ (κοναμι βλεπεις...) αλλα πολυ καλυτερο...

αφού το προ είναι αυτό,στην πρώτη τ έκδοση πριν γίνει pro evolution soccer....:mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...