Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια σε φυσική και κυκλώματα

Leatherwolfgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους.

Δεν ξέρω αν αυτό είναι το κατάλληλο μέρος για το post μου αλλά σε περίπτωση που κάνω λάθος με συγχωρείτε. Προσπαθώ να πάρω το πτυχίο μου με ξένο πανεπιστήμιο (Αγγλόφωνο) αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέρνω και πολύ καλά λόγο του ότι εδώ και 3 χρόνια δουλεύω ως senior web developer. Έτσι όπως καταλαβαίνετε είναι δύσκολο να ακολουθήσω το πρόγραμμα της σχολής. Τελικά κατάφερα να φτάσω πολύ κοντά στο πτυχίο αλλά έχω να παραδώσω 2 εργασίες για να τελειώσω όλα τα μαθήματα. Οι εργασίες είναι σχετικές με φυσική και κυκλώματα. Σας προγραμματιστής είμαι πολύ καλός αλλά δυστυχώς στα συγκεκριμένα θέματα δεν έχω ιδέα. Θέλω λοιπόν λίγη βοήθεια ώστε να βρω μια άκρη για το τι πρέπει να γράψω. Αν μπορούσε κάποιος να μου δώσει μια λίστα με πράγματα που πρέπει να αναφέρω θα ήμουν παραπάνω από ευγνώμον. Όπως και παραπάνω, δηλώνω ξανά την άγνοια μου και γιʼ αυτό τον λόγο αναφέρω τα θέματα των εργασιών με τους αγγλικούς τίτλους για να μην κάνω κάποιο λάθος στην μετάφραση.

1. Vibrations and waves: Feedback control and oscillating conditions

2. Electric Circuit Theory: Signal analysis, Fourier Transforms, Fast Fourier Transforms

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,

Νίκος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...