desolatorXT Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Μην λες τέτοια πράγματα του παιδιού...ντροπή σου.Ολόκληρο community στο pesfan και τόσα games και μόνο ο μεγάλος debugger desolatorXT τα βρήκε όλα μονομιάς. Ζήτω ο επαναστάτης... good job William ( Wallace ) Λογικό είναι η community των fan να παραβλέψει τα bugs...Ακόμη και αν τα δούν δεν ασχολούνται... Και εγώ π.χ. είμαι fan της ATI, υπάρχει νομίζεις περίπτωση να παραδεχτώ ότι υπήρξαν κάποια προβληματικά drivers?
alexzzz Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Λογικό είναι η community των fan να παραβλέψει τα bugs...Ακόμη και αν τα δούν δεν ασχολούνται... Και εγώ π.χ. είμαι fan της ATI, υπάρχει νομίζεις περίπτωση να παραδεχτώ ότι υπήρξαν κάποια προβληματικά drivers? Βρε άμα η ATI είναι η οικογενειακή σας επιχείρηση μην το παραδεχτείς αλλά αν δεν είναι...
billpeppas Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Ουδεμία σχέση...μια χαρά τα αναφέρουμε...και το pesfan δεν είναι μέρος για fanboys...μπήκες στον κόπο να το κοιτάξεις ? Εκεί γίνονται συζητήσεις περί του game από ανθρώπους που έχουν παίξει χιλιάδες ώρες το game, κανονίζονται online matches, κάνουμε διαγωνισμούς goal of the month, αναφέρουμε τα bugs που τυγχάνει να βρούμε και τα πασσάρουνε αυτοί στην Konami ( έχουνε επαφές ) και έχει και ειδικό official section που γίνονται προτάσεις στην Konami. Επίσης...με την παρέα παίζουμε τόσα μα τόσα match και ποτέ δεν μας έτυχε κανένα από αυτά που αναφέρεις. Το ίδιο λένε και πολλοί άλλοι που ξέρω από εδώ που παίζουν επίσης πάρα πολλές ώρες ( online & offline )
alexzzz Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Το ίδιο λένε και πολλοί άλλοι που ξέρω από εδώ που παίζουν επίσης πάρα πολλές ώρες ( online & offline ) ΠΑΡΩΝ!!! Μπορεί να το επιβεβαιώσει και ο pantnick αυτό.
pantnick Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 exei polla bugs ta opoia omos den fenontai etsi opos ta parousiase o filos...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.